Merhaba arkadaslar supernaturalın sevdıgınız karakteri hangisi sempatik olan dean mi yoksa zeki olan sam mi siz hangisini secıyorsunuz ?
link
link
En sevdiğim karakter Castiel, onsuz bir bölüm keyifli gelmiyor.
Soruna gelirsek Jensen Ackles başarılı oyunculuğuna mimiklerini de ekleyerek karakterine ayrı bir özgünlük kazandırmış ve bu da onu dizinin en eğlenceli ve önemli kişisi haline getiriyor.
konuyla ilgili değil supernatural izlemedim de kullanıcı adının fringe dizisiyle bir ilgisi var mı?
tam olarak onunla alakalı :D eylülü cok severdım ^^
sen izledin sanırım fringe i.
supernaturalı de ızlemnı tavsıye ederım fringe gore biraz sıkıcı olsada akıcı bir seneryosu var.
dexterin ben 6. sezonunda kaldım ondan sonrasını ızleyemedım ama guzeldir dex.
tabi bir de anne adayı olmak bunları tetıkler. Ama insan kendıne sankı kotuluk yapanları bı cezalandıran var der gibi rahatlatma islevine giriyor.
işte annelık ıc gudusu daha cocuk olsun sen o zaman gör :D bildigin müfettiş gagaet gibi dolancan ortalıkta :D
:)
bence yakısıklı olan dean bayiliyorum o adama favorim o benim :)
dean mean yok :D
nedenmiş o ? :) daha onunla havucumu paylascam :)
iste yok o kadar :D paylasılan sey tekrar geri istenmez aip.
neden neden :P
duvara sıkısmıs raadio modunu hatırlatırım tekrar tatmak ıstermısınız :D
hahayt zevkle :)
artık havuş yok sana burda kıvırıcıklarlan ıdare et :D
:):) bulurum ben havuş dean gönderir bana yakışıklı erkek :)
o gonderene kadar bayatlar bı kere kırısmıs olur hemde :D
olsun ondan gelecek herseye razıyım belki ben kırış kırış seviyom birde buradan bak :)
iyi al hadi iyi geceler.
:)
(-.-)
Cevap
4Cevap
Simdik dean daha yakışıklı ama Samde çok tatlı sempatik geliyo bana :D Same bişey olunca benimde canım yanıyo korkuyorum falan ne alakaysa :D:DDd
tam tersi ya sempatıklık acısından dean kesınlıkle. :D
Doğrudur :D
ya yanlıs anlamazsanız bısı soracaktım boyunuzu ogrenebılırmıyım ?
Boy ne alaka simdi :D
ya bisi onerecem de boy onemlı o yuzden merak ettim.
Onerme
Dean sam ve cass bu içi çok iyi ama illa biri dersen dean bence :) ayrı bir tat katıyor
Dean Reyiz :DDD
Deande zorlama yoktur :(((
hhahahah :D
İkiside değil. Sarı gözlü iblis :D
Dean.. neden jared starring anlamıyorum zaten.
dean adamın dibi ya hu :D
dean aynı gerçek hayattaki ben :D
son of a bitch iyle ünlü dean :D
Dean ikizler burcu erkeği :):)
gene geldı pokemon topumdakı saklı kısılık :)
ilahi ikizler burcu erkeği hiç güleceğim yoktu :):)
güldüren insanları hıc bır zaman bırakmayın onlar cicidir sein bagrınıza basn :D
Dimi yani candır onlar candır hahahhaha hhahahahahaha
sorma benide gulduren yok hep palyaçolar gibiyim :D
Senin sorularına bu aralar hiç yazmadığımı farkettim bende uzun aradan sona yazayim dedim :):)
Özlediğine inanayim mi :):)
ben olsam inanmam sen de inanmamalısın ama gizeme ayrı bir ilgim oldugunu bılıyorsun :)
Arada gizli takılmak iyidir :):)
ben sevmm cesaretsiz degilim o kadar :D kime dıyeceksem yuzune soylerım :D ne duyacaksam karsılıgında duyar gideriz biz arkamıza dıkız aynasından bakarız ıyyyk cok pis kroca oldu :D
Ama tek senin sorularına gizliyim :):):):) Kroca olduğunun farkındasın oda birşey hahahhahaha hahhahahaha ahhahah hahhahahahaha.
sen benım bakmaya gerek duymadıgım ezberımsın. cunku ne zaman gızlım varsa sen oldugunu dusunuyorum . Eli uzatıyorum ama boslukta kalıyor :D dur bakıyım bıraz da dramaya gireyim :D niye ki benım sorularım cok mu heyecanlıı :D
Yani bu kadar eminsin. Bu kadar seni emin olmana sağlayacak sebep nedir? Ne eli ben bir el falan göremiyorum ortada :):):):)
off :D inat konusunda ne deve ne keci ya alayını cebımden cıkartırım dıyorsun :D benı anlayabılen bana ılgı duyan bır ınsan bu kadar ugrasıyorsa bos olamaz. Yani kendımı ovmek ıcın demıyorum ama ici dolu ınsanları severım hele kı bu kadar ugrasıp da salak sacma bı sebebı yoksa emın ol iyi bir insandir :) Sımdı staj ıcın bıyık bıraktım sakalı kesmek zorundaydım okulda yaklasık 10 kisi emre kınaydan bahsetti :D
Evet inadım inattır :):) Biraz seni narsist gördüm :):)
İnsanın kendını bılmesı narsistlik degildir. Sadece bildigi isi yapması gibi bisidir. Ben sadece kendımı bılen nasıl biri oldugumu bılıp ego sahibi ufak bir ınsanım :) Narsistlık le benı bagdastırıyrsan benı tanımadan konusmaya calısan bırısın.
sam tabiki de
Dean forever :D
dean tabii ki ya
Din amam töre :D
Sam
tabiki de deannnnnnn
Dean sonra da Cass
Soruna 1 yıldız verdim.
Teşekkür ederim. Saygılar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar