doktoruma aşık oldum. evli. aramızda 20 yaş var. son seansta ona açıldım ve kendime engel olamayarak sarılmak istedim. kollarımı ellerimi tuttu. izin vermedi. mantıksal olarak izin vermemesinin nedeni bunun etik olmaması beni hastası olarak görmesi hipokrat yemini vs.ama o ben sarılmak isterken olmaz bak baban dışarda falan diyordu. sanki babam dışarda olmasa sarılıcaz. tedavimi bırakmadı bazen telefonla konuşmayı kabul etti. ama bugun aramasını istedim mail attım. henüz aramadı. onu çok seviyorum gözüm çok karardı. sanırım büyü yapıcam.
Cevabın nedir?
+1 yılŞuan kendin bile kendisinden emin değil. Biliyorum diyemem çünkü hiç böyle bir durumlar karşılaşmadım. Ama empati kurabilirim.Sen ona aşık olduğunu düşünüyorsun. Lakin aşk bu kadar basit değildir. Ayrıca aşık olduğunu düşündüğün kişi psikiyatristinse;
Nedenleri
1) Sen bir boşluktasın ve ne yapacağıne karar veremeyecek kadar saçma duyguları besliyorsun ve kendin karışık bir haldesin
2) Sen aşkı ya hiç yaşamamışsın ya da aşkı yaşamış ve kendini tekrar aşık oldum diye nitelendirenlerdensin
3) O senin psikiyatristin, sen ona açıldın, onun yanına hangi sorunlarınla gittiysen, onları paylaştın, yakın hissettin..Öyle birşey ki kimse seni anlamıyor gibiyken ona anlattın ve o ise mesleğinin gereklerini yaptı.Seni dinledi sana güzel cümleler söyledi.Seni girdiğin boşluktan dolarak kurtarmanı sağladı.Sana ve tüm ona gelenlere olduğu gibi yakın davrandı, içtendi , sıcak geldi hareketleri, sana hitap şekli..Bu onun işi , sırf bu yüzden yaptı.
Ne sende ki bir aşk ne de hayal dünyandakilerin gerçek olduğunu olabileceğini düşünmendi yanlış olan.Bunu ne büyü sağlar ne başka birşey.Olmayacak olsa bile hayır gelmeyecek birşeyi ister miydin ? Emeksiz kazanılmış bir aşk, büyüyle oluşmuş bir sevgi seni nereye kadar götürecek bunları hiç düşündün mü ? Ondan hayır gelemez o mutlu ve evli.Hayatı var düzeni var.En önemlisi o senin para karşılığı yanında olan bir insan.Mesleğini yapıyor buna kızma tek seninle değil, herkesle iyi geçiniyor.Yanlış anlama ona olan hissin sadece hoşlantıdan ibaret. Bırak psikiyatristlere ihtiyacın yok senin. Senin kafanı toplamana ihtiyacın var. Sosyal olmaya arkadaşlara ailene yakın bir dostuna ihtiyacın var. Uğraşmaya, birşeyler için çabalama 23 yaşının güzellikleri yaşayıp hayatını renklendirmeye ihtiyacın var. 45 yaşındaki bir adamdan bekleyişlere hayatını olmayacak hayaller üzerine çürütmeye değil. Kendinle ilgilen gez dolaş resim kursuna git müzikle ilgilen şiirler yaz. İçindeki rengi dışına yansıt. Sen renkli bir insansın hissedebiliyorum. Sen yapman gerekenleri yaptıktan sonra ellerini aç dua et Allah'a .O yardım edecek kimse yokken o olacak yanında o sonsuz varlık. büyü diye düşündğün şey, cahillik hata günah. Bunları bırak yaşamaya bak.Hayatının sana sunduğu şeylere bir kez daha göz gezdir.Aşklar onun içinde gizli hemde karşılıklı . eni seven sevecek olan insanları düşün.Bu yaşadıklarını tecrübe et hayatına anlam kat. Gülümse en öemlisi insanlar neden güldüğünü düşünsünler neden ağladığını değil. Seni sen yapan sensin.Düşün ve hisset.Bunları başarabileceğini herkes biliyor. İnan güzel günlerin seni beklediğine inan.Bebeğini kucağında göreceğin günlere inan.Kendini yaşa başkalarını değil.Kendini sev, sevileceğin kişi kaderinde bellidir. saygılar :)51 Yorumla- +1 yıl
+100 kesinlikle en iyi cevap
En İyi Cevaplar
yasın tam olarak kac? bence sen ona asık degılsın senı anladıgı yardımcı oldugu ve onunla vakıt gecırdıgın ıcın ona asık oldugunu zannedıyor olabılırsın bana kızma hayır ben asıgım flan dıye cunku asık degılsın kendını ole hıssedıyorsun emın ol bır sure sonra bu gececek ve gerı donup baktıgında vay be ne yapmısım ben dıyeceksın buyu konusunda cıddıysen oncelıkle onu cıkar zaten kafanda buyu flan hem gunah hem tehlıkelı selerdr bıraz sabırlı olursan baska selerle ılgılenıp onu dusunmekten vazgecersen senın ıcın daha kolay olacaktır
00 Yorumla
+1 yılsen bunalımdasın belliki seni anlayan tek kişide malum psikolog olunca ona yakın hissettin kendini.bunalımarını sorunlarını halledip kendi yaşıtlarında bi erkekle bişeyler paylaşmaya başladığında bu duygulrın ortadan kalkacak şu durumunu atlatana kadar kendine hakim ol benim tavsiyem pişmanlığını yaşayacağın şeyler yapma..
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sanırım büyü yapıcam...(dan sonrası)
büyü yapmak için bir hocaya gittik,aman tanrım çok karizmaydı, ona da açıldım, o hiç itiraz etmedi,hem büyü tutsun hem de psikolojim düzelsin diye hemen sevişti benlen... kuma geldim,mutluyum...Allah herkesi sevdiğine kavuştursun104 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
45Cevap
evli bi insandan ne istiyorsun? ne yapsin o seni? büyü yapmayi düsünen insanlar ezik insanlar.kendi islerini kendi halledemeyip büyüye basvururlar, cünkü herseyin kendiliginden hallolucagini sanarlar. bu davranislarin hic normal degil. adam birakmadi parasini kazaniyor. sana yardim eden birisinin hayatini mahvetmek cok fedakarca sayilmaz.. Kimsenin hakkina girmemeye dikkat et. yuva yikanin yuvasi olmaz diye duymussundur herhalde. cidden böyle.ona göre davran
10 Yorumla
+1 yılsen ona aşık olduğunu zannediyorsun. aslında bu büyük bir yanılgı. sorunların vardı psikiyatristine gittin ve o seni sıkıntından kurtardı sen de doğal olarak onu bir kurtarıcı olarak gördün ve sanki onunla olursan her şey hep çok güzel olacak gibi geldi. boşver etrafına bak ondan daha yakışıklı ve sana uygun bir sürü erkek var :)
00 Yorumla
+1 yılben harika bi bağlama büyüsü biliyorum ama dediklerimi tek tek yapman gerek öncelikle ışıklar açık olucak mümkünse gündüz yapmalısın bunu sonra aynanın karşısına geç ve yüksek sesle psikiyatristime aşık oldum diyip aynaya doğru dolu dolu 41 kere tükür 3 vakte kadar aşık olucak sana =)))
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 457 cevap paylaştı. Seansların uzaması gerekiyor sanırım, büyü falan ne demek?
"aşık olduğun" adamın mesleğine biraz saygın varsa kendine gel, büyüymüş..
Sadece savunmasız ve zor zamanlarında yanına olduğu için çekim duyuyorsun ve bunu ilk yaşayan sen değilsin, doktorunla aranda elbet bir bağ olmalı fakat yanlış anlam yükleme! Onun mesleği, görevi bu, bunun için para alıyor ve eminim ki başına iş olmasın diye arada konuşmayı kabul etmiştir, kendine gel bu yol yol değil.00 YorumlaOlumlu bi cevap alırsan rehabilite edici bir ilişki sonrası büyük bir düşüş olur, değer dersen devam.
Olumsuz bir cevap alırsan seni her reddedişi seni ona daha da amansızca bağlar.
