akrep kadını : tehlike levası yazan bir kolye en çok bu burcun kadını için özdeşleşiyor. Ateşi ile yatakta harikalar yaratan , ilişkilerinde ihtiras ve uç noktaları seven , her an bir bomba gibi tetikte olunması gereken kadınlarsınız. Severse köpek gibi bağlanan bu kadının nefreti ise hiç hafife alınmamalı.
Seksi ve sadık oluşları hoş ama bir o kadar da uğraştırıcı ve zorlar. Sürekli testler, güvensizlik duymaları, bir hata veya yanlış olunca unutmayıp intikam almaları. Korkutuyor beni akrepler.
Evet yengeçler çok tatlı dilli ve naiftir kendi iç dünyalarında yaşarlar bende onların o naifliğini severim ayrıca akreplermi bilmem de ben sert değilim empati kurarım empati kurmayan insanıda pek kaale almam bencilce gelir
Bence sana karaktersizlikler denk gelmiş kardeşim. Bende akrebim ama anlattığın özellikler yok. Kuzenim dr yengeç burcundan. Senin anlattığın özellikler yok. Emanete hıyanet etmek, yaptığını ya hatırlamıyorum ya da ben yapmadım diye inkar etme, zayıf yönünü not alıp düştüğünde suratına çarpma gibi özellikleri var. Ama yengeçlerden nefret etmiyorum. Karakterlerin tamamen burçlarla alakası olduğunu da düşünmüyorum. İyiside vardır kötüsü de...
@BeyazSevda bu zayıf yönünü alıp not etme özelliği bende de var. Olur da kişi bana saldırırsa/ihanet ederse nakavt için kullanırım diye ipucu toplarım kişi hakkında. Diğer özellikler bende yok. Yükselenler etkili. Aslan mesela. Güvenilir bir burçtur. Emanet konusunda çok hassasım hatta çoğunlukla emanet almam.
@BeyazSevda bunda etik olmayan bir şey yok. Mesela ben hayatta Ayşe gibi birinin evine gitmem o kız sahtekardır selamımı almaz der, bir hafta sonra Ayşe ile can ciğer kuzu sarması olursa "bravo çok karakterliymişsin" diye sözümü söylerim.
Ne arkasından konuşurum ne iftira atarım. İşin etiği budur.
Ben akrep burcuyum... Erkek kadın kim olsa dikkatli konuşulmalıdır bence çünkü tersi çabuk dönebilen bir burçtur. Bide kinlendiği zaman geçmişinizi iyi gizleyin..
İstekli ama şöyle sadece sevdikleri insanlara istekli arzulanmak hoşlarına gider ama sürekli olması ve yeni tanıştığın birinin ilk anda seni arzuluyor olması can sıkıyo sevdiği için değil sadece arzuladığı için istediği düşüncesi soğutur
En İyi Cevaplar