yapan varsa nasıl yoğunlaşıyorlar anlatabilirler mi ?
gerçekten bu konuyla uğraşanlar cevap versin eften püften kişiler değil...
gerçekten bu konuyla uğraşanlar cevap versin eften püften kişiler değil...
Uri geller zamanında galatasaray uefa kupasını aldığında "Topa arada yön vermiştim" demişti.Ayrıca kaşık bükmesiyle de ünlüdür ve parapsikolojide "Geller etkisi" denilen şey onun soyadını almıştır.Bu tür güçlerin bilimsel açıklaması henüz yok, yani ilizyon olarak geçiyor çoğu yerde.Bence asyada ki bazı din ve tarikat mensupları kişilerin sadece tek bir eline yada organına fazla sıcaklık yüklemesi olabiliyorsa böyle şeylerin olması da mümkün.Vücudunu tanımak,müthiş şekilde konsantre olmak,işin felsefesini bilmek ve yapacağın şeye son derece inanmak bu konuda senin işini kolaylaştırır.
yapabiliyorum ama söylemem.
not: eften püften kişiyim.
Ben yapıyorum arkadaşım istediğin soruyu sorabilirsin.İstersen öğretebilirim bunu sana.
Çoğu kişi gelecekten haber alınabilmek için yapıyor bunu ama bu mümkün değil sadece geçmişte olanları görebiliyorsun birde o anı yaşıyabiliyorsun farklı bir yere gidebiliyorsun örneğin kendi odandasın o anda mutfağa gitmek istiyorsun ya da bir arkadaşının yanına o an gidebiliyorsun.
Biliyor musun, bu konuşar benim de çok ilgili çeker. Keşke uzun uzun konuşabilme imkanımız olsaydı bunları. Bilimsel olatk kanıtlanamamış, parapsikolojik konular sanırım. Ancak kimbilir birkaç yüzyıl çnce televizyon da imkanszdı. Belki telekinezi de açıklanabilir önümüzdeki yıllarda.
Merhaba, sitese yeniyim yardima ihtiyacim var bu konu ile ilgili, bir yerden iletisime gecebilirsek sevinirim. Buyuk iyilik yapmis olursunuz. Kafam gercekten karisik
Ben değil de bir arkadaşım var. "İstemeden oluyor." dedi bana.
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar