ne onları mutlu etmiyorda soluğu burda alıyorlar?
evli olmayan kızlarımızın önünde koca bir dünya var
onların problemi daha kötü kendilerini neden buraya sıkıştırıyorlar?

İnsanlar neden dünyaya sığ düşünceli bakıyor , evlenen insanlar ot yaşamak içinmi imza atıyor , sosyalleşmeye sohbet etmeye hakları yok mu.. Ben eski eşimin bayan arkadaşlarıyla alkollü yemeğe gitmesini bile son derece normal gören bir insanım , hatta yurt dışından bayan misafirleri gelir evimde yatılı kalır beraber bara bile giderlerdi. İnsanı duyguları olup içinde fesatlık olmamak lazım.. Kimse kimsenin kölesi değil herkes özgür , hele ki hiç kimsenin düşünce özgürlüğüne gem vurmaya hakkımız yok.. Kim nasıl neyle mutlu oluyorsa onu yapmasına kimsenin mani olmaya hakkı yok.. Eleştirmeyede hakkımız yok..
Bu soruyu size yakıştıramadım açıkcası , sığ düşünceli bir soru..
Gayet açıklayıcı bir yazı olmuş fakat yaşadığımız ülkenin ŞU AN ki şartlarında bu düşüncede olan çok az insan var. Beyin yerine puding kullanan bir nesil yetişiyor çünkü
Burada birilerinin sorularına cevap vermek arayış mı oluyor? Genelleme yapman ne kadar ayıp. Evli ya da bekar, kadın ya da erkek profilini gizlemiş ve mesaj kutusunu kapatmış, sadece birilerinin sorularına kendi fikirlerini, öngörülerini ya da tecrübelerini paylaşmak için cevap verin insanları, neden bu özelden mesajlaşma meraklıları ile bir tutuyorsun. Kimi ne kadar tanıyorsun da fikir sahibi olabiliyorsun. Tabi yola kendinden çıkarak bu kanıya vardıysan bir şey diyemem. Sonuçta kişi kendinden bilir işi demişler.
Var olan eşleri gerektiği kadar ilgi göstermiyor, biraz teselli , biraz moral almak ; biraz da görüş alışverişinde bulunarak (abazalarin rahatsız etmeleri haric) hayatlarına yön vermek ; bazı bayanların heyecan aramak veya macera arayışında olmaları nedeni ile olabilir. Mutsuz olan hayatı , kıymet bilinmeyen durumda bir nevi huzur bulmak veya mutlu olmak için arayış içerisinde olabiliyorlar. İlişkiler tek taraflı yaşanmıyor. Mutlaka bir şekilde her iki tarafında kusurları olabiliyor.
Arayış içinde olması için evli bekar olmasına gerek yokki hacı
herkes bir şeyleri arıyor
kimisi burada kimisi başka bir yerde
herkesin aradıklarını bulması dilegiyle deyip gidiyorum
#DengesizBirAdam
Cevap
4Cevap
"Bazı" evli erkekler neden arayış içinde ise "bazı" evli kadınlar da aynı şekilde arayış içinde...
hahahahhaha
Tövbe bismillah.
Yani şimdik o resimde ki kadınla evli mutsuz arayışı birleştiremedim.
Alakasiz cevap diye gecenlerde kaldirmislar şaşırdım baya çünkü değildi. Aklıma geldi yazı vereyim şuraya dedim 😬
☺️Asıl konuya gelince evli ve arayış olduklarını nerden cıkardın?
Niye genelleniyor?
Sende mı buradaki evli kadınların arayışta olduğunu düşünüyorsun ciddi ciddi?
mutsuz evlilik yaşayanlara sorum!
akıllı kadınlar zaten =onlar bir melek
benim şeytanlarla işim
Neden evlilerden birseyler bekleyen ve talepte bulunan kisiler var? O sorun çözülürse bence onlar da buraya umut bağlamaz.
Iki cinsten de evlilerin burda bulunma nedenleri; heyecan arayışı, aldatmaya olanak sağlama vb..
Kafayı yemişler evlilerin bir arayış içinde olması kabus gibi
Nerden bilion onlar aramasada gelip sizler buluonuz
Kadınlar her zaman en iyisini isterler. Durağan olan hiç bir şeyi sevmezler, çok çabuk sıkılırlar.
Evli erkekler neden burada o zaman?
ayni sorudan
Evli adamlar niye burdaysa onlsrda o yuzden...
Kocasından istediğini almadığı için
Sectikleri adam yanlissa aranirlar
Can sıkıntısına giriyorum
Sen evli misin? Sahan 20 yaşındasın?
Daha*
Yazıda sadece evlilerden bahsedilmiyor
Hı pardon bir an şaşırdım 😂
Sectikleri erkekten kaynaklaniyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar