+1 yılBen çok neşeli gülen bir insanim ciddi olmayı beceremiyorum delidoluyum ve mutluyum bu halimden 😄😄😄
39 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca ciddi insanlardan hoşlanmam onlarında benden hoşlandıklarını sanmam
- +1 yıl
Alla alla sen demi ya 😅Ne güzel 😅Bende öyleyim çok şükür 😊Deli dolu çocuksu ama mutlu değilim anlık ileti gibi mutluluk bizde ne zaman gelip gitti pek belli olmuyor ben memnun değilim şahsen insanlar kullanıyor sömürüyorlar onlar olmasa herşey daha güzel olacak 😊 Görüşün için teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
İnsanların kullanma durumunda. Nefret ediyorum ya
- +1 yıl
Boşver ama mutlu ol iyi ol
- +1 yıl
Teşekkür ederim🙏
En İyi Cevaplar
O cocuksuluktan bir kublede bende var 😄😄😄
15 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. bende delidolu cocuksu ve muzip biriyimdir burada takılanların genelininde böyle olduğunu düşünüyorum
25 Yorumla
Seni bilen bilir abi
Az çok sen de beni bilirsin değilim az çok var severim seni abim ♥️11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeri gelince o kadar fazla deli dolu çocuk oluyorum ki yanımdaki kişilere bile ister istemez bulaşıyor bu huyum.. 🙈😊
Lakin ciddi olunması gereken yerde de ciddi olmayı severim , deli dolu halimden eser kalmaz..
Her şey dozundadır yani..
Ayrıca çocuksu insanları kim sevmezki , o insanların nesilleri hiç tükenmesin inşaAllah #Âmin.. ☺329 Yorumla- +1 yıl
Hımm ne güzel ben hep öyleyim deli dolu çocuksu 😊
Benim de aynı şekilde bulaşıyor bulaştiriuorum salgın hastalık gibi ama sadece güzel insanlara tabi ki şifası da yok 😅
Bende aynı şekilde ciddi olunması gereken yerde ciddi olurum zaten 😅ben dozunu kaçırim biraz çocuksu saf ve masum severim ama adam gibi de sahip çıkarım laf söz ettirmem kimseye ailem dahi olsa korur kollarım bazen serseri olurum insanalari savunurken korurken daha çok çocukları 😊Bizleri sevmeyenler var art niyetli insanlar ön yargılı olanlar pis olanlar sevmez genelde herkesi kendi gibi sananlar sevmez bizleri 😊Aminnn inşAllah güzel insan 😊Çok güzel bir dua çok amin 😊 Görüşün için teşekkür eder diğer sorularıma da beklerim 😊 Hoşçakal
Cevap sahibi+1 yılNe güzel maşaAllah , hep daim olması DUÂ'sı ile.. ☺
Böyle bir huyu bulaştırmak güzel bir şey aslında en azından o tadı tatmayanlar bu vesile ile onu da tatmış oluyorlar.. 😊 Mümkün ise böyle bir şeyin şifası zaten belli hep bereber delirmek.. 🙈😂
Gereken yerde gerektiği gibi davranılmak en güzelidir zaten..
Sevmeyenler elbetteki olacak , onların sevmemeli kıskançlıklarından ötürü hep.. 🙈😂
Peki biz buna aldırış eder miyiz? Tabii ki de hayır..
Biz ne isek öyle olmaya devam edelim , biz onların değil , onlar bişim peşimizden gelsinler.. ✌😊✌
Ne demek rica ederim.. Denk geldikçe sorularınıza elbette gelirim görüşmek üzere.. ☺- +1 yıl
EyvAllah senin güzelliğin. amin inşAllah cümlemiz için. Cok şükür elimden geleni yapıyorum her daim sömürseler de. Haklisın çok var gücüm yettiğnce yetişebildığım kadar artık. Hahahah ne güzel dedin ya en güzeli valla delirelim hayat akıllı olacak kadar güzel değil hayat bize güzel 😊Hih ne güzel işte bende öyle gelen yerde gerekeni yaparım 😊Çok var sevmeyen sevenlerden daha çok sevmeyenler var 😊 Kesinlikle katılıyorum çatlıyor patlıyorlar zoruna gidiyor olamazlar biz gibi isteseler de karakter meselesi 😊Hahaha etmiyoruz tabi de ağzının payini da eksik etmiyoruz sonra ne olur ne olmaz 😅Ben neysem oyum çok şükür den de öylesin gerisi teferruat bence boş vermeli 😅Yok yok gelmesinler peşimizden onlar bizden uzak ırak olsun😊Denk gelmeseniz de gelin açık profilim 😊 görüşmek üzere hoşçakal in Allah a emanet olun 😊yeni gelebildim çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılÂmin inşaAllah..
Aynen öyle , hem ne demişler ; "Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine , deli ol dünya senin kahrını çeksin" .. Bu da onun gibi bir şey işte.. 😊
O yüzden dediğiniz gibi "hayat bize güzel" hayat bize vay kiki vay vay.. ✌😂✌🙈🙈
Aynen öyle , o yüzde bırakalım onlar çatlayıp patlasınlar.. 😊
Olur tabii , müsait anımda delik deşik ederim sorularınızı.. 🙈😊
Ayrıca estağfurullar önemli değil ve işiniz içinde kolay gelsin.. Allah razı olsun sizden siz de Allah'a emanet olunuz.. ☺- +1 yıl
Amin inşAllah 😊
Hahah tabi ya ne güzel demişler kimler demisse😅
Benim kahrım güzeldir çekebilene😅
Deliyim ben zaten dolu çocuksu çılgın😅
Hihi hayat bize güzel çok şükür 😅
Hahaha çatla patla Ayşe Fatma oh oh öyle de böyle skkskssksks
EyvAllah beklerim her zaman teşekkür ederim 😊
EyvAllah Allah razı olsun sağ olasın 😊
Amin inşAllah cümlemizden razı olsun Rabbim 😊
EyvAllah sağlıcakla kalın
Cevap sahibi+1 yılGörüşünüzü okur iken gülmeden edemedim.. 😂
MaşaAllah size Rabbim hiç mi hiç eksik etmesin tebessümünüzü ve de neşenizi.. Hep mutlu kalınız.. ☺☺☺
Cevap sahibi+1 yılTelekkür ederim her zaman gelemesem bile arada bir rahatsız ederim zaten sorularınızda.. 😊
Kocaman Âmin inşaAllah , tekrardan Allah razı olsun.. ☺
Cevap sahibi+1 yılAaa ! Niye ki?
Ve neden anlamıyorlar ki? 😊
İkimiz de çok sağ olalım o vakit.. 😊
Ve tekradan kusurluk bir şey yok.. 😊
Cevap sahibi+1 yılEvet bazı kişilere #latife edilmiyor hemen ciddiye alıyorlar çoğu şeyi.. Lakin bu hayatta #latifesiz olmuyor ki hiç.. 😊
#Latife cümlesinin kökeni arapça ya hani o yüzden belki anlayamıyorlardır.. 😊
Âmin inşaAllah , o sizin iyiliğiniz.. ☺- +1 yıl
Kesinlikle öyle vallahi edilmiyor yani anlamıyorlar Aynen aynen katipsiz olmaz Latife edelim Birbirimize Valla yeni nesil hiçbir şey anlamıyor ve aşktan ne sevgiden çok başka bu yeni nesiller her şeyin burçlara Bağlamışlar yok şu Uyar mı bu uyar mı Yok vallahi Benim iyiliğim falan değil Senin iyiliğin güzelliğin Sende gördüğüm sesli mesaj araç kullanıyorum böyle resim dedim bari gidip gidip geliyorum sürekli
Cevap sahibi+1 yılYeri geldiği vakit olur ederiz tabii ki #latife.. 😊
Yeni nesili hiç demeyiniz zaten bu konuda ve zaman ile daha sa çok bozuluyor nesilimiz.. Her şeyin hayırlısı..
Her şeyi burçlara bağlama konusunda çok haklısınız , halbuki bilmiyorlarki burçlara göre değil insanın düşünce yapısına ve hareketlerine göre ilerler her şey..
Estağfurullah olur mu hiç öyle şey , sizin iyiliğiniz ve güzel bakışınız elbetteki..
