Ben 22 yaşında ve annem öleli dört sene oldu. Ben kendimi bildim bileli zaten hafif kiloluydum ama annem vefat ettikten sonra çok kilo aldım. Daha sonra doktor kontrolünde insülin direncimin var olduğunu ve polikistik ovel ortaya çıktı (uzun zamandır var) konu şu :
Babam beni herkezin yanında çoğu zaman aşağılıyor dalga geçiyor. bunu bana pek çok kişi söyledi yani tek bu konuda ben üzülüp sıkılmıyorum. Üstüne üstük zaten dayak yiyordum, ama şimdide kilo vermeye calistigim halde assaglaniyorum. Bende artik susmiyorum cünkü zaten hayatta cok sey atlattim cok icime attim birde her taraftan herzaman beni assaglayip millet ile gülmesine artik dayanamiyorum. Güya cok merhametli güya cok seviyor. Ama öyle bir döviyorki ayaginin topugu ile basima geciriyor basimi ordan oraya vuriyor döviyor yumrukliyor.
Ramazanlari, bayramlari özel günlerimizi herzaman maf etti. Annem olmadigi icin evinn isi bana bakiyor, ne yapsam yaranamiyorum. Benim sakat oldugumu ve hic bir zaman normal bir insan olmadigimi söyliyor. Ben cok birsey istemiyorum, bana babamin destek olup benim ona sirtimi dayicagim yerde o bunlari beceremiyor anlamiyor bile.
Bugün gece üc yasindaki yigenimin yaninda beni dövdü ve ben yigenim korkmasin diye gülümsedim. O cocugun bakislari beni cok üzdü. Ben babam icin aklimi yoriyorum geceleri onun icin agliyorum ne yapsam nasil mutlu etsem diye düsünürken onun bana böyle davranmasi canima tak etti.
arkadaslar ben ne yapabilirim bu durumdan biktim ben hem ruhsal hem fiziksel saglikli yasamak istiyorum babam kendisi ruhsal kötü oldugumu anlamiyor ona nasil izah edebilirim? Anlatsamda dinlemiyor sen ne yasadinda hemen hasta oldun diyip geciyor halbuki bunlar beni cok yipratti. Kilom icin ne yapabilirim fitnese gidiyorum ama bazi seyleri birakamiyorum Gercekten cok denedin ilac aldim, ama bazi seyleri yemeden elim ayagim titriyor gözüm döniyor o yüzden kilo degil vermek daha cok aliyorum. Ne yapmaliyim ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer