Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte dünyadaki en kötü şey cehalet. Cahil kalan insan olaylar karşısında hep çaresiz kalır, anlam veremez, doğru analizler yapamaz. Adaleti kendi tesis etmek gibi saçma işlere girer, kendine yol gösteremeyecek kadar zavallı iken topluma yol göstermek gibi bir amaç edinir. Hayat çok acımasız tabi. Bu kadar sakat bir yaşam biçimini cezalandırır. Sonuçta insan çıkmaza girip içinde bulunduğu duruma anlam veremez. Günde 18 saat motor üzerinde geçirip hiç uyumamak dinlenmemek sağlıklı olmasa gerek
01 Yorumla- +1 yıl
Dünyadaki en kötü sey arsızlik art niyet insan olamamak..
Cahil kalan insanları görüyoruz senin sayende çok şükür...
Çıkmazda değilim her türlü de geri dönüş vardır yeniden...
Ters şeritte de giderim her yer her yol benim...
20 saat de çalıştım Rabb'im güç kuvvet verdikce çalışır aileme bakarım...
Hastalıkda sağlıkta Allah'tan zehir de şifa da Allah'tan hayırlısı...
Doktor sebeb şifa Allah'tandır...
En İyi Cevaplar
+1 yılHer gece yataga yatarken oku fatihani ayetel kursunu, sabah uyandiginda dunu unutarak uyan... ohhh ne rahat hayat... Hayattan niye bikayim, işim var sagligim yerinde daha ne isteyim kardesim.
.16 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı abi okudugm dua sürenin hadislerin haddi hesabı yok her gün her an dilimde... Hayat rahat değil abi.. Ben bıktım yazdım abi... işim var sağlığim var canavar gibiyim 18 saat çalışıyorum ne olsun ama bıktım... Hayırlısı be abi.. Görüşün için teşekkür ederim 😊 ne güzel ne mutlu sana Rabb'im daim eylesin huzur ve mutluluğunu
- +1 yıl
O zaman yanlis yaptigin bir seyler var kardesim...
- +1 yıl
Iste sorun bu... kendini suclamaktan vazgec dostum.. bu sana bikkin lik veriyor... sen yanlis yapmiyorsun alem popo olmus sen dogrusun...
- +1 yıl
♥️♥️♥️
+1 yılBugun ne cok sorunu gordum biktim bundan :D
11 Yorumla
Su aralar evet
17 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Neticede makina değiliz... Biktigimiz anlar da oluyor tabii.. Klasiktir ama severim bu lafi.. Hayat inislerle cikislarla doludur her anina ayak uydurup takilmamak gerekiyor 😀
23 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum belki de öyle ama daha çok suç hata bende kullandırıyorum insanlara kendimi inanıyorum inanmasam da elimden gelenin fazlasını yapıyorum sömürüyorlar bıktım kimseden birşey de istmiyorum beklemiyorum benim kimsem olmadı ama ben herkese herşey oldum yine olurum ama yeter ya valla bak menfaattci ve çıkarci olanlardan bıktım numara değiştirmekten biktim ne bileyim bıktım işte ben hiç kendimi düşünmedim ki kendime zamanım hiç olmadı ki demiycem hayırlısı ama denemekten de bıktım be... Fakat değer verdiğim güzel insanların görüşlerinden sohbetinden bıkmadim o da var şimdi 😅 EyvAllah
Üzülme abim üzülme hayırlısı sen daha iyi bilirsin ama üzülme hep derdin bize bir gün güneş doğacak ve hiç batmayacak ne oldu abi hani?
11 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/5GVq0cX950Qbu sarki benden sana gelsin abim
19 Yorumla- +1 yıl
Canım benim 😊Sağol Varol iyi ki varsın kardeşim iyi ki tanımışım seni 😊bu da benden sana Ali Kınık çok severim çok fena söylüyor be yürekten derinden vuruyor beni ben seni için kardeşim kralına catarim baya atlarım hapiste yatarım mq o kadar dinle...
https://m.youtube.com/watch?v=4zbiFXrdQWs - +1 yıl
Allah razı olsun abim sende aynısın benim için
- +1 yıl
Napim abi cocuklari parka goturdum eve geldim simdi
- +1 yıl
Çecence dinliyom artik😂😂
- +1 yıl
O demin konustugumuz mevzuysa takma kafana bosver abim
+1 yılBiraz bık canin sikilsin ama geri eski haline dön mutlu umutlu güzel insan😊😊😊Hayal kurmaktan vazgecme seni ayakta tutan hayallerin zaten dimi🙏🙏🙏
15 Yorumla- +1 yıl
Bıktım biraz değil çok bitim herşey den herkesden bıktım meclisten dışarı senden değil... Eski halime dönmek istemiyorum... Umutlarımdan da bıktım hayallerimden de bıktım hayal etmekten de bıktım artık hayallerim yok umudum yok öylesine yaşaycam sadece yaşamak denirse tabi... Artık değil eskidendi.. İstemiyorum hiçbirsey ölümden başka... Görüşün için teşekkür eder geciktiğim için özür dilerim kusura bakma lütfen
- +1 yıl
Ölmek yok ya!!! Tamam tükenmiş olabilirsin bikmista olabilirsin belkide çok yoruldun ama ayakta kalmalisin ölmek yok arkanda kalanları dusunsene... dua et bosluktasindir belkide 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Ölmek var dönmek yoktur demiş şair...
Tükendim bittim erteledim ve ertelendim geç kaldım artık benden geçti.. Yoruldum yaşamaktan yoruldum usandım.. Ayakta kalmak istemiyorum çok kez öldüm ben cesedimi taşıdım kendime.. Sence ben dua etmiyor muyum Allah a dua etmiyormuyum her seferinde? Boşluk değil aslında ama bilmiyorum belki de sonu asla olmayan bir boşluk kıyamete kadar ben kendimden vazgeçtim artık... - +1 yıl
Sen kendinden vazgecsen bile başkaları senden vazgeçmez
+1 yılBıkmaz olur muyum insanların aptal davranışlarından bıktım üzülme yahu sende aman boşver böylesi daha iyidir belki :)
13 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı inşAllah.. Bende bıktım hemde defalarca ama en çok kendimden bıktım kendim gibi sanmaktan kendimi kullandırmakdan bıktım sömürülmekten bıktım benim suçum benim hatam malım ben mal... Üzülüyorum üzüyorum kendi elimde değil inan ki yapmıyorum olmuyor.. Bilmiyorum belki de hayırlısı... Güzel düşüncen ve görüşün için teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim ayrıca kendine mal deme o senin iyi niyetin iyi günler mutlu ol biraz :)
- +1 yıl
EyvAllah ama öyle mallık değil mi? Ne diyor hadisi şerifte Mügmin bir yılanın deliğinden iki defa sokulamaz (Hadisi Şerif) beni defalarca soktu yılanlar hata bende biliyorum... İyi niyet iyi değil artık iyi niyeti gizlemek gerek sanırım insanlar çok değişti çok başka oldu bambaska hayvanları daha çok seviyorum ve insan olanları hala seviyorum Allah rızası için
Herkes herkesle samimi ama kimse kmseyi sevmıor die boşuna dememişler
11 Yorumla
+1 yılBıkmıştım ama bu hafta ne olduysa bıkmadım bir tuhaf hissediyorum 😀 abi sende üzülme boşver onu
115 Yorumla- +1 yıl
Hoşgeldin gülüm😊 Nerelerdesin sen inboxa gel hasta etme beni 😅😅😅 Hayırlısı daha yolun en başlarındasin sen daha çok var inşAllah herşey senin elinde ben zaten yanında olacağım senin her zaman ömür verdikce Rabbim kadir den dolayı mi? Birşey mi oldu rüyadan dolayı mi🤔Ben kimseyi düşünmüyorum ki canım genel olarak herşey genel bir soru 😊
- +1 yıl
Abi ya kadir çok gıcık bir gün dibimden geçiyo yüzüme bile bakmıyo diğer gün uzaktan beni izliyo ya 😑
- +1 yıl
Hahaha vay başımıza ya canım daha küçüsünuz normal sen duygusalsin o genç biraz öküz galiba hem taktik bu bir bak bir kaç bilerek yapıyor sen de aynısını yap bir bak beş kaç çaktırmadan bak o sana bakınca başka şeyle ilgilen hatta biraz erkek arkadaşlarin ile oyna okulda sohbet muhabbet kıskanıyor mu bak 😅😅
- +1 yıl
Ztn bütün sınıftaki erkeklerle hep kavga ederken oynarken falan görüyo bilerek ypym tabi oda kızlarla konuşuyo kesin kıskandırmaya çalışıyo 😤😤😤😤😤😤😤😡😡😡😡😡
- +1 yıl
😂😂 jsjslsşxkxşxçx 😂😂😂😂 tabi abi onun ağzınıda bantlarız ispikçilik yapamaz döverz falan akıllanınca evinin önüne koyarız zili çalar kaçarız 😂😅😀
- +1 yıl
Sjsjsjsksksksjsjs 😂😂🤣🤣😂hiç gerek yok canım tokatı patlattım mi kalkabilirse aşk olsun kesintisiz bir kaç saat uyur sen ne kadar istersen o kadar etkili vuruş yaparım 😂🤣🤣😂😂hahaha ne ispiği ya kodum mu oturturum onu dkkskkdkskeke harbilen deli kız ben sana getircem onu evine niye bırakıyoruz ki al senin olsun işte sana da iyilik yaramıyor ki skskdkdkdkkdek
- +1 yıl
Ama annesi polis falan arar başımıza iş alırız abi 😅 aşk olcaksa kalksın ozmn ama vurmayalım ya kedi suratı bozulmasın o tontiş suratlı minnoş yaratığın 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
- +1 yıl
☺☺☺
- +1 yıl
Abi 😅😅 inbox ne 😅😅😅😅
- +1 yıl
Abisinin gülü 😍😅😂🤣küçükken bana da derlerdi inbox a gel inboxa gel tamam derdim çaktırmadan ama bilmezdim 😂🤣😂😂😁kızın birine dedim samimi olduğum lise de özlem'di adı abi derdi o da sen gibi, inbox a çağırıyorlar beni inbox ne diye gülmekten ölmüştü yani mesaja gel diyor özele gel mesajda konuşalım diyor skksskdkdkdod
- +1 yıl
He anladım 😂😂😂 😅😅
Evet valla her şeyden bıkıyorum. Param olsa kendime bir ev tutar kimseye haber vermeden çav bella
15 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı.. Bende peki sen neden bıktın niye neyden kimden kim bıktırdı seni kimler? Param olsa da bir boka yaramaz ki yaramıyor olmuyor para ile olmuyor iste... Cok param olduğu da oldu ama yine de aynı... Bende düşünüyorum ilerde çekip gitmeyi hickimsenin beni tanımadıği bir yere herkesten herşeyden kaçıp gitmek istiyorum. Görüşün için teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
EyvAllah yanlış anlayan yanlış yoldadır.. Kasteddiğin her neyse işte boşver herşeyi ve herkesi boşver boş vermek gerekir bazen. Amin inşAllah hepimiz çok mutlu ve huzurlu oluruz daim olur anlık değil... EyvAllah sen de kendine iyi bak diğer sorularıma da beklerim Hoşçakal tekrardan
En cok insan görünümlülerden biktim cok biktim ama imtihan diyip geciyorum mecbur
13 YorumlaSadece canım yanıyor, bokmaktan öte saf duygularımın kirletirmesinden bıktım.
14 YorumlaSenin bıktığın hayattan biz bikmazmiyiz aslan abim bıktım bende seninleyim abim
11 Yorumla
+1 yılHiç bıkmayan insan var mı ya?
13 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSeri halde yeni hesap açmaktan niye bıkmıyorsun?
15 Yorumla- +1 yıl
Seri halde hesab açmıyorum...
Hesabım'in yüzde 95 i kavga tartışmadan dolayı insanları korurken pisliklere engel olurken incelemeye alındı kapandı...
Sadece bir kere tanıştığım kız istedi o yüzden kapatmıştım...
Ayrıca birde sen de biliyorsun ki yazanlar yüzünden cevab veremiyordum ya da üzülmesin diye cevab verdiklerim vardi kapatıp gittim resim koymadan hesap açmıştım...
Bu kalıcı olacak son hesab inşAllah...
Sorular aynı görüşler aynı ben yine benim kullanıcı adının bir önemi yok..
Görüşün için teşekkür ederim 😊 Soruma cevap verecek misin? Vermeyeceksen uzatma hoşçakal...
+1 yılBıktım abi bende senin gibi bıktık bizde
11 Yorumla
+1 yılBıkmaz olur muyum, buna da çok şükür gerçi
111 Yorumla- +1 yıl
Hayatıma girmiş olan insanların ikinci bir yüzünü görmekten bıktım diyelim kısacası
- +1 yıl
Aynen öyle, bela değil de Allah'a havale etmek en iyisi diyorum, garanti cezasını da bulur mükafatını da😉
- +1 yıl
Anladım, çok şükür iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın bakalım 😊
- +1 yıl
Allah iyilik versin evdeyim
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim sana da mutlu günler dilerim 😊
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yok iyiyim şimdilik çok şükür
21 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Hayır daha yaşım genç
11 Yorumla
+1 yılBikimadim soner abim bu günlerde geçer inşallah
11 YorumlaBazen oluyor.
11 YorumlaBoşver takma
13 Yorumla
+1 yılBıktım Abi
15 Yorumla- +1 yıl
Insanlardan en çok
- +1 yıl
Denerim, zor değil
Yoruldum tükendim
11 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum seni ama vazgecmeyi bilmeli bazen takılıp kalmamalı kişilere herkes değildir herkes hayırlısı üzülme ben inanıyorum daha iyi olacaksın hedsy düzelecek hickimseyi kendin gibi sanma olur mu? Kimse sen değil.. Kırlangıcın hikayesini dinledin mi sen? Kırlangıclarin ömrü azdır belki seni de bekleyen kırlangıçların vardır çık bak pencereye kim bilir belki de ucmadan yakalamak lazım göç etmeden... Bağlanmayacaksin demiş şair öyle birşeye körü körüne o olmazsa yaşayamam demeyeceksin demiş bağlanma bağlı kalma herşey senin elinde.. Görüşün için teşekkür ederim 😊 Üzülme üzme kendini
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabi ki bıktım
11 Yorumla
+1 yılher zaman galiba
11 Yorumla
+1 yılEvet, bıkmıştım.
11 Yorumla
+1 yılEvet bıktım
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kez bıktım
11 Yorumla
+1 yılBıktım bıktım
110 Yorumla- +1 yıl
Evde kaldım
- +1 yıl
olma ama kimseye de güvenme kendin gibi sanma çünkü kimse sen değil ve olamaz fakat herkes de herkes değil karşına çıkanlara şans ver tani tanış ama flört etme sevgili olma evlilik niyeti ile tanış herşeyi konuş olursa olur hayırlısı hem evlilik sadece bu dünyaya ait birşey değil ki ben 17 yaşımdan beri evlenmeyi düşünüyorum dua ediyorum ondan iki üç sene önce başladım iş hayatına o gün bugündur çalışıyor aileme bakıyorum çabalıyorum belki bir gün diye hayat hepimize adil değil aynı değil üzülme sen eğer ki yanlış anlamazsan beni abilerim var senin yaşlarında İstanbul da oturuyorum Çekmeköy Anadolu abilerimiz var ekmeğin de işinde gücünde olan güvenlik abiler delikanlı adam gibi
- +1 yıl
adamlar evlenmek isteyenler kimsesi olmayan abilerimiz var ailesi olmayan vefat eden aileleri tek yaşayan bir sürü var çevremde evlenmek isteyen eğer istersen aracı olmak tanıştırmak isterim...
Hâyra vesile olan hayrı yapan gibidir düşün taşın ön yargılı olma eğer ki sana karşı bir hataları olursa ben kafasını gözünü kırarım söz yemin olsun sana buraya yazıyorum - +1 yıl
Olur hangi şehir
- +1 yıl
İstanbul Çekmeköy de yaşıyorum ben herkesle sohbetim muhabbetim var cami cemaati dergah yurt sokaklar herkes hemen hemen kuryelik yapıyorum sürekli insanlar ile tanışıyorum ben bıktım ama bu değil ki güzel insanlar yok iyi insanlar yok var var sadece çok az var hayırlısı ben vesile olmak isterim
- +1 yıl
Boy 1,55 yas 27 begenirse eklerler
- +1 yıl
Beğenir tabiki neden beğenmesin öyle düşünme tip fizik bir önemi yoktur önemli olan sevmeyi bilmektir bizim biz gibileri için geçici olan şeyler için sevmeyiz biz sevemeyiz ahiretlik eş isteriz boyun güzel minyon daha iyi bence hayirlisi dönüş yapıcam sana görüşmek üzere Hoşçakal
Evet
17 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne