Yapraklarının doğruluğunu teyit etmek için iç hesaplaşma yapar mısın?

#içses #dışses #büyükyorumcu #büyükyorumcusordu

Evet sık sık bunu yapar yanlış bir karar verip vermediğimi, birisine zarar verip vermediğimi, yanlış bir cümle kurup kurmadığımı düşünür yer bitiririm kendimi, vicdanımın rahat etmesi için bişeyi yanlış yaptığımı düşünüyorsam düzeltmek için elimden geleni yaparım.
Ben bunu sürekli yapıyorum. Saçma sapan bir doğru insan olma çabası var içimde. Yeter ki o iç hesaplaşmamda "Benim vicdanım rahat." diyeyim diye bir sürü dost görünümlü düşman edinmişim kendime. Boku çıkartılmadan yapılmalı. Yapmayın, yaptırtmayın.
Evet yaptıklarımı ve yapacaklarımı filtreden geçiriyorum hep. Bazen kendime kızıyorum, bazen de iyi ki yapmışım diyorum.
Yaparim bazen dunyasavasi kadar yohun olur hesaplasma ama vicdanli her insan yapar
Cevap
17Cevap
Evet yaparım bazen kırıcı davranabiliyorum farkında olmadan durum değerlendirmesi yapıyorum kendi içimde kimseyi üzmek istemem
Sürekli yaparım.. Herkes yapmalı bence.. EGO’nuza bir isim takın Onu yok edemezsiniz ama susturabilirsiniz.
Yaptıklarımında pişman olamama gibi bir özelliğim var. Olumlu mu olumsuz mu bilyorum. O yüzden yapsam da genelde ben haklı çıkıyorım.
Her gece başımı yastığa koydugumda bu insana neden bunu dedim acaba kırıldı mi? Çabuk sabah olsa da gönlünü alsam diye düşünmekten uyuyamam
Hayır bedelini ödemiceğim şeyi yapmam yaptıklarımın arkasında dururum
Yaparım. kendini yargılayabilmeli bir insan diye düşünüyorum.
Gece oluyor başımı yastığa koyunca düşünüyorum nerde yanlış yapıyorum neden kaybediyorum? Sonra sabah uyanınca anlıyorum ki bu benim kişiligim degisemem
her gece yatmadan yasadıklarımın muhasebesını yaparım , doğruyu yanlışı bırbırınden ayırır bıraz daha dusunurum
Tabi sürekli sorgularım içimdeki beni :)
Evet yaparım her yaptığımdada borclu çıkarım
Yaparım..
#melankolikduygular
Sık sık yaptığım oluyor😐
Elbette yaparım.
Tuvalette cok yapiyorum bunu... birde yatarken
Kötü bir şey yaşadığımda evet
Evet her zaman, her an, her yerde
Gece yatağa yattığım her an yapıyorum.
genelde yaparım sorgularım kendimi
Evet yapmazsam insan olamam ki
Çoook bu aralar çok fazla
Evet, sık sık yaparım. Bazen hesabı ödeyemiyorum.
Sürekli ve bu artık beni kötü etkiliyor
Nadir yaparım.
#devilschild
Yapmadan uyuyamam sanırım...
Evet, bunu geçte olsa yapmayı öğrendim.
Evet, mutlaka yaparım...
Hayır kendimle ic hesap yapmam tanrı ile konuşurum
evet
Genellikle yapıyorum
yok yapmiyommm
cunku birini incitmeden dusunurum
7 24 😎