Bu arada hayırlı , huzurlu , bereketli , neşeli sabahlar inşaAllah size.. ☺- +1 yıl
Olur edelim 😊
Nesilden nesile daha kötüye gidiyor insanlık edep ahlak namus daha kötüye gidiyor 😥
Hayırlısı tabi herşeyin elimden geleni yapmaya çalışıyorum gücüm yettiğnce çocuklar gençler için😥ama yetmiyor ki olmuyor yani bozuluyorlar😥
Kesinlikle öyle ya burç murç hikaye karakter meselesi bunlar 😊
EyvAllah olur olur oldu bile 😊
Vallahi benlik birşey yok herşey şenlik sende 😊
Amin inşAllah ne güzel dualar 😊
Günlerin aydın
Yılların açık
Huzur ve mutluluğun sonsuz olsun 😊
Huzurlu mutlu sağlıklı sıhhatli bol neşe ve sevinçli günlerin olsun 😊
Bu ara eskiden bende inşaAllah yazardım maşaAllah yazardım birkaç kişi tepki gösterdi hani baktım herkes farklı farklı EyvAllah mesela nasıl yazılır sence ayrıca cok erkencisin okul iş?
Cevap sahibi+1 yılBu ne kadar üzücü olsa da malesef aynen öyle..
Dediğiniz gibi elimizden geleni yapmalıyız tabii ve ne kadar yapsakta onlar elbette bozulacak , onlar bozulacak biz düzelteceğiz.. Tabii bu konuda ailenin önemide çok büyüktür..
Aynen öyle çok haklısınız burçluk bir mevzu değil bu aradaki bağlar..
Teşekkür ederim , lakin sizlik olmasa idi benlik de olmazdı.. 😊
Kocaman ÂMİN İNŞAALLAH , Allah razı olsun sizden ve sizin de aynı şekilde inşaAllah (Âmin) ..
Bazı insanlar çok tuhaf gerçekten ve sizin için ne doğru ise onu yapınız.. Bakmayın yan o , bu ne demiş diye..
Ben hep erkenciyim ve okul.. 😊
Ayrıca tekrar kusuruma bakmayınız dönüş yapmadığım için..- +1 yıl
Hayırlısı maalesef elimizden geleni yapalim takdir Allah'ın...
Olsun belki birkaçı kurtulur bir kişiyi kurtarmak değil mi bütün insanlığı kurtarmak..
Ne güzel dedin evet onlar bozulacak biz düzelteceğiz..
Aile herşeyden önemli çocuğun yetişmesi hayatını belirler cok nadir kendini yetiştirir kişi..
EyvAllah çok güzel söyledin senin güzelliğin yine de aynı şekilde sizlik olmasa idi benlik de birşey olmazdı.
Bonibon kadar bir sürü çok çok amin inşAllah 😊
Cümlemizden razı olsun Rabbim 😊
İnsanlar insan mı ki? Bence değil.
Olsa bile çok az azcik...
Zaten öyle yapıyorum çok şükür kafama göre yaşarım hayatı ve çocukları gençleri de kafama göre yaşatırım..
Yok estağfurullah hoşgeldin şimdi çok şükür iyiyim 😊
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle , aynen öyle..
Bu yüzden de bizlerin ve de ailelerin sabırlı olması gerek ki çocuklar her seferinde bozulsa bile bizim yılmamamız gerek..
Teşekkür ederim , çok sağ olunuz ve bu konuda Rabbim en güzelini biliyor deyip noktalamak istiyorum cümleyim.. Çünkü ben siz dedikçe , siz de beni öne süreceksiniz hep.. 😊
Âmin inşaAllah.. ☺
Aynen öyle de olmalı zaten..
Teşekkür ederim hoş buldum ve iyi olmuş olmanıza da sevindim , Rabbim dâim etsin inşaAllah.. 😊- +1 yıl
Hayırlısı be...
Çok şükür sabırlıyim ve ailem sabırlı ve ailelere sabırlı olmaları gerektiğini söylüyorum her daim.
Çocukla çocuk gibi olmak gerek onu anlamak yanında olmak gerek korkutmadan ürkütmeden yoksa geri teper iyi olmaz...
Çok şükür hiç yılmadim darısı olacak çocuklarımın başına 😅
Ne güzel aynen öyle Rabbim en güzelini bilir...
Sen de sağol 😊
Hahaha bilmem ben içimden ne gelirse onu yazıyorum 😊
Dimi kesinlik öyle olacak da..
Rica ederim hoş gördüm 😊
Sevinmene Sevindim 😊
Amin inşAllah cümlemizin kini 😊
Cevap sahibi+1 yılHer şeyin hayırlısı.. ☺
Kesinlikle çocukları ürkütmemek gerek ve saygı ve sevgiyi biz onlara aşılamalıyız ki onlarda aynı şekilde bize ve bir başkasına gösterebilsinler..
Tekrar tekrar teşekkürlerimi ilettim.. ☺
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.. ☺
Görüşmek üzere , Allah'a emanet.. ✋😊
Cevap sahibi+1 yılGeliyorum.. 😊
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah sorun değil , rica ederim.. 😊
+1 yılBen 26 yasindayim ama yeri geliyor 6 yasindaki cocuktan farkim yok bazen de kendimi 60 gibi his ettigimde olur
Cocuksu insanlar candir ben ciddi insanlari sevmiyorum cocuksu olmak güzel bir sey17 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel bende öyleyim hemde çok çocuksu biriyim çocuksu bir kalbim var benim deli dolu 😅Bende de öyle oluyor bazen de 60 gibi hissediyorum bikiyorum herşeyden büsbütün hayırlısı 😊Bir gün güneş doğacak ve hiç batmayacak mutluluk kapımizi çalacak ve içeri girecek hapsolacak hiç çıkmayacak ben inanıyorum ve bekliyorum hayırlısı 😊
Hahaha ne güzel ya aynen öyle valla candır can canız biz yani 😅Evet çok güzel birşey birde kötü insanlar olmasa menfaattci ve çıkarcı dhaa da güzel olurdu😅 Görüşün için teşekkür ederim ellerine sağlık süper yazmışsın - +1 yıl
Rica ederim sen güzel yerden sormussun bende güzel bir cevap vereyim dedim kötü insan heryerde var önemli olan bizim kendimizi bozmamamiz
- +1 yıl
Aynen öyle bizi bozamazlar sanada
- +1 yıl
Soner o pic geldi diyorum
Degilim galiba bir babamin yaninda öyle oluyorum oda ona nazim gectiginden😄 severim hayat dolu oluyorlar
17 Yorumla- +1 yıl
Ben de ben de severim Balkız kaza Hayat bulayım ben de dolu dolu yalnız birkaç kişi hayatını çaldı ya hayatımı insan sevdiğinin yanında daha bir çocuk solur sesli mesaj Gülücük gülücük gülücük görüşün için teşekkür ederim Görüşürüz Görüşürüz Görüşürüz için teşekkür ederim sen anla beni ya gülücük araç kullanıyorum da
+1 yılBir başlıkta 4 soru sormuşsun😅
Hala içimde deli dolu bir çocuk ruhu var..🙂18 Yorumla- +1 yıl
Laf şey etmiyorum yahu, ayrıntılara fazla takılan biri olarak say beni...😅
Rica ederim dozunda olduğu sürece severim sadece.😂 - +1 yıl
Sanada 😂 teşekkür ederim.🙂
- +1 yıl
"Thank you" 🙂 🙂 🙂
+1 yılYerine göre öyleyim ama pek deli dolu çocukluk izlerim de kalmadı be hafız.
13 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim 😊
Kişilik & Karakter konusunda 590 cevap paylaştı. Zıpır biriyim ya ben, ciddi olmayı beceremiyorum.😹
113 Yorumla- +1 yıl
Bende aileme karşi sonra bütün çocuklara karşı her yerde her semtte hepsi benim çocuğum gibi güzeldir çocuksu olmak 😅😅😅çekerler ya niye çekemesinler beni çekiyorlar çekemeyenler de vardır onlar da kötü insanlar art niyetli olan kıskananlar 😅Ben daha çok güldürmeyi ve mutlu etmeyi severim 😊 Güldürdukce güler mutlu ettikçe mutlu olurum hep böyle oldu 😊Himm hayırlısı be ben zevk sıfatını pek kullanmam mutlu olurum mutlu ettikçe😊Yaşamayı sevmiyorum ama sevdirenler oluyor bazen seviyorum hayırliisı ellerine sağlık süper yazmışsın 😊
- +1 yıl
Yaşama sevincimi aldılar benden somurduler kalmadi şu an da belki başka bir gün başka bir sefer olur inşAllah ömürlük ve sonsuz olur kelebek gibi olmaz 😊Sen seviyor musun yaşamayı hayatı? Hala sevebiliyor musun? İnsanlar menfaattci ve çıkarcı oscarlik oyuncu!
Herkes değildir herkes tabiki o başka ama ya hep beni buluyorsa bunlar ben napicam😓 - +1 yıl
Hayırlısı hep güzel olur inşAllah her geçen günün bir önceki günden güzel olur..
