Güçlü kız kime denir? Bir kızda hangi özellikler olursa ona "güçlü kız" denir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben çok da güçlü sayılmam, bilmiyorum o yüzden. Şu ana kadar elde etmek için uğraştığım hiçbir şeyi kendi başıma yapmadım. Ayrıca bazı kadınlar birşeyler sırf kendi başarısı olmadığı halde tek başına başarmış gibi gösteriyor, ona da ayrıca gıcık oluyorum. Arkalarında maddi manevi onlara destek olan, akıl veren aileleri, ya da kocaları varken bak ben ne kadar mükemmel bir insanım çok üstünüm, onu da yaptım, bunu da yaptım diye çıkıp, hemcinsleriyle sidik yarıştırıp kendilerini b*k sanıp oturuyorlar..
1. Kendi ayakları üzerinde duran 2. Kolay pes etmeyen 3. Kendine güvenen 4. Hatalarıyla sevaplarıyla kendini seven 5. Her şeyi yapabilen ama bunu bazen akıllıca göstermeyen 6. Doğru, düzgün , yalansız, özü sözü bir...
Güçlü kız kitap okur el sanatları kursuna gider güçlü kız okula gider kendini geliştirir güçlü kız pazularıyla güçlü olmaz kas öküzde gergedanda da var ama asıl güç aklını mantıklı bir şekilde kullanabilmektir, güçlü kız elalem agzına cok takılmaz kendine hedef belirler ve teker teker yapar kararlıdır dinler ögrenir güçlü kız yarınlara inanır insanlara mesafeli yaklaşır bisürü detay daha var ama genel hatlarıyla düsüncelerim bunlar
Kendi ayakları üzerinde durabilen, kalitesiz insanlarla takılmayan, iç halini dışa yansıtmayan, kötü hissederken bile herkese iyiyim diyen kız güçlüdür net. Ve şöyle de bişey var, böyle kızları maddiyat veya tip etkilemez çünkü sadece karaktere bakarlar
Psikolojik olarak ağır durumlar geçirmeme kötü olaylar yaşamama rağmen çocukluğumdan beri kimseye anlatmadım bazı şeyleri. Anneme bile. Kimsenin yanında ağlamadım ya da sinirlenmedim yapmamak için herşeyi de yaparım. Zayıf yönlerimi asla kimseye göstermem. Sadece bana mantıklı gelen şeyleri yaparım kendi aklımla yaşarım başkasının aklıyla değil. Her yönden kendimi özgür hissediyorum hakkımı her zaman ararım kendimi savunabilirim. Güçlü olduğumu düşünüyorum ve başkalarının düşüncesi umurumda değil. Eğer şu zamana kadarda kimse benle alakalı birşey fark etmediyse yeterince güçlüyüm demekki tabi bu güçlülük sadece dışarıya karşı
bu hayattaki tek amaci emeli ask olmayan kiz Güclü kizdir benim kanitimca. nedeni yasadigim talihsiz ve üzücü asklar aldatilmak sevilmemek vsyr neyse ne ama bu hayatta ask adina ya da bir iliski adina yani bir ekrek icin zerre bisey yapmam ne fedakarlik nede kendinden ödün vermek hic bisey. varsa yoksa egitimim meslegim ve dahada gezip görcegim sehirler ülkeler bundan sonraki tek hedefim. sevmeyenn erkegin.. Kadar yolu var .. allaha yakin bana uzak olsun bu karsi cinsler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güçlü kadın; toplum baskısına göğüs geren, en ufak bir problemde gözyaşlarına başvurmak yerine akılcı çözümler üretebilen, bir başkasının kendi sınırlarına rahatça girmesine izin vermeyen, saygı dilenmek yerine saygı duyulacak biri olmayı hedefleyen kişidir. Bu kadınlar nerede nasıl davranması, nasıl konuşması gerektiğini iyi bilir. Görgülü ve mantıklı kimselerdir. Onları diğerlerine yaptığınız hamlelerle kıramaz, üzemezsiniz.
acısını asla kimseye belli etmeden en sıkışık anında bile her şeyin üstesinden gelmeyi tüm yorgunluklarına rağmen içinden ağlayıp haykırarak yüzü gülerek başarabilen kadındır bence güçlü kadın
herhangi bir erkeğe ihtiyaç duymuyorsa güçlüdür ortalığı toplarken iş bölümü yapıp sen sandalyeyi kaldır ben bulaşıkları demez mesela şimdi çıkıp çarpıtanlar olur bu laflarımı onlarda güçlü kadın olamazlar
yaşadığı zorluklara rağmen hayata göğüs gerebiliyor ve her şeye rağmen gülümseyebiliyorsa
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendini ikinci sınıf görüp erkeği yüceltmeyen , işi kariyeri olan ya da yalnız kaldığında her işi yapıp ayakta durabilen, korunmaya muhtaç olmayan kendini her şartta savunan kadın güçlüdür
Cok zor durumda olsa bile umutlarini inancini kaybetmeyene, sevdigine sadik kalana, bencil olmayana & etrafdaki insanlari önemseyen ve iyi bir kalpli birine denilebilir
Kimse olmadan da parasını kazanıp kendini geçindiren , kimseye muhtaç olmayan yani. Lafının arkasında duran. Çektiği acılar karşısında dağılmayan ve daha bir sürü şey
Tecavüze uğrar şikayet eder, yakınını kaybeder gülümser, başarısız olur, aldırış etmez. başarılı olur övünmez, ama en güzeli de, dünyayı karşısına alır, zerre korkmaz.
Ekonomik özgürlüğü olsa dahi birine bağımlıysa güçlü denmez. Kendi kurallarını koyup o kurallarını çiğnemiyor çiğnetmiyorsa hakkı biliyor savunuyorsa güçlüdür
Boyle diyecek birinin olacagini tahmin etttim de guc le kizi yanyana bile dusunemiyorum mesela maddi acidan olmuyor ha soylr olabilir belki cok sarsici veya uzucu bir olay yaşamıştır soguk kanlidir yinede o zaman guclu durdu denilebilir ama onun disinda karakter olarak guclu bir ozellik yok gibi benim düşüncem
Kadini gücsüz olarak görmen baya üzdü. Oysa 9 ay karninda bir canliyi tasiyan kisiye, bir Anne gücsüz denmezdi.. hesap ödemeye gelirsek, erkekler bankamatik degildir, kadinlar da para kazaniyor, hesabi kadinlarda öder. Kadinlari birine muhtac birakmayi onu maliniz olarak görmeyi çok seviyorsunuz, şaşirtici.. kadin dediğin Güclü olur, ve ayaklarinin üzerinde, kimseye muhtac olmadan yaşamasini bilir!
En İyi Cevaplar