Karşısında alacağı hayır cevabının hayal kırıklığını yaşamamak için geri durabilir bu korkaklık değildir asıl böyle erkeklerden hayır gelir böyle erkekler genelde seni aldatmaz aldatamaz düşünsene sana sevdiğini söyleyemeyen biri seni nasıl aldatabilir bide böyle düşün
Ohooo öyle düşünürsen o zaman biz hayatta canımızın istediği herşeyi yapalım hiç düşünmeden sorgusuz sualsiz sonra canımız yanıncada e canım napalım olacağı varmış korkunun ecele faydası yok diyip geçelim yanlış düşünüyosun
sizin dediginiz erkek tipi özgüvensiz olan tipler ya hayir derse diye korkuyor oysa bu hayatta hayiri duymakta insani geliştirir. korayin sözü seven deger veren erkegin yapmasi gerekeni söyluyor madem seviyosun kirma mutlu olmasini sagla.
Ahahah evet bak mesela ben ormanda yanlız başıma kamp bile yapıyorum ki bunu herkes yapamaz senin o dediğin tipler gecenin yarısı ormanın ortasında çadırda kalabilir mi? :)
Aynen mesela annem çok kızar bana bu dağda ormanda geceleme hususunda ama ben seviyorum şehirden uzakta yaşamayı bir kaç arkadaş daha alıştı mesela ama ben yinede yanlzılığı tercih ediyorum inşallah evleneceğim kızda sever bunu..:)
iyide olay evet hayir degil ki diyelim ki kiz dünden razi evet diyecek peki adamda ki korku niye? Ben bu tio erkkelerdeb bahsediyorum yani bir medafe katedilmis ama erkek bir türlü yanasmiyor bilinmeyen sebeplerden dolayi
Dışarı çıkmaya bile korkuyorum düşün yani o derece korkaklığın en ileri seviyesindeyim ömrüm evde geçti hayatı bile yaşayamadım yaşamaktan bile korkuyorum
Yapacak bişey yok çocukluğumdan belli korkağın tekiyim bu yaşıma kadar da hep korkak pasif özgüvensiz yaşadım hep evde durdum hiç çalışamadım gezmedim bile dışarıyla alakam yok
Bunun için yapılacak bişey yok çocukluğumdan yanlış yaşamışım sosyal olamadım özgüven cesaret kazanamadım kişiliğim de böyle oturmuş yetişkin yaşa gelmişim artık çok geç korkak yaşamaya mahkumum
En İyi Cevaplar