Son yılların en popüler mottosu "cool olmak", bir çok hâl ve hareket şüphesiz cool görünmemizi sağlayabiliyor.
Peki ağzından cımbızla laf alınan erkek cool mudur?
#Kularella

Yerinde ve yeterince konuşmak her zaman yeğdir. Ne çok az, ne de gerektiğinden fazla. Sürekli sessiz kalmak herhangi bir konuya dair görüşünüz olmadığını, birçok konuda bilgisiz olduğunuzu da vurgulayabilir. Hakeza bilgili olduğunuz konularada yırtık dondan çıkar gibi atlamamak gerekir, bu biraz muhabbet tenisi oynamaya benziyor aslında.. Servis için gerekli süreyi ver, ardından topu karşıla, tekrar topu karşıla ve sayı al. Sohbet, muhabbet, diyalog ve tüm bunların içerisinde cool olabilmek, biraz marifet gerektiriyor.
Gelişimeye açık olmayan her kadın için bu geçerlidir. Az-öz konuşmaya bakmaz, yüzeysel anlatın afili olmasına bakar. Çok saftır, elde edilmesi kolaydır. Bir şeyleri kapsamlı anlatmaya gelmez, sıkılır.
Kendisini anlatmıyormuş gibi, sorulan sorulara çok kısa ama biraz farklıyım ayağına cevap verir ise, tutar.
Gayette cooldur. Şehir efsanesi falan değil.
Evet, kesinlikle cool.
Cevap
62Cevap
Belli bir tecrübe seviyesine ulaşmamış insanlar için cool gibi gözükür. O seviyeye ulaştıktan sonra aslında içi boş insanların "Bilmiyorsan susta adam sansınlar" atasözü üzerine , ne kadar boş bir insan olduğunu saklamak amacıyla bu yola başvurduğunu görürsünüz. Bunu ortaya çıkaransa acil durumlardır; Böyle durumlarda bu gibi insanlar ne yapacağını bilemez hale gelir , Savunmasız kalır , İçinde sakladığı boş insan ortaya çıkıverir ve sizde bütün çıplaklığıyla görürsünüz
Yakışıklıysa ve az, öz konuşuyorsa cool'dur.
Yakışıklı değilse salaktır, kekodur, avanaktır... Konuşmayı bilmeyen bir asosyaldir..
Şöyle;
Yakışıklı olup az konuşuyorsa Cool Eğer çirkinse sıkıcı
Yakışıklı olup çok konuşuyorsa eğlenceli çirkin ise canım. Kızlar bu şekilde değerlendiriyor.
Bende oyle saniyordum. Yakişikli gizemli sessiz bir erkek arkadasim vardi. Allahim diyorum ne kadar cool falan. Birlikte olduğumuz zaman uzadikça anladim ki tam bir malmış. Konuştukca aptal oldugun anlamiyim diye sessiz takiliyormuş. Hey gidi hey
Aslında ağzından cımbızla laf almak değilde aşırı özgüveni varsa bakışlarıyla bile etkileyebilecek kadar cool geliyor bana zaten o kadar cool insanlar konuşmuyor fazla gozleriyle anlatıyor herşeyi seni senden alip sana bırakmıyor :)
Konuştuğum insanın karşımda iki üç kelime edip susmasından kesinlikle haz etmiyorım. Netlik gerektiren şeyler de elbette cümlelerini doldurmasın lakin diğer türlü aşırı suskun veya aşırı geveze birine katlanamam.
Eğer o kişiden hoşlanıyorsanız evet dünyanın en coolu olur ama eğer beğenmediğiniz biriyse katlanamazsınız bile. Böyle sınırlamalar bu yüzden saçma herşey sizin nasıl gördünüğünüze bağlı.
Şöyle söyliyim, yakışıklı adamsan cool sundur eğer tipsiz olup konuşmuyorsan malsındır :D Veya bu değişir zaman zaman... kızın sana ilgisi vardır, konuşmuyorsanda ''mal'' olursun.
Yerine göre bu kisi hiç iletisim kuramıyorsa veya guzel diksiyona sahip degilse kendini geliştirmemiş bir bireyse yakın çevresindeki cool oluşu bir süre sonra bitecektir
Az konuşmak ve her şeye yorum yapmamak her insanı cool yapar. Ama her soruya bile isteye 10 sn geç cevap verenler var ya 3 sn den sonra hepsine kafayı gömesim geliyor.
Cool değil ağırbaşlı olduğunun göstergesidir, tabiki istisnalar çıkabilir, örneğin içine kapanık özgüveni eksik olan bir bireyde çok az konuşur hatta konuşması gerektiklerinden bile az
Az ve öz konusan nerde ne konuştuğunu bilen ve mantıklı cevaplar veren insan cooldr
İki seçenek var; ya bilmiyor kendisini gizliyor, ya da harbi biliyor çenesini yormak istemiyor. Onu anlamak lazım...
Yani.. hiç konuşmazsa da sıkıntı. Yerine zamanına göre etkileyici konuşan bana çok daha 'cool' gelir.
Cool olma adı altında yapılan her şey göze batar ve iticidir. Doğal yollarla istemsiz yapılırsa ancak olabilir.
Tanıdığım en "cool" erkek çok konuşuyor. Hem de çok güzel konuşuyor, otur saatlerce sohbet et.
Hiç alakası yok. Bak Tony Stark adlı karaktere. Adam karizma. Çok konuşmak sorun değil boş konuşmadıkça.😏
Az ve öz konuşulması taraftarıyım lakin erkeklerin bazısı çok fazla konuşurken bazılarıysa cidden çok az konuşuyor ortası henüz bulunamadı 😊
Az konuşan çocuğu herşeyeden önce nasıl anlıyorsunuz? Yani cool diyenlere sorayım: mesela ahlağını duygu ve düşüncelerini nasıl algılıyorsunuz?
Hepsi için gecerli degil.
Yakışıklı değilse mesela , cool değil ezik olur :)
Yerinde konuşuyorsa iş değişir tabi
Az ve öz konuşmak her daim coolluktur bence. Ağzından cımbızla söz almak karşı taraf için zorluk olduğuna göre coolluk sayılmaz..
Öyle insan kaldı mi kı. Gerci Konuşmak için konuşmayan yerinde neyi nasıl söyleyeceğini bilen erkekler , sahiden ilgi çekici kabul etmek gerek
Ben iste
Evett 😂
Cool bile olsa, ağzından cımbızla laf çıkan adamın iletişim problemi var demektir. Karşılıklı ve gerektiği kadar konuşmak neden yanlış olsun
Ben az ve öz konuşan birisiyim. Bu yüzden öyle erkekler gram dikkatimi çekmiyor, daha çok çocuk ruhlu ve çok konuşanlar cool geliyor
Az konusan ya da vs vs vs degilde yerinde yerince ve yeterince konusan diyelim
Çok konuşan erkekten iyiler o kesinde bu coolluk sayılmıyor bana göre
Az ve öz konuşuyorum coolmuyum bilemicem turkcem de biraz bozuk zaten 😂 biraz da bu neden ile konuşmuyorum
Bence cool'dur ki ben de öyle davranıyorum.
Gerçi benim olayım yapı meselesi 😊😊
Cooldur ama agzindan cimbizla laf aliniyosa sıkıcıdır
Bilgi sahibi olanları seviyorum. Bilmediği her konuda atıp tutanları değil.
Evet cool ama hepten sessiz, ağzından zor laf alınan erkeklerde gıcık oluyor.
Çok uğraştırıcı. Gerçekten çok uğraştırıcı. Bir şeyi öğrenmeye uğraşırken hevesin kaçıyor.
Bana cool diyolardü, demekki doğruymuş. Benim ağzım var dilim yok.
Samimi olsun da önemli değil az çok boş konuşmasın yeter.
Şehir efsanesi. hiç sevmem konuşmayan sohbeti iki çift sözü esirgeyen adamı
O kadar da cool değildir. Bol bol konuşmamızı daha çok tercih ederim. O zaman neden görüşelim ki?
cirkinseee arkadasim olur yakisikliysa yine arkadasim olur
cunku niye 🤔🤔🤔🤔
mariaa aska karsi😂
Efenim, yakışıklıysa cooldur. Benim gibi çirkinse cool falan değildir.
Adam dediğin haklı olduğu yerde özlü sözlerle konusur
Kızlar tipe bağlı diyorlar. Çirkinse enbesil, yakışıklıysa cool oluyormuş.
Esprli erkek bence daha cooldur konuşmayan erkeğin yanında kasılırım ben :)
Evet umursamaz davranan her zaman cool olur ve çekici
Az konus oz konus bosuna dememisler suket her zamn iyidir
Degildir bence. Ben pek konuskan degilim ama coolda degilim
Efsanede degil cool da sadece gorumsuzluk ve agir basli 😎😎😎
Konuşmanın hakkını veriyorsa ve biraz da esprili ise hiç susmasın..
Coolluk genıs çaplı bır kavram , sadece onunla bağdaştırılamaz. Ontarz kısıler genelde asosyal ve çekıgen tıplerdır
Az konuşan adam kendini ifade edemeyen adamdır ki cool luk öyle olmaz
Az ve öz konuşmak akıllı kişinin seçmesi gereken yoldur
Ağzından lafı cımbızla aldığım biri cool gorunsede bir süre sonra sıkar bu tipler cool olayım derken buz kütlesine dönüşürler çünkü...
Kimse isteyerek cool olmaz, olmaya çalışanlarda kendini rezil eder. çoğu tabir ettiğiniz ifadeyi bilmeden bunalım dönemlerinde yaşıyor.
Şehir efsanesi.
Şahsen ben karşımda benimle bir şeyler paylaşan birini isterim. Tabii ki boş konuşmadığı sürece!
Ben az konusuyorum ama cok cirkinim galiba. Cool yerine salak falan deniliyor :/
Cool olucam derken milleti kendilerinden uzaklaştırıyorlar umarım bunun farkındalardır
Hiç tınlamazsan karşı cinsi özellikle kadınlar düşünmekten deliriyor çok hoj oluyor sdfsa
Ben çok konuşuyorum hiçte sorun yok kızlar beğeniyor :)
Çok az konuşan erkek sıkıcıdır ama yerinde az ve öz konuşan erkek cooldur
Cool tipler her zaman iticidir bakışları bile egoisttir omuz atıp kafasına yumruğu geçir bak bakalım coollugu kalıyormu önce kul olmayı öğrenin aveller 😀
Evet, az konuşan cool biridir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?