Ben sevgimi kaybetmedim çok şükür de azaldı be yoruldum usandım bıktım bendeki benden bile bıktım kendime kızıyorum bazen aptalsın diyorum sen herkesi kendin gibi sanmayi bırak artık diyorum ben olsam ben olsam şöyle böyle yapardım deme artık diyorum ama dayanamıyorum inanıyorum ve yine Kendi kendimi üzüyorum hayırliisı elbet geçecek bir gün güneş doğacak ve hiç batmayacak inşAllah 😊Ben herkese pozitif umut veririm kendime vermemem sadece 😓çok kişiye umut oldum kendime umutsuzluk hep hep ertelendim erteledim kendimi
Herkesin icinde bir çocukluk var. Yerine göre öyleyim.
15 Yorumla
+1 yılDelidolu insanlardan zarar gelmez :)
15 Yorumla- +1 yıl
Severim , bende delidolu biriyimdir :)
- +1 yıl
Hayırlı sabahlar olur mu öyle şey estafurllah
+1 yılSenin gibi abi az çok severim
11 YorumlaBayılarımmmm😍😍😍😍😎😎😎😂😂😜😄😜😄😜
13 Yorumla
+1 yılDeli dolu çocuksu olmak kdr i kaçırmaktır 😀
16 Yorumla- +1 yıl
Birisi işte 😀 k...
- +1 yıl
Profilde yazıyo 😀😀😀😇😇😇😅😅😅😅
- +1 yıl
😄😄😄
Ben deli dolu biriyim ama şu an sadece doluyum.
11 YorumlaSanırım geçtim o yaşları
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Deli dolu olmak isterdim ama degilim
11 YorumlaÇocuksu değilim ama deli doluyum
11 YorumlaNeşeli insanlardır.
11 YorumlaBenimki iki uçlu 😂
11 Yorumla
+1 yılçocuksu değilim
13 Yorumla- +1 yıl
yerine göre değişiyor
+1 yılDeli doluyumdur
11 Yorumla
+1 yılMesela ben
11 Yorumla
+1 yılCocuksu değilim
13 Yorumla- +1 yıl
Şimdi kadın olarak yerine göre cocuksu davranabilir şirinlik olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkeğe adam olmak yakışır çocuk olmak değil
034 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiraz büyü artıl
- +1 yıl
Sen okadar cok adamsinki kendini sanalda bile gizleme geregi duyuyorsun
Cevap sahibi+1 yılZoruma giden şu. Seni kıskanıyorum. Artılarını ve nitelikli bir insan oluşunu
Cevap sahibi+1 yıl@AmaSyalı_ anne babaya küfür ediyo bu aynasız. Adam değil
- +1 yıl
Bundansonra böyle sen nerde ben orda
- +1 yıl
Eyvallah Soner 😉
Cevap sahibi+1 yılAnamdan bacımdan ne istiyon terbiyesiz. Ahlaksız
- +1 yıl
Estagfurullah Soner nedemek neyaptim daha yeni basliyoruz
Cevap sahibi+1 yıl26 yaşla 40 yaş çok absürd değil dedim sen anama babama küfür etmeye başladın. Bu yakışıyomu sana. Ahlaksız
- +1 yıl
Soner sabahki pic geldi Rota bozuntusu
Cevap sahibi+1 yılSeni kim bekler ya? Eğitimsiz cahil, kaba, küfürbaz, aile terbiyesi almamış, görgüsüz paçoz
Cevap sahibi+1 yıl@Meine_Meinung ayıp değil mi bana arkadaşım diyosun? Nerden biliyon arkadaşım olduğumu
Cevap sahibi+1 yılBiri senin ölmüş babana küfür etse hoşuna gider mi? Neden yapma dedikçe bunu yapıyorsun?
- +1 yıl
@ Görüs sahibi tamam soner babanin öldügünü bilse bir kaf etmezdi
Cevap sahibi+1 yıl@Meine_Meinung benim değil onun babası rahmetlik. O benim aileme ısrarla küfür ettiği halde ben ona etmiyorum. Hem sen nasıl onu savunabiliyorsun. Ondan daha ahlaksızsın
Cevap sahibi+1 yılE ben sana sövüyom anana babana bacına değil
- +1 yıl
Cekildim soner
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler