Bence ilişkiye baslamamak için çok yeterli bir sebep bu ınstagramda kız kovalama olayı.
Bana basit /ucuz geliyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bana basit /ucuz geliyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Alakası yok, tamda kızların aşık olacağı aşk acısı çekeceği tipler o erkekler. Sen şu an basit, ucuz geldiğini söylüyorsun ama, kesin böyle birine karşı koyamıyorsun, aşık olmak üzeresin, her an teslim olabilirsin. Burda kendini avutuyorsun basit ucuz geliyorlar vs. Diye
Geçen bir çocukla tanışacak gibi olduk instagram hesabına bir baktım full kari kız kovalıyor. Sıkıldım deyip kestim konuşmayı
Hahaaha kim koşa koşa geri gidiyormus. Ben hayatta asla arkama bakmadım bakmam. Benim kadar gururlu insana söylediği şeye bak. Kosacakmisim 😀
Görürüz. Görüyoruz senin gibi çok çok gururlu kızları. Sözde aşk isteyip serserilerin altında kıvranan. Kendini kandırma da, ne yapmak istiyorsan onu yap. O popüler bir çocuk kızlar pesinde koşuyor, sende gurur edebiyatını bırakta, onu daha fazla merak edip, bir an önce neticeye ulaştır. Şu an sonuç yok ortada, ya benim bir önceki yorumumdakini yapacaksın ya da onu unutacaksın ama hiç sanmıyorum. Sen mecbur gideceksin ona, bu yorumlar sana kaba geldiyse beni engellemeyi de unutma
Bence senin yaran var:D kim popüler ya. Tüm dünyaya adı y. sak diye duyulmuş bir çocuk tüm kızlar tekmeyi basıyor yıllardır sevgilisi olmamış y. sakligi yüzünden. bir de peşinden mi koşucam. Güldürdün
Sen taşıdın güzel kardeşim
Hahaha ne alakası var yahu. Benim sorduğum soru ortada. Yok peşinden koşarmışım yok ikinci ihtimal şunu yaparmısım kendi kafanda senaryo kuran sensin ayrıca o cümlenin sonuna göz kırpan emoji koyunca laf sokmuş olmuyorsun
"Ucuz basit bir şey " değil "ucuz basit kisiler" dedim Benim bu soruyu sormuş olmam onları değerli ve kaliteli insan yapmadı. Y.. sak hala y. sak
Onlar sosyal mühendisi taktir ediyorum nasıl lafcambazı ise başarıyolarda
Benim baya önce bir eski sevgilim öyleydi ya. Kızın birine yazmış kız istemiyorum diyo bu diyo ki ama beni çok üzüyorsun kalbimi kırıyorsun vs... a. k. ya.. vsak ağızlı ibñesi ya
Saçma ve aşırı rahat biri olduklarını düşünüyorum.
Cevap
9Cevap
Normal yani kiz arkadasi yoktur ne yapsin otobuste mi yapsin onu
Lan çok saçma ya. Ben instagramdan yazanlara kimmiş diye bakmıyorum bile profiline girip. Dünyanın en yakışıklısı da olsa ınstagramdan yazıyorsa y. saktır. net.
Kızların %70i böyle düşünüyor 😀 geri kalan %30 da böyle tiplere pas veren kızlar zaten hahaha
Aynen kardeşim:D
Erkek kovalayan kız kadar değil😂
Instagramda erkek kovalayan kız mı var bir de
İsteyen istediğini yapar. Zoruna gitmiş belli
Çok zoruma gitti knk
Kız kovalayan erkekleri genel olarak sevmiyorum
nerden anlayacaksın ki
Hesabına bakınca anlıyorsun gir takip edilen kismina birçoğu kızsa kovalıyordur. Emin olamadın mı? Takip ettiği kızlar da onu takip ediyor mu diye takip et. Etmiyorsa kovalıyordur. Yine mi emin olamadın? Takip edilen ve takipci sayısı sürekli değişiyorsa kovalıyordur
tamam merak etmiyorum zaten
ne yapsın adam ne yapsın
İnstagramda kız kovalamasın mesela
Dışarda görmüştür kim oldugunu biliyordur iletişime geçmek için sosyal medyayı kullanır o başka. Ben diyorum ki ınstagramda rastegele tanımadığı kızlara istek atıp sonra 5-10 kıza birden tanışma mesajı atanlar y. saktır
Büyük abaza
Sağlam
Akıllı adam ;)
Baya akıllıymış
Boş muhabbet
Sövesim geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar