Soruma hoşgeldiniz... Çocukken veya şimdi en sevdiğiniz abur cuburlar hangisi ya da hangileri? 2000liler bilmez ki 😅Benim sevdiklerimi #Capri-Sun süperdi meyve suyu ohhh #Cino ekmek parasının üstüyle bir sürü alırdım 10krş #Bonibon ulan ne yerdim be rengarenk şekerleme #Parmak buz #Meybuz#Bardakbuz pirr fena #Eticin#EtiPuf#EtiBaluk& PizzaKraker#EtiBumbo😋 #YumYyum sigara gibi ağzımıza dadlu sakız #Sulugöz fena eksi sakız gözlerim yaşarirdi ve #Cokomel#Cokoprens😊😋😋😋 KüçükPrens😋😋 #KentMine😋😋Meyveli rengarenk küçük sakizlar #Altıncikolata ve ağızda patlayan şeyler adı neyse😋
@shahmaran görüşlerin en güzeli sen de 😅 @Kır-gülü yurtdışında sen neler alıyorsun 🤔 @komando__ canimm benim @kdrorcunn abisinin aslanı @rüzgar_sız abi cansın canımsın valla güzel insan @GkhnK kardeşim yaşitiz belki aynı şeyler çıkar 😅 @ericdaven_ abi değerlisin benim için görüşlerinde @kanatsız121212 kardeş buyur sende söyle 😅 Sevdiğim değer verdiğim kişileri etiketledim istemeyenler mesaj atarsa eğer etiket yapmam birdaha kusura bakmayın lütfen etiket ettiklerim, etiketlememi isteyenler olursa da belirtirse etiketlerim birdahaki sorularımda sağlıcakla kalın...
90'larda sokakta Capri Sun ambalajı patlatmak modaydı. Önce hüplet, sonra gümlet diye reklamı vardı hatta. Ne günlerdi be :))
Algida'nın Samanyolu diye bir dondurması vardı. Onu çok severdim. Muzlu Max vardı, ona bayılırdım. Kaldırdılar hepsini :(
Calippo'lar vardı. Onlar da bayağı revaçtaydı o dönem.
Tuzlu şeylerle çok aram yoktu. Ama balık kraker, pizza kraker, çubuk kraker falan yerdim ben de.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Soruma hoşgeldiniz teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için 😊hahaha aynen valla bum bum bom😅hüpür hüpür güm 😂😂😂Eskiler eskiden çok güzeldi daha bir güzeldi arkadaşlik dostluk insanlık sevgi herşey eskidi yeniler eskilerin yerini asla alamaz bizde hayırlısı
Algida Samanyolu baktım da bulamadim netten tam olarak nasıl bir şeydi var mı görseli?
Max çeşitleri benimde çok sevdiğim ha bire bedava çıkardı valla üst üste ohhh 😅
Afiyet şeker bal olsun bende 😊 Güzel görüşünüz için teşekkür eder diğer sorularıma da beklerim lütfen😊
Vanilyalı dondurma üzeri minik çikolata parçacıklı, çubuklu, yuvarlak şekilli bir dondurmaydı. Haberler var, ekşide falan da yazmışlar ama görselini ben de bulamadım :(
Valla çok güzel tarif ettiniz ama o kadar çok şey yedim ki emin olamıyorum o mu değil mi diye bu kadar da güzel anlatilmazdi doğrusu 😅bende birdhaa baktım bir sürü şey varda o yok 😊Bütün sorularıma beklerim gelirseniz sevinirim
Oy ne tatlış bir soru bu böyle 😍 Hmm bir düşüneyim, ben tatlıcıydım hala da öyleyim ya. Tüm bisküvi çeşitleri, eti cin, danone, tadelle, çokoprens, çokokrem, eti puf, yumiyum, caprisun hemen hepsi galiba ya :D Tuzlulardan ençok hatırladığım balık, çubuk kraker. Şaşırma ama içimdeki çocuk arada isterim diye zırlayınca susturamıyorum yiyorum ara ara 😄 Yeğenin bu tatlılardan daha tatlışmış, yesinler yanaklarını :)
1
47 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hahaha 😍Dadluş olan sensin senin güzelliğin 😊Düşün düşün 😅Bende tatlıciyim çok severim tatlıları tatlı olanları ama her türlü yerim tuzlu da oh oh ne güzel ya ellerine sağlık çok güzel yazmışsın her zmaan ki gibi 😊 şaşırmam sen de şaşırma ben çocuksu biriyim deli dolu içimde çocuk yok ben zaten çocuğum beni sevsene😅susturma al al ben her gün alıyorum valla abur cubur 😅 Teşekkür ederim senin güzelliğin senin benim bitanem en sevdiğim beni en çok seven üstüme düşeni o 😊 Görüşün için teşekkür ederimmmmm...
Her zaman keyifli olman dileğiyle 😊Hep gel hiç gitme emi 😅Diğer görüşünü okuyorum şimdi ne kadarda uzunnnn yazmışsın ya cok güzel valla daha okuyamadım okumadan anladım 😊
Yaz yaz ni demek ya benim daha çok hoşuma gidiyor uzun uzun 😊oku oku bitmiyor zaten bitsin de istemiyor insanın canı başa sarıp tekrar okuyor 😊Biraz yoğunluk var yazıcam ilk fırsatta 🤗🤗🤗
Hiii tamam tamam anladım şimdi ne güzel şey etmişsin de ben anlamadım 😂😂😂Bilmem ben biraz nazlıyım belki de tripli 😂😂😂😂Belki de gitmek istemedim yani olamaz mı bahane aradım kendime 😅
Offf ya offf bende valla bende içim ciz etti ya 😭😭😭senin yazdıklarını okuyamadım 😭soruda saldırı oldu sataşma filan bir sürü haddini bildirdim ama cekemeyenler var demek ki
Sataşanı kaldırmalıydılar neden ki koca soru? 😭 Kizlarsoruyor hesabına hemen yaz soru iadesini iste, sorunun suçu yok sataşanın görüşünü kaldırmaları gerektiğini yaz
Yazdım uzun uzun açıklama yaptım özellikle senin nicki ekledim çok önemli filan ücret de verebilirim dedim lütfen dedim rica ettim bilmiyorum cevap yok
Sorunun herhangi bir şikayet başlığına uymadığını, kaldırılması gerekenin soru değil sataşma kısımları olduğunu israrla yazmaya devam et mesaj yağmuruna tut işe yarayabilir
O zaman ben mod olurum ben kendime destek çıkarım hih😅Ben birkaç tane modu da bozdum burda beni de yapmazlar kolay kolay mod olsun biz bize destek çıkarız işte misin sen yoksa tatil mi? Burdasın bugün
Allah Allah Gönder gönder ama geri göndermem he bırakmam Yani benim olan benimdir benimle birlikte mezara kadar O kadar Random atamıyorum motor kullanıyorum gülücük gülücük buğday tenli olsun Siyah veya kahverengi saçlı kahve Gözlu olsun Zayıf olsun bir 70'ten kısa olsun yani bu ölçülerde var mı elinizde
Cino, leblebi tozu, meybuz, hala var algıda nugger, papapatlayan şeker, 10 20 kuruşluk misir cips böyle yuvarlak sarı sarı Capri-Sun Yumiyum piko daha aklıma gelmeyen bissürü şey..
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hepsini severim bende kardesim benim 😊Soruma hoşgeldin 😊 Bütün sorularda varsın zaten 😊 Musmutlu günler dilerim
Allahim masallah miray prensese bakk allahim nazarlardan saklasin cok tatli☺️☺️☺️
Simdi ben sayimde taninmicakki saten neyse senin saydiklarindan ortak olan capri sun karisik meyvelisini cok severdim
Sonra lollipop nussbeißer (findikli cikolata) Haribo inanilmaz fazla tüketirdik bide bizim brda böyle marketende kücük yerlerimiz var orda tane tane sekerler satiliyor cent hesabi torbayi dolduruyorsun onlardan isde 😅
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Amin inşAllah Balkız 😊😊Senin güzelliğin teşekkür ederim olsun say say alla alla hih oldu işte bak biliyorum capri-sun😊lollipop da bilmiyorum fındıklı çikolatayı da haribo bak unutmuşum onu işte 😊ohh ne güzel doldur ben de poşetlere dolduruyom 😊 Görüşün için teşekkür ederim bütün sorularimda varsın zaten 😅 İyi akşamlar dilerim
Anliyorum 😄 sorun degil yolunuz acik olsun hakinizda hayirlisi ve en güzeli olsun insallah kendine iyi bak kizi üzme bak gerci senin üzmem imkansizya 😊😊
EyvAllah Balkız Hayırlısı inşAllah sende kendine iyi bak üzmem Allah'ın izni ile inşAllah hayırlısı mesaj kutumu da kapattım Balkız yazdiysan kusura bakma aklımdan çıkmış valla sildim bütün mesajları
Maşallah sitenin yarısını etiket yapmışsın çocukken yedikleri ni de kurusu kuruşuna hatırluyosun 👍 ben kremini vardıya onu çok severdim birde sütlü bir dondurma vardı adını unuttum onu çok severdim 😊
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hahaha 😅😅Eskiden daha çok kişi vardı valla samimi olduğum bu hesabta yeni yeni tanıyorlar beni hayırlısı sitede boş insan çok ben güzel insanları etiketledim 😊Hahahaha hatırlarım valla unutmadım hiçbirseyi ama yazamadıklarım da varmış eksik birkaç şey eklerim güncelleme ile 😅Kremini benim de çok sevdiğim bayilarak yediğim sakızdi, uzun zamandır hiç görmedim en kısa zamanda bakicam sütlü dondurma minimilk vardı Algida panda başka golf başka 😅 Görüşünüz için teşekkür eder, diğer sorularıma da bekler musmutlu günler dilerim... Geciktim önceki soruda tartışma çıktı sözlü taciz onlarla ilgilendim
Hahah hiç sorun değil upuzun yorum yazmışsın teşekkür ederim bende seni sorularıma bekliyorum 😀 aslında çok abur cubur varda ben yemekten ismine bakmayı ihmal etmişim aklımda yok 😀 stars diye bir seker vardı portakallısına bayılıyordum 😀
EyvAllah bilmem kişi nasıl gelirse öyle ağırlıyorum 😊Rica ederim olur açık mı hesabınız gelirim? Yoksa davet edin yine gelirim, tabi abur cubur çok aynen bende daha ismini bilmediğim neler yedim neler abur cubur olsunda oh😊😋 biliyorum onları bayılin bayılin bende 😅
Himm takdir ederim tabiki biliyorum zaten benim o pislikler yüzünden kaç kere hesabım kapatıldı bu da yeni açıldı incelemeye almışlardı o zaman ben sizin sorulara nasıl gelicem denk gelirsem artık genelde sıra ile yazıyorum ana sayfada firsat buldukça
EyvAllah benim hesab açık sizin için sakıncası olmazsa sizi de etiketlemek isterim🤔Böylelikle haberiniz olmuş olur sağolasın elimden geldiğince boş insan klavye delikanlısi pislik çok burda dayanamıyorum bazen ben zaten kendim için değil ki başkaları için genel olarak 😅
Ne güzel ben de severim kat kat üç çeşidi var sanırım en son öyleydi hâlâ alırım aynı şekilde 😅 Görüşünüz için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler iyi akşamlar dilerim
Aslan abim meybuz çok severim bardak çubuk parmak ne olursa limon tozu nasildi abi link filan mı Nazo tank yoksa başka birşey mi? Görüşün için teşekkür ederim abi
Alla alla ne farkeder şimdi ters çıkıyorsun Torku daha ne zaman çıktı hayırdır torkuya o yokken eti Ülker vardı tamam mı ne olcak yani bu deseniz hih 😅Canınız sağolsun Torku ürünlerini bende severim de hepsini değil
Himm olabilir ben etiyi gördüğüm için eti dedim genelde eti ürünlerini severim yalan yok ama Ülker'i daha çok abur cubur olsun da her türlü yerim yani siz bir an öyle link atinca tuhaf oldum yani 😀😀😀
Üzüldüm özür dilerim fakirlik zor bilirim yaşadım yaşıyorum da hayırlısı şu an 18 saat çalışıyorum aileme bakmak için elimden geleni de yapıyorum herkes için meybuz ancak deme 😓vardır illaki birşeyler hem ben 10 kuruşluk 20 kuruşluk şeyler alıyordum bir milyon ile zengindik biz o zamanlar babasiz büyüdüm ben hiç görmedim annem de çalışmadı hiç Allah bize yardım etti vesilelerle ben küçükken oturduğum yerde herkesin eşyasını taşırdım millete bakkala giderdim bisiklet tamiri yapardım sonra taksitçi Abi vardı ona yardım eder ürünleri tasir para alır verirdim ben hiç boş durmadım çocukken de hep birşeyler yapmaya çalıştım kola şişesi yoğurt kovasi kağıt topladım sattım da öyle aldım ben şimdi büyüdüm çok şükür herkese alıyorum gücüm yettiğince Rabbim yar ve yardımcınız olsun her daim... Görüşünüz için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler musmutlu günler dilerim... ...
Oooo süper bak unutmuşum onu fena çilek vişne de alırım bazen 😅 Görüşün için teşekkür ederim kardeşim zaten her soruma geliyorsun 😊 Musmutlu günler dilerim
Bonbonbonibon😂😂Bende ya süperdi hala alırım ben yegenlerime alırken kendime de alırım 😅 Görüşünüz için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler musmutlu günler dilerim
Bende bende peki yazmayı unutmuşum galiba doğum günü pastası yapardık kendi aramızda mumlarla çok güzel olurdu yumuşacık kek pasta 😊 Görüşünüz için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler musmutlu günler dilerim
Anneler hep alır zaten güzel anneler Benim annem de hem de nasıl ya yumuşacık Çok tatlı bal gibi Bal aldığım zaman 4 5 tane birden alırdım Annem de Ben küçükken insanların eşyalarını taşırdım yeni taşınanlar falan olurdu siteye sonra taksitçi Abi vardı ona yardım ederdim bir de yoğurt kovasi falan vardı depozitolu öyle böyle alırdım abur cuburları şimdi büyüdüm çok şükür çalışıyorum alıyorum herkese gücüm yettiğince
Benim de çok sevdiğim kek türü doğum günü pastası bile yapardık mumlarla onu çok dadlu yumuşacık kek pasta 😅😅 Görüşünüz için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler musmutlu günler dilerim
En İyi Cevaplar