Cevabın nedir?
Ana kuzusu olmak güzel bisey aslinda. Insan nankör olmamali ve evet annesini seven kadinin degerini bilir. Kadinlar ana kuzusu olanlari istemiyor degil, hakli veya haksiz daima annesini savunan, yanlisinda dahi annesine laf ettirmeyen erkekleri istemiyorlar. Insan ne olursa olsun dogruyu savunmali. Annesi, babasi dahi olsa bu kisi, hataliysa hatasini söyleyebilmeli. Bazi erkekler her kosulda annelerini savunduklari icin bu kadinlarin hosuna gitmiyor normal olarak. Neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilen, haksizlik yapmayan, annesinin dedigiyle degil aklinin dedigiyle hareket eden adam isterler hayatlarinda..
64 Yorumla- +1 yıl
Evet sonuna kadar haklısın, elbette doğrular savunulunur. Fakat benim annem uyumsuz bir insan değil, kıskanç hiç değil, hayatıma burnunu sokmaz verdiğim kararlara saygı duyar. Ana kuzusu diye tabir ederken aslında çok sevdiğimi belirtmek istemiştim. Yoksa bana karıştığı felan yok.
- +1 yıl
Lütfen üzerinize alinmayin ama her durumda annelerini savunan erkekler de tipki bu söylediklerinizi söylüyor. Annem uyumsuz biri degil, benim iyiligimi ister, kalp kirmaz, kararlarima saygi duyar vs vs.. Herkesin annesi kendine iyidir bunu kabul etmek gerekli. Istisnalar tabiki vardir. Gelinini öz kizi sayip, seven anneler.. Ama maalesef ki ogluna sirin görünüp, geline eziyet eden bir cok anne de vardir.. :)
- +1 yıl
Arkadaşım annem ben evlenınce benı huzur evıne verın sız rahat edın dıyor. Neyse teşekkürler görüşünüz için.
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlendiğin zaman öyle olmaz ki annenle eşin anlaşamadı farzet annen ben bunu istemiyorum dedi napıcaksın sana hem anne hem de baba olan kadını atamazsın dimi? Peki eşini napıcaksın o durumda? Ana kuzuları analarının sözünden çıkmazlar eşini boşayan biliyorum.
16 Yorumla- +1 yıl
Sandığın gibi değil aslında.
- +1 yıl
Nasıl Peki?
- +1 yıl
Ana kuzusu derken annemi çok seviyorum anlamında, annem benim bütün verdiğim kararlara saygı duyan bir insan. Yaşamıma burnunu sokmaz ve ya beni yönlendirmeye çalışmaz. Her ne karar vermişsem bana destek olur ve ben babasız büyümeme rağmen aramadım baba yokluğunu. Eşim olacak insanıda annem gibi seveceğim.
- +1 yıl
Çocukları evlenince daha başka kıymete biniyor annelerin gözünde aslına bakarsan haklılar da ama her anne bir olmuyor maalesef oğlunu eşinden kıskanan annelerde var.
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılDengeyi kurabilen erkekler gayet sevilen tiplerdir.. Ama sevgili icin annesini annesini icin bir yanlisi yoksa sevgiliyi terk eden erkekler her zaman iticidir.. Herkesi gonulde dogru yere koymak gerek..
519 Yorumla- +1 yıl
Yerlerini bildikten sonra problem olacağını sanmam abi ki eşin merhametli bir insansa zaten pürüz olmaz.
- +1 yıl
Evet is kadinda bitiyor aslinda..
- +1 yıl
Aksine kadında değil, erkekte iş biter. Kadın demez ki anneni at, ama anne derse gelini at bunu yaparsa adam gel de ondan kocalik bekle
- +1 yıl
Ben de yukarida onu dedim zaten.. Dengeyi bilmeli, yoksa kaybeden erkek olur..
Yine de kadin da biter is.. Anneler bir nebze daha kiskanc olurlar cunku.. Bunu kadinin anlayisla karsilamasi gerek.. - +1 yıl
Kadın karşılamasi için işte erkeğin doğru yerde doğru tavır koyduğunu görmesi lazım
- +1 yıl
Yine uç erkeğe dayanıyor
- +1 yıl
Katilmiyorum.. Kadin anlayis gostermesi icin erkege bakmamali.. Sevdigi icin, asik oldugu adam icin anlayisla yaklasmali.. Adam buna ragmen hatali davraniyorsa o zaman kadin keskinlesebilir..
- +1 yıl
Abi kadınlar her zaman haklı boşver :)
- +1 yıl
Bence her zaman hakli degiller kardesim.. :))))
- +1 yıl
İşte doğru cümleyi sen kurdun. Adam buna rağmen hatalı davranıyorsa dan bahsediyorum ben. O zaman işte kadın senin tabirinle keskinlesince kötü oluyor ve hayat güya kadın yüzünden aslında erkek yüzünden herkes için çekilmez oluyor
- +1 yıl
Her zaman haklılık değil bu. Doğruyu görün artık
- +1 yıl
Ne alakasi var dogru ile.. Kadin anlayisli degilse erkegin annesi melekte olsa o evliligi kadin cokertir..
- +1 yıl
Kadın anlayış gösterir sizin anlamadığınız nokta bu. Ama nereye kadar. Dengeyi iki kadın arasında kuramayacaksaniz bir ömür boyu yalnız kalın kendinize de hem anneye hem eşe bu kötülüğü yapmayın. Boşa giden yıllari huzursuz hayatı kimse hak etmez
- +1 yıl
Tamam da sen niye saldiriyorsun? Benim ilk yorumum bu senin yazdiklarin zaten.. Sonra savundugum da o..
Bence konuyla ilgili bir sorun yasiyorsan bunu bana saldirarak degil baska sekilde cozmelisin.. - +1 yıl
@Hayatgercek ya anne zaten melekse bir sorun olmayacak ki ama eş sorunluysa sorun doğurur bir gün oğlun olursa anlarsın.
- +1 yıl
Saldırdığım filan yok. Öncelikle seviyeyi düşürmeyin. Aynı şeyden bahsediyorsak neden anne haklı diye savunuyorsunuz. Sizin yorumların ucu buraya dokunuyor. Anne oğlunun mutluluğu için her zaman bir adım geride durmayı bilmeli. O zaman zaten erkeğe gerek bile kalmaz gelin her zaman nasıl davranacağını bilir. Artık bayrağı gelin teslim aldı anneye onların mutluluğunu izlemek düşer
- +1 yıl
Kusura bakma ama seviyeyi senin dusurdugun bir gercek.. Ben gorusumu savunmaktan baska bir sey yapmiyorum..
Su an sen benim gorusume yorum yapiyorsun farkindaysan.. Evet ben annenin gelinden daha hakli oldugunu dusunuyorum cunku bu psikolojiyi bilmek icin insanin erkek annesi olmasi gerek.. Kimse 9 ay karninda tasiyip yillarca emzirdigi gozunden sakindigi cocugu baska bir kadindan kiskanmamasi mumkun degil.. Bu psikolojik gervegi yadsiyan kadinlarin evlilik hayatinda mutlu olmalari mumkun degil..
Lutfen baska bir yorum da yapma rica ediyorum.. Kendi gorusunu baska bir yorumda devam ettirebilirsin..
- +1 yıl
Sana söyleyecek söz bulamıyorum. Yolun açık olsun
- +1 yıl
Benim yolum acik zaten.. Sag ol, senin de..
Bende anne kuzusuyum ya var o içimizde anneden evden kopamamak :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
92
Cevap
34Cevap
İnsan annesini sevebilir bunun sınırı yok ama hala 5 yaşındaki çocuk gibi annesinin sözünden çıkmıyorsa bu sıkıntı. Kendine ait fikirleri olmalı. Ailesine saygısızlık yapmasın ama ailesiyle görüşleri uymadığında bunu ifade edebilmeli. Annesinin sözünden çıkmayan değil annesine görüşünü benimsetebilen olmalı. Bu tür erkekler evlenince gelin-kaynana çatışmasına sebep oluyor.
52 Yorumla- +1 yıl
Ana kuzusu tabiri anne sözünden çıkmayan bir erkek olarak toplumda algı yaratmış olsa da öyle bir şey yok. :) Ben bütün kararlarımı kendim veririm ve annem destekler, saygı duyar. Merhamet önemli bir kavram, hani derler ya hayvan sevmeyen insan sevemez, annesini sevmeyende eşini sevemez.
Herkes ana kuzusu herkes annesini sever kimisi göremediği ilgiden dolayı sevgisini gösteremez kimisi de annesinin sevgisini dünyalara haykırır. Fakat bir yerde durulmalı. Çünkü her sevginin abartılması gibi anne sevgisi de abartılırsa büyük problemlere sebep olur. Bizzat erkek psikologdan öğrendim "bilimsel olarak normal bir erkek evlendikten sonra anne ve babasını %49 eşini %/51 severmiş." Yani abartmadığın sürece sıkıntı yok. Hatta bu psikolog ana kuzusu erkek tanırsanız ordan kaçın demişti 😄 neyse eğer eminsen kendinden ve annenden sıkıntı yok..
16 YorumlaPeki bu durumda sende psikolog kuzusumu oluyorsun :D? Sonuçta hayatına müdahale söz konusu ve yönlendirme cabası. Benim annem hayatıma burnunu sokmaz sadece sevgimi belirtmek istedim.
- +1 yıl
Ben sana annem şöyle şöyle dedi şundan uzak durmamı söyledi deseydim bana ana kuzusu demiyecekmiydin? :) Kimse kimsenin hayatına müdahele etme söz konusu değil. Ben annemi seviyorum, eşim olacak insanıda çok seveceğim, kimseyi de takmıyorum dediğin gibi ;)
- +1 yıl
Yoo ben sana hiçbirşey demem senin hayatın senin kararların ve sen sonuçlarını yasayacaksın yani.. O zaman ne mutlu eşin olacak kadına. Ama bak hayat sandığın kadar kolay değil. Doğruyu bulana kadar hayat seni hep hayal kırıklığına uğratır. O yüzden kimin ne dediğini önemseme sen sadece adaletli, merhametli ve vicdanlı olmaya bak. Annen sana bunları öğrettiyse anana kuzu değil kurban ol 😊
- +1 yıl
Hayatın ne kadar zor olduğunu, babasız abimle beni büyüten annem ve acımasız hayat sayesinde öğrendim. Teşekkür ederim. :)
+1 yılAna kuzusu olması okadar kötü değil eş sevgisi farklı anne sevgisi farklı ikisinin de gönlünü yapabildiği takdirde sorun olmaz diye düşünüyorum.
92 YorumlaElimden gelsede 10 tane artı verebilsem 🙏Bunu herkes anlamıyor, herkesi aynı kalıba sokuyolar. Herkes aynı değil işte.
- +1 yıl
Kesinlikle herkes aynı değil.
Teşekkür ederim.
Anne düşükünü olmak ana kuzusu olmaksa evet öyleyim isterse itici geleyim kızlara çok umrumda cennet kızların ayağının altında denmemiş annenin ayakları altında denmiş veysel karani hazretleri annesine düşkündü bu düşkünlük ona peygamber hırkası kazandırdı o kızlar anne dşükünü veysel karaniyi itici mi görüyor kızlar size iti geliyor böyle erkekler ama peygamber böyle birisine hırkasını gönderdi
https://youtu.be/dGdhIWFEDUk22 YorumlaIkisinide baş tacı edemezsin, sen eşin olcak kişiyi annenle bir taniştir da gör bak dünya kaç bucakmış. Ana kuzusu isen, annen her seyine karisacaktir. Karinin hareketlerini buyuk ihtimalle dogru da olsa onaylamayacaktir sende tarafsiz davranamayacagin icin ya iki ates arasinda kalicaksin, ya da annenin yaptiklarini gormeyip karini ilerde her haksiz gorun en nihayetinde bosanacaksindir.
