+1 yılBiraz gec oldu lakin cok sukur kardesim her gunumuze 😚😚😚
13 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler kardesim
En İyi Cevaplar
Hayırlı cumalar.
17 Yorumla
+1 yılGunaydin diyelim günüm aydin olsun 😏
153 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim bu arada amin 😅
- +1 yıl
Musaitim mal gibi oturuom 😂😂
- +1 yıl
Iyi olmaya calisiyorum iste anca can sıkıntısı 😂 sen
- +1 yıl
Kolay gelsin sınıfta kaldim yeniden basliyacam
- +1 yıl
Meslek her yil okul degisiyorum resmen.😂😂
- +1 yıl
😂😂 bende ilk mersinde anadolu okuyordum sonra bursada kiz mesleğe geçtim sonra sıkıldım tekrar mersine kiz meslege gidecem Şu an okulu biraktim 😂😂
- +1 yıl
Ben okulu biraktim 😂 hic ama hiç sevmiyorum kiz meslegi erkek yok çünkü 😁 ama mecburum babam zorluyor 😏
- +1 yıl
İyi yapmışsın zaten okulun ne haddine bizi bırakmak dağıttırım valla 😅Vay anasını be tövbe tövbe ya napican erkeği boşver ama kızlar da fena karışık daha iyi çünkü iyi insanlar da var 😊baban ne için zorluyor kız meslek için mi? Bu arada kızlar genelde babalarına düşkün olur benim yeğenler de bana çok düşkün baban senin iyiliğini ister düşünür bazen bilmezler ama olsun senin için yine de hem gözüne toz kacsa babanın canı senden daha çok yanar babana kızma bu yüzden darılma 😊
- +1 yıl
Yok kızmıyorum ama erkek olsa daha iyi olurdu 😄 hic yoktan futbol konusacak kimse yok sksksksk
- +1 yıl
Valla sen benim kardeşim olsan elimden çekerdin heeee 😅Erkek kız bilemem artık valla benim okuduğum lise de kız erkek çoktu zaten kapımin önünde lise de okulda herkes tanıyordu😅sanki her erkek futbol konuşuyor mesela ben 😅😅Futbolu sevmem maç izlemem takım tutmam parti tutmam 😅Ama konuşurum o başka sjsjsjsksksksjsjs birde iyi defans oyuncusuuyum çocuklar ile gençler ile oynarız onlar için tabi ne top geçer ne adam yıkarım dağları enginlere sıgmam taşarim skskskdkdksd
- +1 yıl
Bende futbol oynamayi pek sevmem ama izlemeye bayilirim hele bir konusurum bir konusurum varya susturamazsn sonra beni 😄😄
- +1 yıl
Hım bende sevmem ama çocuklari çok severim sevdiğim insanların sevdiği şeyleri de severim onlar için eşlik ederim amaç onlar eğlensin mutlu olsun hem ben varken bir Allah'ın kulu oyunlarını bozamaz 😊izlemeyi sevmek sevdiğim kişiler olursa yanımda ya da sevdiğim olursa onunla severim sevebilirim 😊ahajaja ne güzel konuşan konuşkan insanı severim bende aynı şekilde bir konusur bir konuşur hiç susmam tabi karsimdakine de bağlı hep ben konuşursam sıkılırım
- +1 yıl
Ne guzel ☺
- +1 yıl
😂😂 estağfurullah
- +1 yıl
Trip mi yedim ne 😂😂
- +1 yıl
Ama güzel yanı yigenlerinle falan vakit gecirmen cok hos :)
- +1 yıl
Çok güzel hemde çok severim bak bak
https://photos.app.goo.gl/9UsAmYDbdid0n3fq1 - +1 yıl
Maşallah yaaa cok tatlilar 😍
- +1 yıl
Maalesef ama Allah izin verirse 2 sene sonra ana okulu ogr. Oluyorum ☺
- +1 yıl
Alla alla ne güzel çok sevindim senin adına Rabb'im zihin açıklığı versin çalış dersleri okula asıl bırakma ana okulu mu daha güzel valla bende kreş açmayı düşünüyorum ya da ana okulu da açarız hatta analı babalı okul olsun nedir bu hep anneler bize hiçbirsey yok Ana ders var baba ders yok
- +1 yıl
Haklısın😄😄
- +1 yıl
Acariz neden olmasin 😏😂
- +1 yıl
Olur 😄😄
- +1 yıl
Harbi sksksksk
- +1 yıl
Mevlam sakinsin seni her turlu gozden ay ayy bir dersin bitmez ki ask laftan anlamaz ki
- +1 yıl
Olur tamam 😄
- +1 yıl
Olsunnn 😄
- +1 yıl
Daha iyiyim yorganın altında attıklarını dinliyorum 😂
- +1 yıl
Şu an aklimda yok 😄
- +1 yıl
Aklın nerde senin hi 😅
Al bakalım bunu beğenecek misin aklıma senden başka birşey gelmiyor Ömer Köroğlu
https://youtu.be/GWG1lMx9_Z0 - +1 yıl
Aklim basimda ama 😄
- +1 yıl
Dinledim 😄😄
+1 yılAldim tabiii
13 Yorumla- +1 yıl
Cuma gunlerini severim😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılEn sevdiğim gün cuma ateş basıyor nedense 😂 cuma günleri okulun futbol sahasına bir melek geliyo 😀😅
13 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅 iyi abi sen nasılsın sana çok komik bişey anlatıcam özelde 😀
Günaydın kardeşim. Aldım güzel bir mesaj.
