En güzeli zaten asagida yorumda da yazdım seksapeliteyi one çıkarmak değil di kastım bunca aşırı bagnaz yobaz neyse doğru kelime o baskıcı insanlar karşısında ne kadar dik duruslu ozgursunuz manasında bir soru tematik bir soru değil akla o tip şeyleri getirecek doğru kelime şuh gibi geldi tercih ettim başlıkta
Ya yok sevdiklerim üzülür ailem üzülür diye dikkat etmek zorunda kalıyorum. Sevdiğim insanlarla aynı şeyleri düşünmüyoruz çoğu dindar felan bide bura küçük yer onlar önemsiyo bizim hakmımızda bile söyleneni yoksa takmam genelde
Ne güzel zaten sorudan kastım aşırı seksapeliteyi ortaya çıkartıp abazalarin bakışını laflarını çekmek değil mesala dövme yaptiracaksin gobegine belli olsun diye bazen bu tarz elbiseler giymek saçları neon yapmak nebilim bir akım varsa uymak tarz akımları nebilim aklıma gelen bariz örnekler işte giymek istediğinde yapmak istediğinde özgür olmak iyi hissetmek diğerleri görünce helal olsun cesarete bak diycegi şeyler ee malum şuh olmayıp rahat sıradan takılan şort giyen birilerine Bile alakasız ortamlarda bile tepki varken bu çok zor Yapsan bile aileni topa tutarlar kızın söyle böyle diye doldurularak vs
Zaten bizim buralarda önyargı tavan ben 3 sene burada unideyken zamanında okutulmayinca ortam olur şekil olur tanışma olur kendimi bu yaşımda dislandirmayip kabul ettiririm diye sarap kızılı gece mavisi turkuaz platin sarı mor aralarda Pink olan yeşil boyadım saçlarımı her ay başka renge ama hep önyargı hep dislama yalnızlik işin gribi saçlar sariyken kızların beni kız zannetmesi
Bilemedim valla işte kendim için olsa kolay ama sevdiklerim üzülüyo şu an daha yaşımda genç karışmayın diyemiyorum ama 22 felan olunca karıştırmam tamamen
Boşver zaten artık erkegede kadınada ihtiyaç kalmadı yapay embriyo buldular anasız babasız kendi kendine bitki gibi büyüyen nesiller uzak değil al ek büyür hesabı anne baba olcaz
Bilmiyorum ama bazı ileri dusunceli ger*zekal* bilim insanları harıl harıl insanlar evlensin diye robotlara duygu asilamaya hadi bide bebekleri olsun diye gece gündüz çalışıyorlar dertleri neyse artik
Düşünsene cocuk sorucak robotla evlenmiş bir erkeğe bana annemi anlatirmisin baba nasıldı senin annen bir robottu yavrum bizim için kendini feda etti hurdaciya sattik Dediğini
En İyi Cevaplar