Şahsen ben kadın olarak gayet cömert biriyim çekemem öyle 2 krş hesabı yapan adamı

bende pinti ve cimri insanları sevmem tamam her insana paranı yedirmiceksin ama cimrilik yapmıcaksın yani şayet ben cebi ve eli açık biriyim yani hep benden gidior hiç ondan gitmiyor düşüncesinde olan birisi degilim bırak sevgiliyi iş yerinde bile nerdeyse herkeze iskender yemek vs ısmarlamışımdır ha herkezin benim hakkımda cebi eli açık die sölendigini biliyorum ama bunu gösteriş olarak yapmam sadece içimden geliyor hem sohbet olsun hemde aramızdaki baglar sıkı sıkı olsun yani çevremdeki arkadaşlarıma bile böyle davranan biriyim sevgilim olsa onada aynısını yaparım cimrilik çok kötü bişeydir.
avrat kısmı dediğin erkeğin cüzdanını eline aldırmayacak hepsini o ödeyecek yoksa ne diye avrat taşıyoz yanımızda yeav...
Sende herifim diye gezecen Hee?
delikanlı adam avrada para harcamaz yeav yoğsa nasıl adamız diye geçinecez ortalıkta
Erkeklere cimrilik konusunda hak veriyorum bazen. Herkes kendi yediğini ödese kimsenin cimri olacağını sanmıyorum :) bazı kadınlar ben ödemeyim o ödesin kafasında oluyor. Sevgililik durumu dışına çıkarsak da arkadaşlar da öyle oluyor :) herkes kendi yediğini ödese bu konunun cok da sıkıntı olacağını düşünmüyorum :)
Ben eli açık ve arkadaş ortamlarında para hesabı yapmayan biriyim. Yanımda yapıldığı zaman o kişiye uyuz oluyorum.
Cevap
16Cevap
Herkes gelir durumuna göre yerlere götürür. O durumda aa niye buraya getirdin demek de ayrı saçma. He durumu iyi de saçma bir yere götürüyorsa o ayrı tabi.
benim yanımda hesap ödeyeme bu bir..
ikincisi oraya gitmeyelim pahalı, bunu almayalım gereksiz diyen bir kadınla bir ömür geçiremem..
Hangi konuda cömertsin desem, küfürbazligin tutar mı poncik 😃😂
Ben tek gecelik ilişki yaşarım cepte para, altta araba, evde yatış
Cimrilikle musriflik arasında dağlar kadar fark var
Çok kötü. Zira cömertlik çok önemli benim için.
Çekilmez öyle kız ya da erkek ya...:)
Biri akrep burcu mu dedi? :D
O zaman hesapları sen çek 😀💲💰😂
Ayıpsın tabi çekerim
Tutumluluk iyidir de fazlası çok itici.😶
Benden uzak olsun
istemem öylesini
Cok itici bir sey ya 😄
İlk Olarak Bir Sevgili Bulayım Da Gerisi Kolay-)
Sonu Hüsran.
Hic cömert bir kadin görmedim
Parası yoksa
Yok ile cimrilik ayrı bir şey
Bazı kızlarda yoktan anlamoyor
Aynen valla
ayrılırım
Sevmem bende
Siktiri çekerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar