Kişilik & Karakter Sitem mi edersiniz, trip mi atarsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yani kabul edilebilir bir şey mi yahu bir gün boyunca haber beklediğiniz birinin aradan geçen onca zamandan sonra "ya babecim durum şöyle böyle" demesi... Neah! Bu ve benzeri durumlarda sitem mi edersiniz yoksa trip mi atarsınız? Sitem mi edersiniz, trip mi atarsınız? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Pobelter Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Sitem ederim, trip atmak bana göre değil.Bu sorudan sonra, sana sitem edebilirim. Bilemedik bak. :| 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden :( Yorumla Soran +1 yıl Telafi yolları varsa arşınlarım Yorumla Pobelter +1 yıl Hayırsız olduğundan olabilir mi acaba? :| Yorumla Soran +1 yıl Pob bildiğin gibi değil batağa düştüm.Sims 4 oynuyorum deli gibi 😂 Yorumla Pobelter +1 yıl Batağa bak, batağa. Peh. :D Yorumla Soran +1 yıl Sus, sus. Bugün müdavimi olduğumuz barmen amca öldü yas tuttuk 2 dk sonra pistte dans falan ettik ahahaha 😂 Yorumla Pobelter +1 yıl Boşuna demiyorum, hayırsızsın diye. :D Yorumla Soran +1 yıl Ama bir okuduk üfledik önce, bir de bu açıdan bak. Hem ölenle ölünmüyor 😅 Yorumla
Azade93 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Sitem , trip üstünede sigara. Sıkıntıcafe 3 ü 1 arada 0 0 Yorumla
Watashine Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Sitem ederim. Sanirim hic diğer kızlar gibi trip atan bir tip olamayacagim. 0 0 Yorumla
Bağyancokbilmiş Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Sitemde ederim, tripte atarim hic kusura bakmasin. 0 1 Yorumla Bağyancokbilmiş +1 yıl teşekkür ederim eig için😊😘 Yorumla
sekizinciRep Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Erkek adam trip atmaz, trip atana erkek denmez dense dense ılık denir. Erkek adam sadece bir bakış karşısı anlar ne yapması gerektiğini.Rakım masasındayım galiba. 0 4 Yorumla sekizinciRep +1 yıl Rakı* Yorumla Soran +1 yıl Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlünde? 😂 Yorumla sekizinciRep +1 yıl Kafam trilyon mu acaba Yorumla Soran +1 yıl Dolara bas.Böyle sevimsiz tatsız şakalar falan... Yorumla
Arensnuphis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Sitem ederim. Trip " öğğğh " yani.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öğğğh 😂 Yorumla
Aylinsssss Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl İkisinide yaparım o an içimden ne geliyorsa o 0 0 Yorumla
DrHayalEt Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 536 cevap paylaştı. Yok gibi davranırım kafayı yer. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Her tel den çalarım :D :D 0 0 Yorumla
BetonKurdu Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı. isyaaaannnnn 0 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sitem 0 0 Yorumla
Dropgun Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İletişimi keserim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ✂ 😑 Yorumla Dropgun +1 yıl 😒😒😒 Yorumla
trance12fusion Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. sitem ederim 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar