Her şeye hevesiniz kırılmış hissetmeye başladığınız oldu mu hiç? Aklınıza gelen her şeyde bir heves kırıklığı oluyor mu? Böyle mi boş vermişlik, şunu yapıyım diye heveslenip hemen vazgeçmek gibi. Oluyor ise nasıl geçiyor, olmuyorsa nasıl başarıyorsunuz? :D
Her şeye hevesiniz kırılmış hissetmeye başladığınız oldu mu hiç?
oluyor. geçmiyor bir süredir. dalgınım. huzursuzum. hevesim kırık gibi mi desem, heves etmiyorum bir şeye mi desem... depresifim. mutsuz hissediyorum. hayatımın çok zor olduğunu düşünüyorum. başka hayatların daha zor olabileceğini de düşünüyorum. şımarıklık yaptığımı da düşünüyorum. kendi kendime kızıyorum. sonra başa sarıyorum. geçmişte çok daha zor zamanlar geçirdiğimi de düşüyorum... öyle işte.
İnan 1yıyıldır öyleyım.. Çok soğuttular beni herşeyden.. Hiçbir bok anlamıyorlar.. Pislik içinde yüzüyorlar ve sen bunu gösterincede dışlıyorlar.. İnan herkesi çıkardım hayatımdan kuzenlerime kadar, çevrem hiç yok ve gayet te memnunum!! Herkes çıkarcı herkes sahte olmuş giderek suni bir sevgi ortamı oluşturmuşlar, yapmacık çıkarcı sevgilerrrr!! Pehhh..
Elbette oluyor ve herkes bunu az ya da çok Yaşar. Nasıl mı geciyor. Hedeften sasmadan devam ederek ama sadece yılları değiştirerek. Bol şans. İyi düşün.
Evet şu sıralar öyleyim herşeyi bırakıp mutlu olacğım hayatı kurana kadarda böyle olacak sanırım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Oluyor. Yine hevesini kırmış gibi olmasın ama uzun bir süredirde böyleyim geçiremedim sanırım sorun hedeflediğimiz şeyleri yapamamaktan uyamamaktan kaynaklı yani benim için durum bu
En İyi Cevaplar