Ailem dahil herşeyi terk edip tek başıma sıfırdan bir hayata başlamak istiyorum. ya da kafama sıkmak?

Direk konuya gireyim benim amcam ve babam ortak iş konusunda. Amcam büyük olduğu için babam hep onun sözünü dinler. Cok geniş bir iş yelpazemiz var ve hepsiyle babam ilgilenir. Kendine ailesine vakit ayırmaz. Amcamda her hafta gezmeye gider bazı yerlere çok güzel para yer. Beni ve ailemi çok iyi kullanır kendi hizmetçisi gibi. Son zamanlarda bana çok ters davranmaya başladı 2 yıldır falan. Küçümseyerek bakar sürekli laf sokar selamımı almaz elimi uzatırım gönülsüz tokalaşır. Onun olduğu odaya girdiğim zaman çık dışarı der gibi konuşur. Bazen odaya almaz bana bir müsade et der. Bende ona gösterdiğim saygıyı babama göstermem sırf babam amcama saygı duydugu için ve bizimde saygı göstermemizi istediği için. Amcam sürekli benle annemle kardeşimle uğraşır ve babam buna hiçbişey söylemez bazen gözlerimin dolduğu anlar olur babam yine bişey söyleyip bizi savunmaz hatta oda destek verir amcama. Benim amcamla görüşmemem için ya amcamla babamın ayrılması lazım (çok düşük bir ihtimal) ya da benim evi terk etmem lazım. Ayrıca babamla defalarca konuşmaya çalıştım ama bana büyüttüğümü amcamın beni sevdiğini söyleyip durur. Bu arada 20 yaşındayım 15 yaşımdan beri farkına vardım amcamın bize böyle davrandığını. Amcanla konuş dersenizde o her zaman kendini haklı çıkartıp durumu daha kötü yola sokar. Evi terk etmek istiyorum herkesi herşeyi. Ne yapmalıyım lütfen fikirlerinizi söylermisiniz
Ailem dahil herşeyi terk edip tek başıma sıfırdan bir hayata başlamak istiyorum. ya da kafama sıkmak?