Arkadaşlar 21 Ocak hangi burç oluyor? Bazı yerler Oğlak bazı yerler Kova diyor tam anlayamadım, 21 ocak hangi burc sizce, aranızda 21 ocak doğumlu var mı?21 ocak hangi burç
çok teşekkür ederim ama bir kullanıcı demişti ki 21 ocak gün batımına kadar oğlakmış bu tüm burçlar için geçerliymiş ben 00.40 civarı arasında doğdum yani 20'yi 21'e bağlayan gece 21 ocak 00.40 gecesi
21 Ocak gününde doğmuş olanlar Kova Burcudur. Yani 21 Ocak hangi burç sorusunun cevabı Kova burcu. Ama tabii iki burcun arasında doğduğu için zaman zaman oğlak burcunun da özelliklerini gösterebiliyor. Ama Kova burcunun bazı özelliklerini şöyle sıralayabilirim, kendi özelliklerini de göreceksindir eminim ki. * Kova burcu insanları özünde duygusaldır ama aşkta kahkahalarla gülecekleri, sevinci en derinine kadar yaşayacakları insanları seçerler. * Sorumluluk alma konusunda çok iyidirler. Yüksek mevkilerdeki görevleri çok iyi yerine getirebilirler. * Mükemmel planlar yaparlar. * 21 Ocak doğumlu birine ev eşyası almak daha mantıklı olacaktır hediye bakımından. Çünkü evlerine çok düşkündürler ve biraz da estetik değeri olan, pahalı eşyaları severler. Eğer bu olmazsa, kitap da her zaman iyi bir seçimdir.
21 Ocak hangi burç soruna umarım cevap verebilmişimdir.
21 Ocak doğumlular -Ben de dahil olmak üzere- Capricorn - Aquarius Cusp'ına girerler. Yani hem Oğlak burcunun özelliklerini hem de Kova burcunun özelliklerini alır. Kova burcunun entellektüelliği ile Oğlak burcunun planlamacılığını alabilir. Cusp'larda doğanlar araştırma inceleme konularında iyidirler.
evet bayağı hemde ama bazen de arafta bir tarih olduğu için oğlaktan da alıyorum bazen sessizleşiyorum sinirleniyorum falan acaba değişkenliğe mi bağlı kovada