Evet de nazlı insanlar genelde trip atar herşeye bozulmak gibi birsey trip tavır almak olur olmadık. Ne bilim bence insan sevdiğine yapar bunu ya da ben garip biriyim 😄
İngilizce olan bu kelimenin karşılığı;Fiil olarak kullanıldığında; "sekmek, tökezlemek, ayağı takılmak, sürçmek, hata yapmak, çelme takmak, düşürmek anlamındadır..
Can Terzi'yi tebrik ediyorum 😄 Budur iste keyfimizden trip atmayiz tabii, bu onemsemek, deger vermekten geliyordur, bir kismida kiskanmalarimizdan iste 😄o da sevdigimizden tamam iste hepsinin bir nedeni ve aciklamasi var 😄
Bazıları da bazılarıda kendini vazgeçilmez gibi göstermeye çalışarak daha kolay tavlamaya çalışandır o senin dediğin gibi güzel seven çok az kişi kaldık oda küllerimiz kaldı yakında oda uçacak yeğen
Hiç böyle düşünmemiştim. Ćok üzülüyordum. İyiki söyledin, şimdi rahatladım ve bak dudaklarıma gülümsemeye başladım bile... teşekkür ederim şimdi daha iyi anladım... 😉😎
Güzel yazmış yazdıkları da doğru ama yanlış olan şey kadınlar bunun için trip atmaz. İstediklerini yaptırmak için trip atar... Hakeza kadın her zaman trip atar :)
Doğru sizin sayenizdec erkeklere sıra gelmiyoki çocuklar duymasın dizisindeki şükrünün dediği gibi trip atmak bizim işimiz aaaabiiiiiiiiiiiii diyosun yani :D
En İyi Cevaplar