Ayh hiç aseksüellik testi yaptınız mı? Aseksüel insanları nasıl buluyorsunuz? Aseksüellik sizce bir kişilik bozukluğu mudur yoksa bir tercih midir? Ayh kafamda deli sorular kız ayool hthayat.haberturk.com/test/591-aseksuel-misiniz kız ayool
"İlginç çelişkiler yaşıyorsunuz. Bazen kendinizi seksi ve seks yapmaya çok yakın hissediyorsunuz, ama iş bu hissi eyleme dönüştürmeye gelince duruyorsunuz. Size aseksüel olduğunuzu söyleyemeyiz, ama aseksüelliğin sınırında geziyorsunuz ve bu durumdan memnun değilsiniz. Erotizm, cinsellik söz konusu olduğunda neden bir noktadan sonra durduğunuzu öğrenmek için terapiye gidebilirsiniz. Terapiye gitmek istemiyorsanız kendinize karşı dürüst olup bu durumla yüzleşerek nedenlerin üzerine gidebilirsiniz. Böylece çözüm kendiliğinden gelir."
Bana bu çıktı... İlginç çelişkiler yaşıyorsunuz. Bazen kendinizi seksi ve seks yapmaya çok yakın hissediyorsunuz, ama iş bu hissi eyleme dönüştürmeye gelince duruyorsunuz. Size aseksüel olduğunuzu söyleyemeyiz, ama aseksüelliğin sınırında geziyorsunuz ve bu durumdan memnun değilsiniz. Erotizm, cinsellik söz konusu olduğunda neden bir noktadan sonra durduğunuzu öğrenmek için terapiye gidebilirsiniz. Terapiye gitmek istemiyorsanız kendinize karşı dürüst olup bu durumla yüzleşerek nedenlerin üzerine gidebilirsiniz. Böylece çözüm kendiliğinden gelir.
"Kesinlikle aseksüel değilsiniz. Cinsellik, erotizm hayatınızın çok önemli bir parçası. Giysi seçiminizden makyajınıza, kelime seçimlerinizden davranışlarınıza bu açıkça ortada. Siz kendinizi seksi hissetmeyi seviyorsunuz, genellikle başkalarından da seksi olduğunuzu duyuyorsunuz ve bu durumdan hoşnutsunuz."
yanlış ve saçma bir test benim alakam yok ilgi duymamaktan diye bir kelime yok benim için ama sonuca bak mk sadsadsadsadasdsad
Sonuç İlginç çelişkiler yaşıyorsunuz. Bazen kendinizi seksi ve seks yapmaya çok yakın hissediyorsunuz, ama iş bu hissi eyleme dönüştürmeye gelince duruyorsunuz. Size aseksüel olduğunuzu söyleyemeyiz, ama aseksüelliğin sınırında geziyorsunuz ve bu durumdan memnun değilsiniz. Erotizm, cinsellik söz konusu olduğunda neden bir noktadan sonra durduğunuzu öğrenmek için terapiye gidebilirsiniz. Terapiye gitmek istemiyorsanız kendinize karşı dürüst olup bu durumla yüzleşerek nedenlerin üzerine gidebilirsiniz. Böylece çözüm kendiliğinden gelir.
İlginç çelişkiler yaşıyorsunuz. Bazen kendinizi seksi ve seks yapmaya çok yakın hissediyorsunuz, ama iş bu hissi eyleme dönüştürmeye gelince duruyorsunuz. Size aseksüel olduğunuzu söyleyemeyiz, ama aseksüelliğin sınırında geziyorsunuz ve bu durumdan memnun değilsiniz. Erotizm, cinsellik söz konusu olduğunda neden bir noktadan sonra durduğunuzu öğrenmek için terapiye gidebilirsiniz. Terapiye gitmek istemiyorsanız kendinize karşı dürüst olup bu durumla yüzleşerek nedenlerin üzerine gidebilirsiniz. Böylece çözüm kendiliğinden gelir.
İlginç çelişkiler yaşıyorsunuz. Bazen kendinizi seksi ve seks yapmaya çok yakın hissediyorsunuz, ama iş bu hissi eyleme dönüştürmeye gelince duruyorsunuz. Size aseksüel olduğunuzu söyleyemeyiz, ama aseksüelliğin sınırında geziyorsunuz ve bu durumdan memnun değilsiniz. Erotizm, cinsellik söz konusu olduğunda neden bir noktadan sonra durduğunuzu öğrenmek için terapiye gidebilirsiniz. Terapiye gitmek istemiyorsanız kendinize karşı dürüst olup bu durumla yüzleşerek nedenlerin üzerine gidebilirsiniz. Böylece çözüm kendiliğinden gelir.
Başkaları sizi seksi buluyor mu diye soru soruyo sonuç kısmında seks hayatının vazgeçilmez parçası herkes tarafından seksi bulunuyorsunuz falan diyo. kadınları kandırmak için icat edilmiş saçma testlerden biri işte abartmamak lazım
Evet dostum cinsellik dsnda cok daha farkli seyler dolu surekli kafam... benim icin cok geri planda... rahatsiz degilim bundan... tam tersi ikili ilskilerde saglikli karar vermemi kolaylastiriyor
En İyi Cevaplar