Hiç bir erkek sadece sarılıp uyumak isteyecek kadar dürüst değildir. Halbuki duyguları saf ve temiz olan biri sevdiği insanı dokunmaya kıyamayacak kadar kutsal bir yerde saklar kalbinde. Ben mi çok fesatım? mevcut ilişkilere baktımızda pek öyle görünmüyor.
Sevdiği insana sarılıp kollarında uyumak her kadının hayali. Fakat söz konusu güven olunca her ne kadar güveniyorum dersen de, ben ateşle barutun yan yana durabileceğini zannetmiyorum...
Bunu söyleyen erkek bile benim gözümde basittir neden mi göz göze gelmek bile yanlış iken sarılıp uyumak nedir kısaca masum falan bahane seni düşünüp uzak duracağı yerde bu gibi şeylerden sana bunu demesi çok aptalca yani kusura bakma
Sadece sarılma olmayacağını bal gibi bilir herkes. Ne var bunda? Asıl siz cinsellik yaşamadan nasıl durabiliyorsunuz anlamıyorum. Duyguların kimyasından haberiniz yok sanırım. Sevgi diye birşey yok şunu anlayın artık. :D
Bu söz doğruluk ihtimali yüksek olabilicek bir söz ve elbette kişiden kişiye değişir ama sonrasının bir garantisi yok.. Ama bu kız açısından tehlike yaratabilicek bir olaysa ve o erkek dürüst ve güvenilirse, %99 sonuç iyi biter..
Kişiden kişiye göre farklılık gösterebilir bu durum net bir cevab verilmez ama diğer arkadasların dediği gibi ateş ve barut ne kadar yan yana kalırsa o derece masum ve dürüsttür.
Kadınlar direk olumsuz , kötü yorum yapmışlar ben gerçekten sarılıp uyumak isterdim kokusunu içime çekerek ask sevgi bunu gerektirir ama o da biraz istekli olunca baya bir seviştik fakat belki inanmicaksınız ama elimi sürmeye kıyamadım
Güven ona, sımsıkı sarıl. Seni seviyorsa korkma nasum çiçeğim... 😎
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
butun şerrefsizler bu sitede toplanmis ulan gençken hic mi sevgilinizle uyumadiniz hepiniz kendizi yazmissiniz yalan diye.. 90 lardaki genclikle simdi bir degil tabi o masumiyet yok simdiklerde.
En İyi Cevaplar