Ama hastasına tutulabileceğini, aşık olabileceğini sanma. Fantezi olursunuz birbiriniz için.00 Yorumlasana nasil bi ilac verdi ismini yazsana bende kullanibaksanam iyi kafa yapiyormus baksana hayaller bile goruyosun adam evli karisini bosayip senimi alacak aramda 20 yas var diyosun adam seansi niye kessin parasina bakar buyu dedigin konuda zirvalik emin ol ama ilac konusunda ciddiyim markasi neyse soyle saglam kafa yapmis baksana ;-)
00 Yorumla
+1 yılsana öyle geliyor baban dışarda diye değil :D adama kim bilir günde kaç tane senin gibi deli sarılmak istiyordur :D seninle telefonla konuşur tabiki psikiyatr lar konuşurlar zaten hastalarıyla. bunlar normal yani. baban var dışarıda demeside seni korkutmak için.
10 Yorumla
+1 yılsen gerçekten manyakmışsın. Ve o adam çok dürüst iyi birisi imiş. Hemde ne yapsın senini gibi manyağı. Baksana büyü müyü. Hangi devirdesin be kızım. .Daha yaşın kaç. Sen imseyle evlenipde bi adamın başını yakma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne insanlar var yaa. benim eski sevgilim evlendi ve şuan benimle arkadaş kalmak istiyor sırf evlidir diye onu çok sevdiğim halde ve o istediği halde yinede konuşmuyorum onla. sen ise baban yaşında ki evli adama aşık olup elde etmeye çalışıyorsun kendine gel bence. baban kapıda olmasa da sana sarılmayacaktı boşuna art niyet arama. babanın kapıda olduğunu hatırlatmıştır kendine gel die.
00 Yorumlaetik olmamasindan ziyade adamin evli ve senden 20 yas buyuk olmasinin farkinda misin! ciddi anlamda acilen doktorunu degistirip bu durumun icin de tedavi olmalisin.
40 YorumlaAkadaşı karantinaya alalım. Düzenli şap verilecek sabah öğle akşam !
121 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. büyü mü... evet okulda neredeyse her derste etik kurallarını söylerler bize,danışanlarla yakınlaşmak etik değildir vs beynimize kazırlar yani.. ne tedavisi görüyorsun peki?
03 Yorumla
Soran+1 yılobsesyon depresyon
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun illet bir hastalık yaşamayan bilemez ben doktorların bile tam anlamıyla bildiklerini düşünmüyorum istedikleri kadar okusunlar yaşamayan o illeti bilemez ama doktora nasıl aşık oldun şaşkınım ya da aşık olunacak kadar ilgili bir doktora nasıl denk geldin adam tıbbi yardımdan çok manevi destek göstermişki sana yakın hissetmişsin ben belki 15 doktor a göründüm hepsi robot gibiydi anlat anlat boş boş bakıyorlar suratına. Artık dert dinlemekten nörtleşmişler adamlar umursamıyor bile vah vah vah ne çektin sen be demelerini beklemiyorum ama insan tıbbi destekten çok manevi destekte arıyor yani. Vallahi çok şanlısın böyle bir hastalıkta onun desteğine ihtiyacın var aşk konusunda baskı yapıp ya da abartılı ilgiyle onu kendinden uzaklaştırma adam evli doktor sorumlulukları var işinin kuralları var istemese bile mecburen seni başka bir doktora yönlendirip tedavini bırakabilir dahada bağlanma diye çok güzel bir doktor bulmuşsun bence kaybetme.. Hislerini dizginleştir...
saçmalama tatlım belli sorunların var onuda dokturuna anlattın oda yardım etmeye çalışınca sende aranızdaki şeyi yanlış anlamışsın belli sevmek falan deqil bu hem büyü yapacaksında nolucak öbür dünyada nasıl hesap vermeyi düşünüosunnnn
00 YorumlaHemen acil sana kadın bir psikiyatr lazım..tabi lezbiyen olmazsan iyi..gecmiş olsun..
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn başta şunu söyleyim gerçekten seni psikoloğa ihtiyacın varmış yani görünmek açısından.Daha sonra ise bu olaylar bazen görülebilmekte; yani pdikologtan hoşlanma durumu.Çünkü seni diğer insanların yapmadığı gibi dinliyor ve çözüm bulmaya çalışıyor sorunlarına ve bu da sana iyi geliyor ve bu yüzden de ondan hoşlanmaya başladın ama böyle devam edemezsin; kendine çeki düzen vermelisin dicem de sana faydası olmayabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılhe şunu bileydin:)
+1 yıltedaviye ihtiyacın var diycem ama tedavi edecek olan adama delirmişsin :))
yanlız ben burda senden çok doktora takıldım aslında,abi kim bilir neler çakıyo böyle dimi,ne fantezi bee :))) adamın işi kıyak :)00 Yorumlatamamen bir bosluktasin ve onun sana olan telkinleri seni kendine iyi hissettiriyor ve sende ona bu sekilde bagliligini belirtmek istiyorsun. Asik falan olmadin. Cokta sevmiyorsun. Nickin gibi savci falansan ya da okuyorsan isimiz var.
00 YorumlaGenç kızların huyudur. Herşeylerini rahatça anltabildikleri ve karşısındakinden tepki değil öneri gördükleri tek insan olan psikiyatristlerine aşık olduklarını sanmak. Geçici bir durum takılma.
00 YorumlaBence de yanlış yoldasn psikiyatristine her ne sebepten gittigni bilmiyorum ama sorunlarını yalnız ona anlttgn, onu n seni anladgnı düşündgn için hayranlıgı aşk sanıyorsun. Otur iyi bir düşün derim. Söylediklerimden haklılık payı çıkaracağına eminim.
00 Yorumlane diyim şimdi. Allah Allah yaw ! yaşı geç de evli adamla ne işin var ? düşün kuş yuvası bozmak bile ne kadar günah...
20 YorumlaPsikolojin bozukken seni Sabri Sarıoğlu 'da dinleseydi ve birkaç süslü cümle söyleseydi ona da aşık olacaktın. Kapılma böle şeylere ve sakın büyü falan da yapmaya çalışma , saçma sapan işler bunlar.
00 Yorumlasana ne tür antidepresanlar yazdı? baban olmasa seni severdi evet.etikimi kalmış azgın herif ne demek telefona izin verdi ;zaten psikolog/ psikiyatrist baş deli bunlar.taş gibi deli olmalısın.
00 Yorumla
+1 yılbaban dışarda diye senin utanman için söylemiş sense doktor utandı diye algılamışsın. etik olduğu bi durumda olsanız belki senle hiç diyaloğa girmezdi bile. bence doktorunu değiştirmelisin o sana bu şartlarda fayda sağlayamaz.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Aşk değil hayranlık güzelim seninki..Baban olmasa sarılıcak değil tekte yaşasan o adam prensip sahibiyse gene yapmaz...Zamanla aşarsın bunuda.
00 YorumlaNiye etik değil biliyor musun ? sen ona gidip her şeyini anlatıyorsun adam her şeyini biliyor bu yüzden etik değil .. eğer oda sana yaşadıklarını anlatırsa etik olur :)
01 YorumlaMerhaba ben söz konusu olan psikiyatrist. Biri şu kızı alsın başımdan, n'olur :(((((((((((888888
31 YorumlaSen bence bırak psikiyatristi falan direk ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatman lazım şizofrene bağlamışsın :D :D
10 Yorumla
+1 yılbüyü yapanın o bir hayatında 1 buğday tanesi kadar nasibi yok.bunu bil sonra yap.
02 Yorumla- +1 yıl
büyü diye bişey yok arkadaş bu ne yaa çok mu sihirli annem izlediniz
- +1 yıl
büyü peygamberimizede yapılmış olup (sabun büyüsü) allahın elçisi olmasına rağmen tutmuştur.felak ve nas sureleri o zaman indirilmiştir.büyü şirktir. sebebi ise insanoğluna büyüyü öğreten harut ve marut adında iki melek insanlara büyüyü öğretmiştir fakat insan oğlu güzel olanı almadığından sonradan yasaklanmıştır.sayın constantineSin
önce psikolojini toparlamaya bak, hatta mümkünse seanslar bi bitsin ve üstünden bir süre geçsin. eğer hala aynı şeyleri hissediyosan, artık hastan değilim, etik olmayan bişey yok ortada de, yardır gitsin ;)
10 YorumlaNe büyüsü yapacan :)))
Şaka bir yana yapanda yaptıranda cehennemliktir.12 Yorumla- +1 yıl
büyü diye bişey yoktur . inanan cahildir kardeşim
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. kusura bakma ama büyü yapıcam kısmına güldüm psikologluk bir durumun var zaten başka bir psikolğa görünüp bunu anlat bence
10 Yorumlasenaryo anlatıyorsun gibime geldi, bizimle kafa bulmak için.
04 Yorumla- +1 yıl
hocam ben nelerini gördüm dopru ola bilirde.. orta okulda tarih öğretmenine aşık olan kızlarımı ingilizce hocasına aşık olan erkekleremi lisede olsun üniversite ben bu kadınları anlayamıyorum... üniversitede bir öğretmenim vardı oda öğrencisine aşık olmuştu evlendiler sonradan tabi kız 4 senede okuldan mezun oldu bende bulamadım bulsaydım bayan bir hoca bende 3 senede mezun olurdum galiba :)
Soran+1 yılhangi filmmiş o.söyliymde izlesin.ikimizi izler gibi izler işte.
fereud'a da çok saldırmak isteyen hatun olmuş ama hiçbirini kabul etmemiş bu nedenle işinde çok başarılı. diğer psikiyatristler fırsatı kaçırmadığından akademik kariyerleri yok yada sadece kağıt üzerinde.
00 Yorumlasenin pisikolojin bozuk sağlıklı düşünemiyorsun bu gittiğin yol yol değil başka bayan pisikolağa git
00 Yorumla
+1 yılanlaşılan psikiyatra gıtmen pek işe yaramamış yanlış düşünceledesin
10 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=XvQbozs8csM
içimden geldi.
00 Yorumla
+1 yılSavcım yemini takma kafana ekmek kirarız kafasının ustunde;) sen büyu yap tutmassa bakarıs çaresine;)
02 Yorumla- +1 yıl
haydar dümen gibi yazmışsın birader :D
- +1 yıl
eyv.ist;) dümen felan yok bizde harbi yazdık:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelkide senin yaşında çocuğu vardır..ben o psikologun yerinde olsaydım kendi haline bırakırdım seni..ohaaa yanii..yuhh diyorumm..büyü müyü ne bu yaa..iyice saçmalamışşsın..
00 Yorumla
+1 yılHemen etrafımda tanıdık ne kadar psikiyatrist varsa uyarmalıyım!
10 Yorumla
+1 yılonay verdm psikolojin bozuk arkadaşım büyü falan yapmaya kalkma
00 Yorumla
+1 yıldanışan danışılan muamelesi ...büyümü...bence iiyi etmezsin..her iki dünyanda kararır bilesin.
00 YorumlaPsikologunu degistir ve bir bayan psıkolog bul kendıne
11 Yorumla- +1 yıl
ne çare onada aşık olur bu . bu tarz hastalar farklı kişiliklere bürünüp hemcinslerine ilgi duyabilirler :D :D :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikiyatriste neden gittiğin belli oldu. Sağlıklı düşünmüyorsun.
11 YorumlaBence büyü falan yapma çok günah hatta dinimizde 7 büyük gunahtan biri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 yaş büyük adamla seks yapılır mı ya. ne mide arkadaş öeh
00 Yorumlaergenlik döneminde olan şeyler bunlar geçer.
24 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım ne ergenliği.
- +1 yıl
aslghkog
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. karısını vurmalısın gözün karamışken..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Evli kısmını tekrar tekrar oku kendi kendine.
10 Yorumla
+1 yılaşk bu ne zaman nerde kime belli olmaz
00 Yorumla
+1 yılGel birlikte Bakırköy'e gidelm
00 Yorumlapsıkıyatrıste gıtte dıyemıyorumkı şu an
00 Yorumlakendini yatakta bulursun başkada bişey olmaz
20 YorumlaOMG This Chick is fcukn CRAZY! XDDD
00 Yorumla
+1 yılBüyümü delirmişsin sen :D
00 Yorumlaboşuna dememişler otada konar b0kada diye
11 Yorumla
+1 yılNe demişler yuva yıkanın yuvası olmaz!
10 YorumlaBüyü tutar sanki böyel şeylere inanıyormusun haha
00 Yorumla
+1 yılSeviş direk en guzel yontem
02 Yorumla- +1 yıl
neyyyyyyyy
- +1 yıl
arkadaşın içine orçun kaçmış :) öpüşelim miii :D
+1 yılçüşşşş ne büyüsü ne aşkı kendine gel!
00 Yorumlaat yalanı seveyim inananı :D
10 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği