Cok fakiriz tuvaletimiz bile disarida cok utaniyorum ne yapicam :(?

Dogdugumdan beri zorluk cekiyoruz milletin verdikleri kiyafetleriyle buyuduk kardeslerimle en buyukleri benim 21 yasindayim ve bir gecekonduda oturuyoruz tuvaletimiz banyomuz disarida tuvalete girerken bile karsi binadakiler evimizi tuvalete mi banyoyami girip girmedigimizi göruyor bir genc kiz icin zor bir durum :( babamda kazandigi paralari kadinlarla yiyor annem tek laf bile demiyor dayimin teyzemin yolladiklari zekatlarla kira öder su elektrik faturalari öder haftada 3-4 gunde bulasikcilik yapar annem ama babama tek laf demez umrunda bile degil artik babam bari ayrilsinda faydasi yok zarari var eve gelir yemek ister kavga eder gider sonra gece gelir haberleri izler yemek yer uyur annemle bildim bileli ayri odadalar napicam ayrilmalarini istemem dogru degilmi calisirim ne gerekirse yaparim diyorum ama o bizimleyken calismam ona yedirmem diyorum annem tamam diyoo ama bildigini okuyup sesini cikartmiyo :(
Güncellemeler
+1 yıl
bazilari interneti sormus 1 ay önce yurtdisindkai teyzem annemle görusebilmek icin oglunun eski laptopini yolladi internette komsunun arada giriyorum sifre istemedigi icin babam henuz bilgisayari görmedi gördugu gun satacaktir oyuzden habersiz kullaniyoruz ha gitti ha gidicek yani
Cok fakiriz tuvaletimiz bile disarida cok utaniyorum ne yapicam :(?