22 Yorumla- +1 yıl
Annemi tanısan böyle düşünmezdin. :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tipler anne ve eş sorun yaşayınca anne tarafını tutuyor. İkide birde hadi anneme gidelim diye tutturuyor. Kadının her yaptığını annesi ile karşılaştırıyor. Bu yüzden kızlar sevmez o tipleri. Anneye saygılı olmak başka anne eteğinden anne sözünden bağımsız hareket edememek başka..
61 Yorumla- +1 yıl
Anladım bizi sevmeyeni bizde sevecek değiliz :D
Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ana kuzusu olmak ayrı anacı olmak ayrı. Annelerin çoğu oğullarını paylaşamazlar. Bu sebeple çoğu kaynana gelini dünya harikası olsa da sevemez. İstemez. Bu durumda devreye acıtasyon ve analık hakkım gibi şeyler devreye girer. Erkekte anacı diye tabir ettiklerimizdense yani eşini ve annesini ayrı ayrı sevmek yerine kıyaslamaya kalkan birisiyse o birliktelikten pek te hayır gelmez.
20 Yorumla
+1 yılAnne sevgisi çok başka bir şey sevmeyen saymayan insanda bir sorun vardır zaten tabiki anneni seveceksin yeri geldiğinde danışıp fikrini alacaksın ana kuzuluğu başka bir şey gelmiş kaç yaşına nefes alsa annesine danışan tipler onlar ve senin dediğin gibi hem annesini hem eşini baştacı etmiyor öyleleri annem ne derse odur diyip çıkıyor işin içinden bence sen ana kuzusu değilsin😃
10 Yorumla
+1 yılAna kuzusu genelde güzel bir anlamda söylenmez. Ama bunun sebebi erkeğin annesine düşkün olmasından değil annenin oğlunun üzerine haddinden fazla düşmesi, oğlu evlendiği halde her işine karışmasından kaynaklanıyor.
Yoksa kimse eşim annesini sevmesin demez ki anneler sevilecek sayılacak. Annesine saygı duymayan eşine de duymaz.11 Yorumla- +1 yıl
Anne kuzusu da olsa erkek evlendikten sonra annesi onun eşiyle arasına girmemeli diyorsun yani. Ana kuzularının eşiyle annesi arasındaki dengeyi sağlaması zor olsa gerek.
+1 yılSevin ananızıda oğluna düşkün anneler gelinleri kıskanıyor oğlan ortadan ikiye bölünüyor iç savaş başlıyor adamın kalkan yok savunmasız hangi taraftan tutsa bir taraf yaş her şekilde olan herife oluyor sevsin, sevsin fakat adaletli olsun
13 Yorumla- +1 yıl
Benim annem kıskanç değil :)
- +1 yıl
YA eşin kıskanç olursa 😂
- +1 yıl
Oda onun sorunu olur, yani annelik bir şey olmaz :D
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılAna kuzusu erkek candır canandır ama sürekli anacı değil biraz hanımcı da olmalı. :D Ulan her şey olduk, benliğimizi kaybettik bu kadınlar neler nelere çevirdiler bizi. :D :D
32 Yorumla- +1 yıl
Xnzjdj sorma ya ikisinide mutlu ettikten sonra problem olmaz kızlar sadece biraz fazla kıskanç bu konuda :D
- +1 yıl
Valla abi ne yapacağız şaşırdım ben büyüklerimi izleyip onlara göre yol yapıyorum. :D
+1 yılBence ana kuzusu olması o kadar kötü değil eş sevgisi farklı anne sevgisi farklı ikisinin de gönlünü yapabildiği takdirde sorun olmaz diye düşünüyorum. Eşinin gönlünü hoş tutmakta önemli ama şimdi çünkü ilerde o da ana olacak çocuğunu paylaşamayacak 🙃☺️😏
20 Yorumla
+1 yılAnakuzusu olan erkeklerden kesinlikle şikayetçi olunmamalı. Annelerimiz baş tacıdır. Annesine saygısını sevgisini esirgemeyen bacısına eşine de esirgemez. Herkes anakuzu olmalıydı ayslında bir nevi.
11 YorumlaKesinlikle. :)
+1 yılAna kuzusu olmak kötü bir özellik değildir. Hattâ ana kuzusu olan erkeklerin iticilikten ziyade çekici olduklarını düşünüyorum. Tabi şahsi fikrim bu yönde...
16 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle, ikisinide mutlu etmesini bildikten sonra hiç problem olmaz ki benim annem çok anlayışlı ve melek bir insandır. :)
- +1 yıl
Anlayışlı ve melek gibi bir annen olduğuna göre ana kuzusu olman çokta anormal bir durum olmasa gerek. Öyle anne sevilmez de, hangi anne sevilir ki? 😊
- +1 yıl
Evlenince sizden uzak olmak istiyorum sizi rahatsız etmek istemiyorum huzur evine verin vs diyor :/ sen düşün..
- +1 yıl
Kıyamam, kendisi yüzünden eşin ile tartışmanı istemediği için öyle düşünüyor olmalı 😊
- +1 yıl
Evet o yüzden insan evlenirken acele etmemeli, evleneceğin insanda kesinlikle merhamet olmalı diyorum. :)
- +1 yıl
Kesinlikle 😊
Herkes annesini sever ama ana kuzuluğu seven anlamında kullanılmıyor ve uzak olsunlar.. Annesi oğlunun turşusunu kurabilir.
63 YorumlaOğlun olduğu zaman da aynı görüşte olursun umarım
Neyse sanada engel uğraşamıcam artık :D
Bir düşüncem yok. Onun hayatı beni igilendirmiyor...
10 YorumlaAnneni sevebilirsin, tavsiyelerini dinleyebilirsin gayet doğal ama dizinin dibinden ayrılıp kendine özel bir hayat kurmayı denemelisin bence.
11 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D Ya dostum bak ana kuzusu tabirini toplum olarak çok farklı algılıyor insan. Benım zaten kendı hayatım var ben sadece annemı cok sevdıgımı belırtmek ıstedım. Annem benım hayatıma burnunu sokmaz, ben günlerce eve uğramadığım zaman oldu. Hatta ne karar verırsem vereyım saygı duyar. Sadece sevgiimi belirtmek istedim
Eğer babasının yokluğu yüzünden ana kuzusuysa lafım yok ama normal bir aileye sahip olmasına rağmen ana kuzusuysa ciddi itici gelir bana
11 YorumlaO yüzden işte neyse.
+1 yılKaybetmeye mahkum asla mutlu olamayacak erkek güruhu. Anneme değer veririm ama son söz benimdir.
21 Yorumla- +1 yıl
Son sözü elbette biz söyleriz, ama kaybetmek yapımda yok onuda bil :))
Halen çocuktur, büyümemiştir, kocada olamaz babada.
41 YorumlaÖyle bir baba olurum ki, inan millet parmağı ile gösterir ön yargılı olma
ana kuzusu olan insan merhametlidir yufka yürekliidir adam gibi adamdır.
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.
ana kuzusu dediğimiz kişiler annesine kıyamaz ama bu durumda eş olup bitenden haberdar olması lazım işin içine kıskançlık girer se o evlilik sıkıntıya girer annelerimizin başımızın üstünde yeri var ama eş de ilgi alaka ister kendi sözünün dinlenmesini ister
10 Yorumla
+1 yılAna kuzusu erkekler çok narin oluyor mızmız oluyor hiç cekemem😂
31 Yorumla- +1 yıl
Ya ben öyle kuzu değilim, sadece seviyorum mızmızlık konusuda gelince sadece hastayken mızmız oluyorum :D
+1 yılAradaki dengeyi kurabiliyorsa sorun etmem... annesini sevip sayabilen bana da aynı özeni gösterir...
11 Yorumla- +1 yıl
Elbette. :)
+1 yılanne ile eşinin arasında kalmazsın kardeşim umarım..
bu hem seni hem anneni hemde eşin olacak hanımefendiyi üzer..23 Yorumla- +1 yıl
Abi şöyle kısaca özet geçmek isterim sana, ben babasız büyüdüm. Annem abim ile beni çok zor sartlar altında büyüttü yetiştirdi. Bana hem anne hem baba oldu yani annemin yeri bende çok ayrı. Anne kuzusu olmak sözünden çıkmıyor anlamına gelmez zaten kafama göre yaşıyorum pek sesini çıkartmaz bana kararlarıma felan. Annemıde esımıde cok seveceğim. İkisinin yeri de çok ayrı elbette hatta annem diyor siz evlenınce benı huzur evıne verın lutfen vs. sen düşün gerisini. Senın her seferinde belirttiğin gibi merhamet çok önemli. Merhametsiz bir insan ile evlenmek istemem.
- +1 yıl
Rabbim güzel bir ömür nasip etsin sana annene ve eşine kardeşim.. :)
- +1 yıl
Amin cümlemize inşallah abi :)
+1 yılBence bir erkek hur ve ozgur olmali bu kadar ana kuzusu olunmamali herkes annesini sevip saymali ama hur bir irademizde olmali ben. hoslanmiyorum o kadar
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı. İkisinin de yeri ayrıdır. Bu ayrımı yapabilen erkekler tabisi itici değil
Birini tutup diğerini atmamak gerek sadece30 YorumlaAnnesini sevmesi gayet hoş güzel bir şey, ama kensi kararlarını verebilmesi lazım. Her annesinin ağzından çıkanada uymayacak doğru değilse. Ah o analar ah ne çok yuva yıktılar
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMidemi bulandırıyor bu “ana kuzusu” tabiri. “Annemi çok seviyorum” deseler daha bağıra basılası geliyor samimiyetleri.
Artı sürekli anne sözünden çıkmayan, kendi doğruları, hayat kriteri, fikri olmayan erkekler de iğrenç.01 Yorumla- +1 yıl
Detayı okumadan yorum yapanları bende sevemedim maalesef.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli olanların söylediklerine göre...
Annesine çok düşkün olan erkekler eş ve anne arasında denge kuramıyor ve anne tarafı baskın geliyor bu da sıkıntılı yani
Annesi iyi biriyse sorun yok ama gelini falan kiskanirsa erkekte denge kuramazsa kadın eziliyor01 YorumlaBende mesela annesini sevmeyen bir adamı istemem. Demekki vefasızmış derim. Hayırlı evlat olmayan hayırlı koca olur mu hiç. Hayır tabiki
10 YorumlaBenim için anasından vazgeçen başkası için benden vazgecer!
#annelerinisevenerkeklerisevin110 Yorumla- +1 yıl
Afferim minnak takdir ettim seni helal :)
- +1 yıl
Sevimli gulyabaniyim ben zararsız:D
- +1 yıl
Üzdün ne zararımı gördün :/
- +1 yıl
Elbette ne duymuşsan doğrudur belki daha fazlasını yapmışımdır fakat birde o insanları ve gerçek yüzlerini benim ağzımdan duysaydın keşke :)
- +1 yıl
Yalanı sevmem, kaybedeceksemde doğruluktan kaybederim sıkıntı yok. :)
Hiçbir zaman ana kuzusu olmadım. Ama olanlar hakkında hiçbir sey düşünmüyorum. Tek diyebileceğim şey bir gün anneleri bu diyardan göçüp gittiklerin de geride kalan o ana kuzusu evlat pişmanlık yaşamicaktır.
00 Yorumla
+1 yılFazlasi zarar diye dusunuyorum, her sey gibi dozunda olmasi gerek
10 Yorumla
+1 yılOlabilir ama annesini seviyo diye sadece onun isteklerini yerine getirmemeli esinin sevgilisinin sozlerine kulak vermeli
10 Yorumla
+1 yılkendi kararlarını kendisi verebiliyorsa ana kuzusu olmasında sakınca göremiyorum.
10 Yorumla
+1 yılAnnesine değer veren eşine de değer verir.
Iyidir 😊10 Yorumla
+1 yılHerkes anasını sever.
Sözünden hiç çıkmıyorsa sorun olur...40 Yorumla
+1 yılBaşkasının doğurduğu çocuğa ben annelik yapamam 🙄🙄
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 590 cevap paylaştı. Valla ben de ana kuzusuyum. Seni çok iyi anlıyom.😇
10 Yorumla
+1 yılBaş tacı edersin amenna, ama dizinin dibinden ayrılmamak, sözünden çıkmamak kendi karakterinin gelişmesini engeller
10 Yorumla
+1 yılBir erkeğin hayatının en önemli insanıdır anne. Bunu kıskanacak kadınlarda birgün anne olacaklar ve kendi oğullarına nasıl davranacaklar?
10 YorumlaBu mk kızlarına itici gelmeyen şey yok zaten !! Her bok size itici gelir zaten yok lan size erkek merkek oturun kudurun ağlayın mk kızları
20 YorumlaGerektiği kadar annesini sevip saymalı. Ama eşiyle annesini ayrı tutabilmeli , yeri geldiğinde annesine de hayır diyebilmeli
00 Yorumla
+1 yılEvlenmesinler anneleriyle bir ömür yaşayabilirler..😒
04 YorumlaAbartmayın 😂
- +1 yıl
Abartmamıştım oysaki 😅 gerçek düşüncem.
- +1 yıl
Oysaki sende benim hayat hikayemi bilmiyorsun :)
- +1 yıl
Bilemem tabi 😊 üzgünüm.
Benden uzak olsunlar 😄
10 YorumlaAna kuzusu olan erkekler sevdiği kadına zarar gelsin istemezler.
10 YorumlaHerkes ana kuzusudur aslında, ister 40 yaşına gelelim bize bebek gözü ile bakar onlar.
10 YorumlaAna kuzusu olmak iyi bir şey fakat kararında eşinle arana girecek kadar ana kuzusu olunmamalı herkesin yeri Farklı sonuçta
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben anacı olmasını istemem anası onlarin herşeyi sanki birtek onlarin analari var sunepeler kendi akillariyla hareket edemeyen ler analarinin akillariyla ediyor
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,6b cevap paylaştı. sevmek baska ana kuzusu taam baska bisey ama karistirmamak lazim
00 Yorumla
+1 yılAna kuzusu erkeğim sjsj kızlar bana laf sokar adam değil vs deerler yer elmaları sizi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannenin bir kuzusu da ben olayım gel benim kuzum ol emzireyim hahahhaha :D
10 Yorumla
+1 yılHep anneleri ön eşleri arka planda oluyor çok gördüm böylesini...
00 YorumlaŞimdi ana kuzusu var Ana kuzusu var.
11 Yorumla- +1 yıl
Çizgiyi belirlemek gerek elbette.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en evlenilmez erkeği. Tabiki anneni seveceksin kimse bunu yapmamani istemez senden ama gerekli dengeyi evlilikte kuramiyorsa işte orada sıkıntı çıkar ve herkes için hayat çekilmez olur
22 Yorumla- +1 yıl
Çizgiyi bildikten sonra problem olmaz.
- +1 yıl
İşte o çizgiyi herkes bilemiyor. Sorun da orada zaten
+1 yılMesele anasının sözünden asla çıkmaması ve anası ne derse kesinlikle doğru olduğunu düşünmesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanayi sevmek iyidir.. anasini sevmeyen , elin kizini hic sevmez.
10 Yorumla
+1 yılvalla benimde oğlum olsa ben de ana kuzusu olarak yetiştiririm. O yüzden laf edemicem yani:)
10 Yorumla
+1 yılAna kuzusu olabilir ama annesinin her dediğini yapıp eşine karşı böyle değilse iyi değil
10 Yorumla- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Ana kuzusu erkekler hakkında ne gibi düşüncelere sahipsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler