Çok saçma buluyorum Meriç diye bir çocuk instagram fenomeniymis de bu ne Abi? Insanlar ne kadar saçma ne kadar mantıksız elalemin çocuğuna hayran olmak nedir? Bu çocuk naptı Allah aşkına? Ülkeyi mi kurtardi? Bir yeri feth mi etti? Hadi küçük yaşta ki çocuklar hayran olsa dicem neden olsun abi şarkıcı da değil ki şarkıcıya bile hayran olmak saçma insan lan o da insan senin benim gibi siz ne düşünüyorsunuz?
Tvde ve sosyal medyada olan her insanı ulaşılmaz gören ve bunlara ilah muamelesi yapan bir çeşit zihniyet işte. Hepsi de çocuk. Ben çocukken böyle şeyler yaptığımı hatırlamıyorum. O kadar ünlü ismin evine gittim, onlarla görüştüm çalıştım ama hiçbirini kafamda ayrı yerlere koymadım. Kimse benden üstün değil. Gelde bunu bu kızçelere anlat..
Başlığın saçma olmuş. Insana hayran olmak saçma değil. Peygamberimizde insandı. Altını cizeyim
Ama bu ergenlerin davranışları tabiki saçma. Meriç Izgi yi bende biliyorum. Hani doğal bir yakışıklılığı olsa neyse diyeceğim. ALLAH NE GÜZEL YARATMIŞ. Ama her yeri estetikten ibaret
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peygamber efendimizi ayrı tutuyorum lütfen üstte de Atatürk yazdılar ona hayran olmak anneme babama Peygamber Efendimize olurum dedim
Yeni nesil kızların saçmalığı işte bunlar hep. Ego tatmini. Buse berkecanla takılıyor ay ne kadar hoş bir çocuk. Pelin keremcanla çıkıyor keşke ben çıksam vs vs. Aslında çocuğa insana değil isime aşık oluyor şimdiki yeni yetmeler ve saçmalığın da ötesi 😂😂
Kadınlar yakışıklı sözü geçince bile ıslanıyorlar, hayran olmaları normal Yakışıklı olsunda ne olursa olsun kafasındalar kadınlara bu yüzden değer vermiyorum fazla. Bu kızların gözyaşlarıda çocuğun karakteri için değil, tipi için. Günümüzde'de öyle kızlar yakışıklı erkek arıyor sadece, karakter umurlarında değil.
Çok üzülüyorum böyle insanları görünce Neden? Çünkü boşa yer kaplıyorlar Benim için böcekten farkları yok diyeceğim Ama böceğin bile bir faydası var bu döngüde. İşte Anne-Babasına yazık , bunları da ileride bir şey olacak sanıyorlar. Çok yazık...
Saçlarını boyamış Bağcılar fosforlu kekoları gibi, olmayan dişin üzerine diş yapmış Instagram'da kız gibi foto paylaşmalar falan, sanki bradd Pitt dünyayı ben yarattım havaları şu ergenleri bir ben mi anlamiyorum.🙄
Sonunda benim gibi düşünen birisi, banada bir insana hayran olmak saçma geliyor, oda insan oda yiyo oda sçyo. Bitek sevdiğim şarkıcı var (ariana grade) sesi, görünüşünü falan seviyorum ama hayran olmak abartı.
Bizden sonraki nesil cigrindan cikmis durumda. Allah sonumuzu hayir etsin. Yarin birgun bu ulkeye savas acmayi birak silah sikmalarina gerek kalmayacak. Biz kendi ellerimizle bitiriyoruz zaten kendimizi. Sacma tabiki de.
Aynı durum YouTuber'lar ve Justin Bieber için de geçerli. Yani göz önünde olan insanlara hayranlık besliyorlar. Fark ettiysen hepsi ergen, ufak insanlar. Aklı başında olanlara, insanı ilah yapmaz zaten.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İşte 2000 nesli boyle aptalca şeyleri popüler yapıyor. Ozentilikten yanlış şeyleri örnek alıyorlar.16-17 yaşında madalya kazanan sporcularımiz var mesela, sorsan bilmezler.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ne biliyim Peygamber Efendimizi örnek al dinle alakan yoksa bile kendileri için bilim insanlarını örnek alsınlar ya da Turkiyeyi düzgün temsil edenleri gidip Şeyma Subasi aleyna tilki örnek almak nedir ya hiçbir özellikleri yok
Çoğunun nedeni sosyal medya zaten. Bos şeyler için kullanıyorlar. Seyma Subaşı, Aleyna Tilki, Meriç İzgi, Semih Varol gibileri ne yaptı da gündem oluyorlar? Böyle şeylerle uğraşmayı marifet sanıyorlar.
Bunların yaşı 10-12 arası olduğu için normal buluyorum, benim kuzenimde bu yaşlarda böyle saçma sapan hayranlıklar duyardı sonra büyüdüğünde geçmişte ne kadar aptalca davrandığının farkına vardı. İleride ben ne zalakmısım derler. Daha kücükler.
Şahsen hayranı olduğum iki kişi var Annem Ve Babam biri çınar diğeriye etrafındaki yğksek duvar biri yukardaki tehlikeden. Diğeriyse yandan gelen tehlikeden koruyor ve en iyi yaptıkları şeyi yapıolar
Bulunduğum ilde kitap fuarında rast geldim bu arkadaşa bende yazar sanıyorum fakat babasının yazdığı kitap da kapak fotoğrafı var hepsi bu Bu kadar fenomen olması şaşırtıcı bir şey
bu hayranlığı genelde aptal kız çocukları yaşıyor bir ramazan bayramında Çetin Tekindorla Haydarpaşa tren istasyonunda karşılaştım yaptığım tek şey elini sıkıp bayramlaşmak oldu daha ötesine gitmeye gerek duymadım bile
😂😂😂😂 a*k ne mal insanlar var ya. Kızlara bak resmen ağlıyorlar, resmen para için kendilerini satarlar. Elbette birine hayran olabilirsin ama bu çocuk ne yaptı ki anasını satayım.
hergün ünlü birini görüyorum ama asla yanlarına gidip rahatsız etmiyorum gözümle bile rahatsız etmek istemiyorum nenemin bir sözü vardı niye o yüksek talhanın toğumumu diye yani ben neysem oda o abartmaya gerek yok
Bazı insanlar özeldir. Hayran olabilirsin. M. Kemal Atatürk gibi, John Nash gibi, Madam Curie gibi, Sezen Aksu gibi, Gökhan Özen gibi 😂
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayranlık ne olursa olsun saçma oda insan bende insanım yani saygı duyacağım kişiler ama ağlamam yani kendimi yiyip bitirmem banane ben sadece insan olarak anama babama Peygamber Efendimize hayran olurum Atatürk ü de severim saygı duyarım ama yine hayran olacağım biri değil
Saçma evet ve bu konu hakkında sayısız kişilerde defalarca tartışmışımdır, evet yetenekleri olabilir ama bu derece hayranlık duymak kesinlikle yanlış, fotoğraflara bayıldım 😂😂😂
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya yetenek de kalmadı ki artık şarkıcılıkta ses desen çok az vardır programla oynuyorlar artık en berbat sesi bile düzeltiyorlar beste söz desen hiçbiri artık kendi yazmıyor satın alıyorlar ben buna yetenek demem klipte zaten genelde ya deri ceket gitmiş beyaz duvara geçmiş garip hareketler yapıyolar ya da kızla erkeği oynatıyolar aşırı saçma hiçbir emek yok
Ya yetenek dediğim öyle hepsinde var demek istemedim zaten şu an çok saçma şeylerden üne kavuşan insanlar var yetenekten bahsettim ama o insanlar için geçerli değil tabi
Aynenn katiliyorum sana arkadasim cok sacma bir icadı insanliğa bir faydasimi varcyok neymıs cok iyi paylasimlari varmiş neye yariyor insanlarin vakit öldürmesine dimi
Fotoğraflara bakarsak çocuklar daha, kimi biraz ağır geçiriyor bu süreci böyle.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Miraç Çağrı Aktaş var kitap yazıyormuş iki uc takipçi bulan kitap albüm film yapiyor sosyal medya vs fenomen ve popülerlerinin canı cehenneme. Ergenler hayran oluyor saçma sapan
Kaslarını gösterir Dudağını büzerek tatlı çucuk numoroso yopor Aşırı naziktir (biriyle yatakta çok nazik olcak sanki mxkdm) Ve yaru çıplakken sulu saçlarını arkaya atıp kameraya seksi bir şekilde bakmas- aah! Bunu yazarken iğrendim onu seven kızların gözleri bozulmuş heralde kdkdk
En İyi Cevaplar