Hastayım şu kaliteli insan rolünüze, dediğiniz oluyor mu?

Kaliteli bir insan değilim. Kimse değil...
Rol yaptığım belli başlı konular vardır. Misal, merhametli bir insanım. Ancak karşımdaki insan nefret ettiğim, zamanında bana acı çektirmiş bir insan ise işte o zaman benden kindarı yoktur. Bu durumda kötü bir insan mı oluyorum? Hayır. Sadece 4/4'lük bir insan değilim.
Herkes öyle o kadar olur. Bende kindarım.
😊😊
Rol yapiyorlar kimse gorundugu kadar kaliteli degildir
Çok güzel konuya değinmişsin. Sanalda nedense herkes süper kişilikli, ahlak bekçisi ya da klavyeden aslan kesiliyo. Ama reelde baktığın zaman alâkası yok.
Bu yüzden sanalda gereksiz münakaşalara girmem. Delikanlı adam yazdıklarını yüzüme söyleyecek ki kaç kuruşluk adam görelim.
Tabiiki rol yapiyorlar.. :)))
Cevap
28Cevap
Kimse mükemmel değildir ve mükemmel izlenimi yaratan insandan çekinirim sakladığı büyük bir şey çıkar altından.
Cin malı oldukları bariz belli ama bozmuyoruz genede 😅
Tek amacı sorulara cevap vermek ve vakit geçirmek olan kişilerin kimseye kaliteli görünme çabasında olduğunu düşünmüyorum. Ama takip atıp ısrarla mesajlaşmak isteyenler ile mesaj ve takip bekleyenlerin kalitesi zaten ortada, kendini ne kadar kaliteli göstermeye çalışsa da akıllı bünyeler yemiyor maalesef. Sadece öyle gösterdiklerini sanıyorlar. İki durumu da ayırmak zor olmasa gerek.
Sosyal medya diye herkes kaliteli reelde bir Bok olamamış adam burda şövalye mk hele hatunlar onlardan hiç bahsetmiyorum kocası tarafından ilgi görmeyen çirkin ezik kimsenin yüzüne bakmadığı gece yastığa başını koyduğunda hüngür hüngür ağlayanlar bile pamuk prenses burda 😃
Kimse kaliteli falan değil herkes rol kesiyor.
İnsanIar kahramanIarı oynuyorIar; çünkü korkakIar. AzizIeri oynuyorIar; çünkü kötü ruhIuIar. Suikastçiyi oynuyorIar; çünkü yanıbaşIarındaki komşuIarını öIdürmek için yanıp tutuşuyorIar. İnsanIar oynuyorIar; çünkü doğuştan yaIancıIar.
Jean Paul Sartre
Burada herkes kaliteli değil. rol yapmayanda var yani olduğu gibi ben kaliteli değilim diye kendini belli eden rol yapanda var bunlar kendilerini zaten belli ediyorlar ben ayırt edebiliyorum en azından.
İyi olmadığın halde "iyiyim merak etme" demekte buna dahil mi?
Tartışılır😏
Ayak yapıyorlar anlıyamadın mı nerde basit insan var hepsi o role giriyo
Farkındayım
Ben 4×2 yim 😄 Kendini 4×4 gösterenleri de çok güzel çarpıyorum 😂
Eyvallahlar bizden 😂
"İçim dışım bir neysem oyum" diyenler hiç beceremiyorlar bu işi. Bir insan kendi artı yönlerini anlatıyorsa, eksi yönlerini kamufle etmek istediği içindir. Halbu ki kalitenin reklama ihtiyacı yoktur.
Herkesin 2. bir yüzü vardır mutlaka..
Kendiniz gibi kalmanız dileğiyle 🙏🏼
Kimse mükemmel değildir. Sosyal medya veya online platformlarda insanlar kendini olduğundan farklı (Görmemizi istediği özellikleri) gösteriyor.
Tabiki de hayır. Biraz daha gözlemlemeye devam edince ya da ona karşı hata yapınca görelim bakalım kaliteyi. 😊
Dört dörtlük olmasalarda iyi olanlar var ama çoğuda rol yapıyor sonra eline yüzüne bulaştırıyorlar ztn ortaya çıkıyo küçük düşürüyorlar kendilerini
Neysem oyum. Asla olmayan şeyi söylemedim, söylemem. Kimse 4 dörtlük değildir ama 4 üçlük olmak mümkün
Numaracı bunlar, hep menfaatçi. Bir ben mükemmelim, birkaç kişi daha var bu sitede. O kadarız yani. :D
Herkes az cok kendinin nasil rezil bir insan olduğunu biliyor ama egosundan isene gelmiyor
Ben norma uymayan hareketlerimle daha çok övünme cesaretinde bulunuyorum.
Yapan yapsın...
Kime niye rol yapayım..
Amaçsız burdayım. sıkıldıkça görüş ve soru..
o kadar..
Dört dörtlük insan yoktur. Olmaya çalışıp zorlayan vardır
Ne kadar kaliteli olursan ol kusursuz olamazsinki illa bir patlak cikar
Neye kime göre kalite? 😀 dört dörtlük değiliz hiç birimiz
4x4lük bir karakterim yok. Kusurlarım var. Onlarla barışığım en azından.😇
Rol yapıyorlar.. ben biriyle tanışınca ilk kötü huylarımı söylüyorum.
Nasılsam öyle davranırım belki dört dörtlük değilim ama olmadığım gibi davranmam
Herkes anlattığı gibi delikanlı olsaydı kimse üzülmezdi
benim gözümde herkes kaliteli..
tek fark, tanımamalıyım..
tanıdıkça, git gide bitiyorlar..
Sanarsınki bazıları hiç gaz çıkarmıyor geğirmiyor aksırmıyor burnu akmıyor yok böyle bir dünya
Onlarin kalitesine dürtüyüm arabanin fites topalağını 😂😂 yapmacık deyyuslar
İnsanlar bir kaç konuda mükemmel olabilir , ancak asla kusursuz olamazlar.
Hayatım boyunca hiç yere bile tükürmedim. Çok mecbur kaldıysam havaya tükürmüşümdür.
Ks için diyorsan yıllardır burdayım kardeşim burdakiler kadar sahtekârini görmedim.
Kalite tesadüf değildir rol yapan insanların sonu hüsran
Insan kendi kusurunu aramaya kalksa başkasının kusurunu arayacak vakit bulamaz hadisi serif
Gördüğüm kadar mükemmeller, hastayım onlara.. Oscarlık oyuncular.
Ben 4/5lik karaktere sahibim ayrica cok mutevaziyim.
Ben 4×4üm.
Hadi maşallah deyin!
#devilschild
Daha eksiklerin var
Neymiş?
Kime göre 4x4 müş?
Bana göre...
Gerisi önemli değil ki.
Kibirlerinden, kendilerini büyük görmelerinden dolayı rolden role girebiliyorlar
Kaliteli insan da çok ama, nadir. :D
Ben rol yapmiyorum. 4 4 luk degilim ve olamam
İyi olmak istediklerine iyiler.
Kimse kaliteli değildir...
Rol oynayan çok valla. :)
Rol tabi.
Evet, ben Witch-King boyun eyin :P
O kadar kalitesizler ki rol bile yapamıyolar.
Arada rol yapanlar var
Kaliteli olarak görmüyorum her insanı
Kaliteli insanın nesli tükendi
Yoo benim kusurum cok 4/2 ligim ben
Tek kişi hariç kimse bana kaliteli gelmiyor zaten
Rol yapıyor çoğu ayık olun 😁
Genelde tam tersini yaparım.
Mümkün değil herşey köprüyü geöene kadar
ici disi bir olan neredeyse yok gibi..
Dört beşlik insanım
Herkes benim kankam olamaz olanda en az 10x30 olur ona göre😠😎😈
Tabi semoş😌