Bence kadınlar çünkü bir erkeğin aklına gelemeyecek şeyleri planlıyoruz bedeni değil de direkt ruhu öldürüyoruz 😄
Kadınlar basit manipülasyon ve belli beta erkekleri kandıracak donanıma sahiptir yalnızca dar vizyonludur ve pısırıktır tüm kadınlar. Bir erkek potansiyeline ulaşırsa dünyayı dahi sallayabilir bunun kadın örneği yok denecek kadar azdır. ancak Cengiz handan, Atatürk e Büyük İskenderden, Spartacüse, Hannibal Kartacadan Leonardo davinciye kadar tüm dahiler, kaşifler, politikacılar, liderler, mucitler erkektir. Güçlü kadın imajı boş balondan ibarettir açıkçası bunun kökeni ekonomik kimi kaygılara dayanır ucuz iş gücü ve bunları tüketecek köle halk için kadın özgürlük hareketi tapınakçılar tarafından desteklenmiştir. Sonuç : köle toplum ehehe :D
O dediğin kişileri yetiştiren de kadın unutma.
Katılmıyorum. Onları doğuranlar kadın pek çoğu annelerinden ayrı mentorlarıyla büyümüş erkekler. Felsefe hocası, kılıç hocası, güreş ustası, strateji hocası liste uzar bir erkek bu tip bir eğitim alırda zihnen ve bedenen bir mükemmellik abidesine dönüşmesi işten bile değil.
Kadın sadece doğurur. Bir erkeği erkek yapan şey diğer büyük erkeklerden aldığı örnekler, öz karakteri ve ustaların öğrettikleridir. Ayrıca her erkek hayatı sorgulayarak çok şeye varabilir. Kadında bu potansiyel yoktur doğa onu doğum makinesi olarak evrimleştirmiştir. Bu yüzden kadınlar tarafından yetişen erkekler abaza, akılsız, salak tipler oluyor malesef günümüzde çoğunlukla olduğu gibi.
Sen tehlikelisin onu biliyorum😂😂
Bak ya naptım ben de öyle dedin şimdi üzdün ünlü 😪
Kesinlikle kadınlar. Erkekler düz mantıktır. Sebep sonuç Hangi erkek oturup şöyle yapsaydı da şöyle deseydi de şunu da alsaydı şunu da giyseydi diye saatlerce kurup üstüne yetinmeyip arkadaşlarıyla saatlerce konusunu edip üstüne kadına bıt bıt edebilir? O güç yanlızca bayanda var😂😂 erkeği delirtip cinnet geçirten, sevgilisine kocasını öldürtebilen de kadınlar. Fiziksel eksikliğimizi ruh ve zeka fazlalığımızla kapatırken fena tehlikeliyis kızlar kabul edelim😉😁
Erkeklerin tehlikeli olabilmek için kafası o kadar çalışmıyor genel itibariyle 😊
Cevap
152Cevap
Daha cok erkehin dusunmeye calismayacagi sinsiliklere basvueuyor kadinlar.
En normal adami bile delirtebileceklerinden bence de kadimlar daha tehlikeli.
Abime hediye getirmedi diye evlilik arefesinde Nisan atabilecek kafada bir cins, tehlikelidir.
şu an ki geldiğimiz konumda kadınlar çocuklara tecavüz etmiyor erkek öldürmüyor damacanaya ya da vitrin mankenine tecavüz etmiyor kırsal alanlarda bir köpeğe tecavüz etmiyor yoldan geçerken erkeklere cinsel tacizde bulunmuyor bu yüzden kadınlar diyen kişileri kınıyorum erkekler tehlike saçıyor etrafına.
Beni öldürmeyen yaralar güçlü yapar. Her kadın ruhu öldürmez, ruha iyi de gelebilir. Her erkekte sevdiği kadını öldürmez. Kendinden zayıfı, güçsüzu dövmek öldürmek, erkeklik değil, acizliktir. Yiğitlik, erkeklik;ofkelendiginde, gücün yettiği halde öfkeni yenip affetmektir.
Ruhu öldürmek 😂 sizmi verdiniz ki bak arkadaşım ruhunu açmış bir erkek zaten seviyordur eğer onu yaraladıysan ve bunla övünüyorsan bunu anlarsa en yakın arkadaş ya da kuzenin ya da ablanla veya abinin sevgilisinin kardeşiyle aklına gelecek ne kadar pis düşünce varsa erkek tehlikelidir.
Kadınların hinlikleri, sinsi planları ne yazık ki Samanyolu TV dizilerindeki, tartıda ağır çeksin diye dolmalık biberin içine su enjekte eden manavdan farklı değil.
Hangi belgesel hangi haber hangi sabah programı erkek suçları içermez ki? Akşam vakti arkanda ayak sesleri yeter seni ürkütmeye. Tehlikeli olmak övünülesi değil ki. Pis bir şey
Yani kadınlar kadar detaylı dusunmesekde bazı erkeklerin elinede kadınlar su dokemiyor maalesef yani insan içinde şeytanlık varsa kadın erkek fark etmiyor
Kadınlar. Çünkü kadınlar erkeklerin güçlü olduğuna güvenerek daha acımasız davranıyorlar. Bir kadındır, hassastır diyerek vicdan yapıyoruz.
Erkeklerin zihinlerinden geçen çok belli o yüzden kadınlarınki sinsice 😍 bu yüzden çok rahat elde edebiliyoruz 😂 kadınlar 🧚🏽♀️
Insanlar tehkilidir bunun cinsiyete göre dahası olduğunu pek sanmıyorum. Nefretle beslenen her insan çok tehlikeli olabiliyor
Bence erkek daha tehlikeli kadın ince düşünür kendini zeki zanneder, erkek düz mantıktır karda yürür izini belli etmez 😉
İnsanına göre değişir ama genel bakarsak erkekler tehlikeli gibi gözükür ama aslında kadınlar tehlikelidir içinde fitneyi fesadı her şeyi barındırır yani kaleyi içten fetheder
Stephan Hawking boşuna demedi kadınlar dünyanın sonunu getirecek diye. Tarihe baktığımızda Truva savaşıda bir kadın yüzünden çıkmadı mı? 😲
Üzerimizde kıyafetimiz varken südyenimizi çıkarabilen varlıklarız. G*tünüzden donunuzu alırız haberiniz olmaz. :) Eğer, istersek..
Düşünce olarak kadın olabilir de, fiziksel de erkektir. Alıyor eline pompalıyı, eski eşini vuruyor. Genelde erkeklerdir öldüren, tehlike saçan.
Kadınlar naiftir.
Duygusal tehlikeli oluşları başka, keşke erkekler de öyle olsaydı.
@DDinemiss Hayır tabii ki, kadın asla suçlu değildir. Bu, erkeğin beyinsiz oluşundan kaynaklı.
Örneğin aldatılıyor, gidip öldürüyor. E ne oldu şimdi? Aptal işte, iradesiz.
Aldatsa da, boşanırsın olur biter.
Medeniyet yok yani erkeklerin çoğunda.
Trafikte de erkeklerdir magandalık yapan, kadınlara lâf atan.
Nereden baksan berbatlar.
Erkekler daha tehlikeli olmakla beraber her insan tehlikeli olabilir
Syrica bol miktardada erkek bulunmaktadir 😂
Kadınlar tabi tartışmasız ama birde gel gör ki kadın dan daha kutsal bı varlık yok
Erkeklerde tehlikelidir ama erkeklerin ki sabittir ya döver ya da başka bişey ama bir kadın aklına gelmeyecek şeyleri yapar
Cinsiyet yönünden bakmam, içinde yoksa vicdan ve merhamet işte o en tehlikeli yaratıktır.
Her kadının kucağında bir şeytan yatarmis. 😀😁 tehlikeli olduğunuz için evlilikten sogutuyorsunuz 😁😂😀
Sizin planladığınız şeyler çerez gibi. Burda dev organizasyonlardan bahset. Yeni dünya düzeni mesela
Aynen.
Erkekler tehlikeli olmasa kadınlar türban giymezdi
İlginç bir strateji...
alakaya maydanoz gel bize bazı bazı :)))))
@Secilayguderoglu Penguenlerin cinsiyetini anlamanın tek yolu Dna testidir.
Neden fikirlerini anlamam için Ansiklopedi okumam gerektiricek kelimeler kullanıyorsun?
BkZ. Boş insanlar ansiklopedisi
kelime salatası yerine açık açık konuşsan belki ne söylediği anlaşılabilir insanlar kategoresine terfi edebilirdin. Bu da ne söylediğimi anlayacak levelde olmana tekabül ediyor canım.
@Secilayguderoglu dondurulmuş insan olmaktansa böyle kalmayo yeğlerim :)
iyiymiş
Kadınlar her zaman tehlikelidir. ne yapacaklarını asla tahmin edemezsin.
Erkekler savaşır, kadınlar ise o savaşa sebep olur.
Erkekler daha tehlikeli. Bak Hitlere ebesini yiyecekti Dünya'nın.
Kadınmış 😕
Ne kadını...
Herkesin içine giren bir (şeytan) var.. artık..
Kadınlar daha tehlikeli. Daha fazla kıskançlar. İnsanları birbirine düşürmede daha etkililer.
Kadınlar tabi ki..
Konu tartışmaya bile açık değil
evet kadinlar önceden plan yapiyor. seytanin aklina gelmeyecek seyleri planliyorsunuz 😊
Kadınlar cok özel varlıklar. Çok karmaşık ve farklı bir yapıda programlanarak yaratılmışlar.
Tabii ki kadınlar. Sebeplerini anlatmaya sayfalar yetmez.
kesinlikle ve kesinlikle kadınlar... bunun tersini söyleyen varsa yaşamından şüphe etsin.
Çok komik bulamadım açıkçası, bende sizin gibi gülmek istiyorum açıklayabilir misiniz neresinin komik olduğunu.
Kadınlar.. çünkü bir suru kisiyle birden msjlasabilir sonucta erkekler yazar ilk bundan faydalanarak hicbir erkegede benim sevgilim var demez yani 😂
Kesinlikle erkekler. Çünkü onlara karşı koyabilmek çoğu zaman zor
Kadinlar daha tehlikeli erkekler daha inat ama tarihin akisini degistirenler hep kadin.
Kadınlar çok tehlikeli varlıklar.
Bir erkeği günde 100 kez nasıl öldürebilirim diye düşünen.
Erkeğin başının etini itina ile yiye bilen.
Ruhsal çöküntüye kadar götüre bilen.
Gel gelelim bir okadarda tatlılar sizsiz de olmuyor kır çiçekleri sizi
Erkekler tehlikeli zevkleri için masumlari öldürüyor lar
Genel olarak insanlar tehlikelidir ama kadınlar bu konuda erkeklerden bir kaç adım öndedir
Stalk seviyesi bu seviyede iken erkeklerin düşünmeye zamani kalmıyor
Kesinlikle kadınlar :) Sırf canım acısın diye sosyal medyada paylaşımlar yapıp ana sayfama düşmeye çabalayan bir kız vardı. Kimin aklına gelir böyle bir hinlik? Erkeğin mi :)
Öyleki kadınlar zamanında devletlerin yıkılmasına vesile olmuşlar konuşturmayın şimdi beni.
soran arkadaşı alçakgönüllülüğünden dolayı tebrik edip görüşüne katıldığımı belli etmek isterim.
20 senelik yaşantımda tanıdığım bütün kadınlar sinsi tehlikeli.
Kadınlar bence de. Kadınların cinsel gücünü kullanma yetkinliği dünyada en büyük 3 güçten bir tanesidir.
Fiziksel olarak erkekler daha güçlü olduğu için tehlikeli sayılırlar ama kadınların kafasından geçenler daha tehlikeli şeyler ortaya çıkartıyor
Erkekler, kadınlar car car konştuğu için tehlikeli gözüküyor, iş icraata gelince pısıyorlar mk korkakları.
Erkekler kadinlar saf varliklardir en aristokratini getir 2 gun sonra sira geceleri cigkofte gevsek varliklar
Tabikiiiii " Kadınlar" . Erkekler masum bir melektir
Aslında bu karaktere baglı bir şey ama kadınlar biraz daha fazla
Kadınlar. Bir erkek asla bir kadının aklından geçenleri bilemez :)
Bencede kadinlar. Cunku bir kadin bir erkegi tek kelimesi ile oldurebilirde yasatabilirde.
ben hayatım boyunca benden daha tehlikeli bir kadın görmedim erkekte görmedim ama daha tehlikeli olduğunu düşünmeyen kadında görmedim
Sana erkek denk gelmemiş diyeyim tasvip etmiyorum tehlikeli olmak neden? ha konu vicdani ise tehlike komik
Oh sonunda itiraf ettiler savaşları erkekler yapar ama arkasında kadınlar vardır her başarılı erkeğin arkasında bir kadın olduğu gibi her başarısız erkeğin sebebide kadınlardır dünya sizin etrafınızda dönüyor biz sadece piyonlarız...
Erkekler en büyük gücün sevmek olduğunu anladığında kadınlar..
Siz vurursunuz bela okurlar biz vururuz toprak sela okurlar 😂😂
Sizin kıvrak ve çetrefilli zekanızla başetmek kolay değil. İyi geçinmek lazım :)
Genelleme yapmak yanlış bu bir cinsiyet meselesi değildir. Ruhu k"şar olanlar tehlikelidir sadece.
Kadinlar kadinlar bu yuzden hicbir kadinla muhattap olmuyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar