Erkekler hangisini tercih eder: onlarla beraber Ps oynayan, maça giden kankavari kız mı, maç dönüşü karşılaşacakları muhteşem yemek sofrası hazırlayan kız mı?
Beraber maça gelen kız mı, maç dönüşü karşılaşacağınız muhteşem bir sofra hazırlayan kız mı?
Kadınlar neden hep birşey yapmak zorunda, bu ne saçma bir soru? Nedir yani amaç ne anlamıyorum doğrusu? sirf ayni cinsiyetten olduğu için insanlari birbiriyle kiyaslamayi ne zaman birakacaksiniz? Hakikaten şu ortamin atmosferinde farkedilir derecede bir zeka geriliği var. Ha ben bu aptal soruya yine de bir cevap vereyim. Akli basinda olan, özgüveni olan, tercih edilmek yerine daha önemli meselelerin başrolünde olan kadınları seviyorum. Beklentisiz yaşamayı öğrenin, birine hizmet etmek veya hizmet beklemek sevgi göstergesi değildir, insanları karşılıksiz sevin.
Ben maç izleyen, maça giden birisi değilim ama bence beraber maça gidebileceğim kız. Her şeyi birlikte yapalım, maça da gidelim alışverişe de, hep beraber. Sen kızı evde bırakıp maça gidersen ve maç dönüşü güzel bir sofra hayali kurarsan o kız senin sevgilin veya eşin değil hizmetçindir, değil mi?
benle herseyi yapabilen bir hatun :) macada gelsin rakida icsin beraber sofrada kuralim ayrica bunlar mecburiyette olmasin seviyorsa :) maci sevmiyorsa mac sonrasi evdeki sofrasina da otururum kazanilan bir mac sonrasi disarda keyifle raki da icerim :)
Pes sevmem. Oynayan kızları da pek sevmem. Maça gelebilir hoşuma gider ancak küfür falan oluyor. Biraz sıkıntılı bir durum. Evde karşılamasını beklemek de biraz hanzoluk olur. O da kız arkadaşlarına gitsin. Çay falan içip sohbet etsinler. Tabi evde 😊
Öncelikle o kız değil "kadın" küçük bir kızdan bunları yapmasını bekleyemeyiz değil mi? Bunun dışında hiçbir kadına hizmetçi muamelesi gösteremez erkek maç izlesin kadın sofra hazirlasin erkeğin gönlü olsun diye kadın ilgi alanı olmayan bir yere gitsin. Yok öyle bir dünya
Valla istemeye gelince herkes istiyor kız maça gidelim dese ne işin var otur der sofra gelince aferin der. Buda bir yaratık türü. Ya da beraber maça gider evine gelir yemeğini yer herşeyi yerli yerine o anki duruma göre yapar ikiside yaratık ama birisi insan. Kişiye göre değişen şeyler hepsi ama hepsinin temelinde anlayış var
Beraber maça gittiğin ama dönüşünde herhangi bir yerde köftecide tabure üzerinde köfte yediğin kızdır! Sofra birlikte de hazırlanabilir. İki kadeh rakı karşılıklı içilen kız! Rakı içen kadınları sevin azizim!
Maça falan gelmesin de.. Pes oynayamayı bilmesi iyi olur. Erkeklerin kalbi mideden geçer diye de boşa demiyorlar ayrıca. Bir kadın bence ne kadar güzel hazırlıyorsa o sofrayı erkeğine o kadar değer veriyordur diye düşünüyorum ben.
ben maça gitmeyi tercih etmezdim sonuçta çoğunluğu erkek adam beni mi korusun maç mı izlesin hem rahat olamaz erkek arkadaşlarıyla gidip bağıra çağıra içindeki hödüğü rahatlatsın eve tüğ gibi hafif gelip yemeğini yesin :)
@-Merdüm-Giriz- Düşüncesinin , duruşunun mantıklı , doğru , güçlü olduğunu düşünen kişi düşüncesini savunurken karşısındaki kişiye hakaret etme çabası içerisinde olmaz.
İkisinden yanayım ama ille biri olacaksa 1. derim üniversitede yemek yapmayı öğrendim zaten sevgilin veya eşinle kanka, arkadaş, dost olmakta gerekir :)
Benimle maça gelen kız, hizmetçim değil sonuçta. Beraber yemek yaparız biz. Kucağıma otursun ps oynarız bide
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence mac donusu sofra hazirlayan kiz. Cunku hem maca gidiyosun, hem mactan terli terli koka koka donuyosun hem karini birakip tek gidiyosun bide eve geliyosunki hazir masayla karsilasiyosun. Bu kadarini kabullenmis kiz op elini basina koy
Beraber maça gidip maç dönüşü beraber yemek hazırlayacağımız kız en iyisidir. Hatta yenildik diye moral bozukluğu varsa tek başıma bile yemeği hazırlarım. Sorun yok :)
En İyi Cevaplar