Günaydın mesajı ve guzel gün dilekleri...27 YorumlaAydin, aydin gunum 😄
En sevdigim gun yani bugun 😀
Kolay gelsin guzel gunler 😀11 YorumlaAydin gibi ya buna sükür yani en güzel gün cuma cumartesi en kltü gün ise oazar Pazartesi 😊
16 YorumlaHaftanın her gününü seviyorum. Yeni başlangıcı, bitirişi her günüm özeldir.
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Es sevdiğim gün cumadır ve günaydın mesajda aldım :)
11 YorumlaVallahi benim günüm hep karanlık abi 😂
12 Yorumla
+1 yılDeğil, cuma en bir sevdiğim gün
11 Yorumla
+1 yılYok almadım malesef. ..
13 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm senin adına seni mesajsiz bırakanlar utansın... Günün aydın yolun açık huzur ve mutluluğun sonsuz daim olsun Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsin üzerinze merak etme başka sefere alırsın hemde daim olur 😊Sen yabancı değilsinn napıyorsun nasılsın 😊 Görüşün için teşekkür ederim 😀
- +1 yıl
İyim saol sen nasılsn
+1 yılhaftanın en sevdiğim günü çarşamba
21 Yorumla
+1 yılGün aymadı hala...
123 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olur inşAllah belki de senin haberin yok gün aydı bile günün aydın yolun açık huzur ve mutluluğun sonsuz olsun 😊 Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsin üzerine dolu dolu daha gençsin küçüksün neler neler olur herşey senin elinde üzülme üzme kendini hep mutlu musmutlu ol 😊 Görüşün için teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Ey maşallah bu mesaj o kadar dualıydı ki artık gün aydı 😂 Teşekkür ederim 😂🤗
- +1 yıl
Tabiki, iyiyim aslında ayılmayı ve cumanın verdiği mutlulukla günün bitmesini bekliyorum sen nasılsın napıyorsun? ☺️
- +1 yıl
Evet okuyorum 🤷😶
- +1 yıl
Yok yaşımla orantılı lise sonum ben 😂
- +1 yıl
Ne şekil yapcam be aa 😂😂
- +1 yıl
Ne oyunu 😂😶
- +1 yıl
İyi peki oynayalım 😂
- +1 yıl
Niye burdan devam ediyoruz 😂😂
- +1 yıl
İyi mesaj at 😂
- +1 yıl
Yooo 😂😂
- +1 yıl
Sayko😂🤷😶
Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hayırlı Cumalar
11 YorumlaAydın değil 😄
15 Yorumla
+1 yılYok almadım..
15 Yorumla- +1 yıl
İyi dilekler için teşekkürler 😊 benim günüm hep aydın birinin mesaj atmasına ihtiyacım Yok teşekkür ederim
- +1 yıl
Hayır teşekkür ederim hayırlı cumalar mutluluk seninle olsun
+1 yılGunaydin😊😊
15 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim😊😊 iyiyim sen nasilsin
- +1 yıl
Ozelden konusalim bnce
+1 yılAydın çok şükür
10 YorumlaAydın abi
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!