+1 yılSimdiye kadar kardeslerim annem babam dahil kimsenin kullandigi bardagi dahi kullanmazdim ama evlendikten sonra degisiyor tiksinme gibi bir durum olmuyor kesinlikle ayni bardak ayni tabak ayni yatak ayni ev ayni havlu daha cok sey var tiksiniyorum asla yemem diyenler esindende tiksiniyor olabilir. haa ayni kasikta bende yemem tabaktada arada sirada hasta olunca bulasmasin diye zaten ne o yer ne ben yerim ama ayrimcilik tiksinme asla yok :) gayet paylasimci bir durum bu insan kendi cocugunun kakasinida temizler bundada tiksinmez normal olan bir anne nasil esinden tiksinmiyorsa
31 Yorumla- +1 yıl
+ yapstır dım
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle düşün.Sen sevdiğinin / eşinin bırak dudaklarını misal başka yerlerinide öpüyorsun ama aynı tabaktan aynı bardaktan su içmiyorsun? Başka türlü cevaplar verirdim burada ama site formatına uymaz. :)Ben sevdiğim insanla aynı yastığa baş koymuşsam tekerlekli sandaliyede olsa bile onun altını bile değiştirirdim.
53 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum böyle insanlar olduğunu.Hassas ve titiz insanlar ama sevdiğinizi her şekilde öpebiliyorsanız aynı tabaktan yemek bence romantik hatta birisi size yemek yediremesi veya bir birinize yemek yedirmeniz bir çok kapıyı açar ilişkilerde :) diye düşünüyorum.İyi geceler.
+1 yılAynı tabaktan yemek yemek gayet romantik ve aynı bardaktan su içmek gayet romantik olabilir, ama siz bunu mantık evliliğine dönüştürür ve herşeye mantık yolundan bakıp aşk yaşamak istemiyorsanız tiksindirici gelebilir.
00 Yorumla
+1 yılnıye tıksıneyım ...tıksıncegım bırı olsa zaten sevmezdım.. ben ona yedırırım oda ban yedırır ellerıyle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aynı kaşıkla bile yiyoruz ki normal de ikimizde başkalarının kullanığı bardaktan hile içemeyiz işin için de aşk olunca oluyor tabi..
33 Yorumla- +1 yıl
tebrıkler. ben ellerımle yedırırım .. ınsan sevdıgı kısden tıksınırmı :)
Kişilik & Karakter konusunda 714 cevap paylaştı. Eşimle aynı tabaktan da yeriz, aynı bardaktan da içeriz aynı yiyecekten de ısırabiliriz..
'' İğrenirim '' dediğiniz dudağa dudağınızı değdirmeye çekinmiyorsunuz da aynı bardaktan mı içemeyeceksiniz saçma..00 Yorumlaayni tabak ,kasiktan yemiyen ciftin cinsel hayatndan süpe ederim
34 Yorumla
+1 yılseviyorsam tiksinmem sanırım normal de ailemden bile tiksinirim
131 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum sanırım tiksinebilirimhiç kestiremedim şuan ben çok pimpirikliyimdir:)
- +1 yıl
sevgilim yok :)
ama ne dedim bak okumadın sanırım seviyorsam aşıksam belkii iğrenmem diyorum yine de çok emin değilim yaa ama :) - +1 yıl
yok ben eşim olarak da düşündüm belki mantık evliliği yaparım adamı sevmem gibisinden
sevgilim ise karşımda ki kişiye duyduğum aşka bağlı o zaman
ben herkesten tiksinirim dışarı da mesela ailemin içtiği su şişesinden mecbur kalsam zor su çerim evde içmem bile gibi bişiyim yani zarta zurta midem bulanır dokunamam bile ki yemek kısmını düşünemiyorum
ki zaten öyle bir şey yapıyorsam yediği içtiğinden yiyip içiyorsam falan ne bilim deli aşığım demek ki :) - +1 yıl
ben o devreleri geçtim sevince bir şey değişmiyor sevdim ve olmadı evlenmedik
ve ben artık severek adımlar atmam mantık beynim hep önde olucak artık o yüzden mantık evliliği diyorum
ikincisi saklamam söylerim zaten beni tanıyan herkes ne kadar pinpirikli olduğumu bilirler
ben tokalaşmaktan öpüşmekten bile tiksinen insanım yani - +1 yıl
bekar da kalabilirim bilmiyorum zaman ne gösterir kısmet zaten evlilik uzak bana şuan ki beynimdeki düşüncelerle
- +1 yıl
bunun yaşla sosyal yaşantımla çalışıp çalışmamamla alakası yok
aldatılmam la ve erkeklere güvenmememle alakalı bu düşüncelerim
aşk a inancım kalmadı diyelim - +1 yıl
acın yeniyse bu sözlerin normal.ama aklı selim düşünebilecek bir yaştaysan ve hala fikrin değişmediyse problem var.mesela senin şu anda düşüncene göre her erkek aldatır.bu namuslu dürüst karakterli erkeklere yapılmış bir hakaret değil mi.sonuçta aldatan kadın da var karakterli kadın da var.aşksız olmaz.ama mantığı da elden bırakmamak lazım.mantıkla kast ettiğim karakter ahlak temiz kalp güven dürüstlük ve geçmiş sorgulanmalı bunlar olmadan köpek gibi aşık olsan da o ilişkiye onay vermem zatenç
- +1 yıl
haksızlık biliyorum farkındayım karşımdakine haksızlık
ama bu benim elimde olan bir şey değil bu psikoloji benim elimde olan bir şey değil ki güvenemiyorum işte
gayet aklı selim yaştayım 25 yaşındayım
ama aşık olup çok güvenip sırtınızdan vurulduğunuz da bir daha kimin sözüne seviyourm alflarına inanılır ki
hep acabalarım olucak içimde ya bu da sevmiyorsa diye ben kendimden ve aşkımdan emin olucam belki de ama onunkinden emin olamıcam bu kez ikimize de haksızlık olucak mutsuzluk getiricek - +1 yıl
hocam daha çok gençsn 25 nedir ki neler neler çıkacak karşına aşk için bu kadar umutsuzluk fazla.
üzün üzülür hocam ilahi adelet denen şey var.inancın nedir bilmiyorum ama benim sığındığım şey bu.yaradan herkese hak ettiğini verir. senin de çok güzel ilişkin olur. dua et.ama nolur sevgisiz hoşlantısız bir ilişkiye başlama.bu karşıdakine de haksızlık olur.
sevgiden emin olamazsın tabi biz de olamayız.kadınların ok güzel rol yaptığını göz önünde bulundururusak ben sizden daha umutsuz olmam lazım - +1 yıl
merak etme erkeklerinde çok güzel rol yapanları var mevcut sana diyorum kulağıma yalan "seni seviyorum" sözcükleri kaçtı benim
bu adam bana gözümün nurusun derken iki üç sonrasında aldattı ben daha nasıl inanırım insanlara ya evlilik hayallarim herşeyim söndü enkaz var elimde
ve evet üzen üzülür doğru inancım çok ALLAH'A çok şükür ELHAMDÜLİLLAH ona çok güveniyorum benim akıttığım gözyşalarımın hesabını soracak elbet
bir daha aşık olamayacağıma göre bu derece demek ki evlenmemem daha iyi - +1 yıl
zamanla bunların hepsini unutacaksın.sadece kötü bir anı olarak kalacak aklında.birisi çıkacak ve onunla mutlu hayatını yaşarken bu olaylar aklına gelecek ve gülüp geçeceksin ben zamanında nasıl böyle düşünüyormuşum diye.
böyle umutsuz ve gerçek hayatta da depresif falan takılıyorsan kendine yazık ediyorsun hocam.ona bir zararın yok o hayatını yaşıyor.tavsiyem artık önüne bakman.hani bir yazar demiş umudun yoksa öl daha iyi.şeklinde.intihar kötü bişey ama umutlar tükenince başvurulacak yol.aşıko - +1 yıl
yok ALLAH korusun herkesi öyle düşüncelerden falan Amin
aslında hiç depresfi değildim normalde farkettim de o öküzü hayatıma aldığım günden beri eskisi gibi gülemiyorum mesela gülüşlerimi aldın benden be mal
şimdi daha iyiyim onsuz sadce zamana ihtiyacım var benim böyle şeyleri yeniden düşünmem için
bilmiyorum umarım dediğin gibi olur güler geçerim de onu aratmayacak iyi ki bitmiş dedirtecek biri olur - +1 yıl
öyle o lafa katılıyorum
benimde sevdiğim söz ALLAH gümüş kapıyı kapatır altını açarmış
altınımı bekliyorum ben de o zaman :)
İNŞAALLAH Amin cemi cümlemize tabii ki :) - +1 yıl
zaman tabii ki herşeyin ilacı benim babam hep öyle der
ayrıca acılar insaı büyütürmüş bende büyüdüm sanırım yaşlanmış gibi oldum sanırım ama olsun :) daha da tecrübe edindim en azından ederi kadar yaklaşırım insanlara artık
doğru çok doğru RABBİM kalbimize göre versin
en azından benim içim çok rahat ben ruhen kalben bile onu aldatmadım tertemizim o kirli dünyasında kirli insanlarla savaşsın şimdi - +1 yıl
bende aynen böyle düşünüyorum balık baştan kokar deikleri bu olsa gerek
bu arada kusura bakma senin de konunu kendi dertlerimle doldurdum meşgul ettim
bunalımdan her yere aldatıldığımı haykırıyorum resmen
gerçekten kusura bakma:) - +1 yıl
ben umutsuzum ama hala benim umutsuzluğumu bu aralar biraz zor geçer:)
- +1 yıl
bunalımın başk belirtilerinden biri uykusuzluk zaten ve ben deli gibi uykusuzum uyuyamam yani :)
- +1 yıl
hayır çalışmıyorum
+1 yılYemek kalıntılarının olduğu çatal, kaşık, bardaktan yemek yiyip içmeye iğrenirim ama aynı bardaktan su içerim.
14 Yorumla- +1 yıl
Miğde yok onlarda bence. Benim miğdem aynı kaşığı kullanmamızı bile kaldırmaz. :D
- +1 yıl
Çok iğrenç bence.
benim tarafımdan hiç sıkıntı olmaz hatta daha güzel olur sevdiğimle aynı tabaktan yemek , aynı bardaktan su içmek... ama sevdiğim tarafında durum böyle değil gibi şimdilik...
14 Yorumla- +1 yıl
seninde diline düşen yandı balım :)
Tiksinmek değil ama yemezdim sanırım.Evli değilim bilemem ama alışkanlıklardan vazgeçmek zordur.
27 YorumlaYemeğin ne olduğuna bağlı :) Köfteyi çatala takıp tek tek yiyorsun, sorun olmaz. Çorba, makarna falan sıkıntı :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılben titizimdir bu konuda, pek kimseyle eşya paylaşmam ama eğer değer vermişsem paylaşırım aynı tabağı falan ama kaşık çatal yinede yıkar kullanırım.
00 Yorumla Eskiden kimsenin suyundan içmezdim.Artık sevgilm olan bayanların suyunu bile içebiliyorum :) Kısacası yerdim.Sonuç olarak sevgilinle öpüşürken tiksiniyor musun ?
10 YorumlaO ne psikopatça bişey lan öyle tabi yenir içilir manyaklığın lüzumu yok
10 YorumlaGece hanımımla beraber olup sabah aynı bardaktan su içmemek nasıl bir bereketsizlik.
20 YorumlaBu tür durumlarda tiksinmem, ama aynı diş fırçasını kullanmam.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 372 cevap paylaştı. Aynı bardaktan su içmemek = Sevişmek istemeyip kıçını dönüp yatmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen onu o beni yiyecek yerim tabi kendisini sevdiğim surece
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTüküre tüküre bir şişeyi doldursun pipetle içerim hocam.(An itibariyle kusmayan kalmadı)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmillet oral-b olmuş, sen aynı tabaktan yer misiniz diyosun. çok ayıp ediyosun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı tabaktan yemeyi bırak o çiğnesin ağzıma tükürsün onu bile yerim.
25 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir miğde o? :D
Cevap sahibi+1 yılBırakta bir farkım olsun dimi :)
Cevap sahibi+1 yılNesi öğğ yaa :(
aynı tabaktan yemekde yerim,aynı bardaktan içecekte içerim. nie tiksineyimki
00 Yorumla
+1 yılAilede normal bence soru beni güldürdü :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. yok gelez içerim tabiki..hatun benim nasıl olsa..
00 Yorumla
+1 yıltiksinmem . paylaşmak güzeldir .
00 Yorumlabiz aynı kovaya 5 kişi oturan adamlarız :D
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMümkünse yemem, mecbursak yerim
10 YorumlaMecbur kalırsam yerim sadece
00 Yorumlatabağını bile yerim :)
00 Yorumlae daha niye evlendiniz arkadaş?
00 YorumlaKesinlikle hayir
04 Yorumla
+1 yılTiksinmem tabiki
10 YorumlaTiksinmem.
10 YorumlaNiye gelsin..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBokunu yerim bokunu!
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır esın sonucta.
10 YorumlaYerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasla yemem
117 Yorumla- +1 yıl
Tek değilmiştim, sevindim. :D
Cevap sahibi+1 yılbana dokunmayan ayı hep yaşar felsefesindeyim
Cevap sahibi+1 yılbirine ait birşeylere dokunmam biri bana dokunamaz demek kısaca öpmem öptürmem
Cevap sahibi+1 yılsevgili isteyen kim
Cevap sahibi+1 yılaseksüel:D
Cevap sahibi+1 yıloldu hemen acile gidiyim
Cevap sahibi+1 yıl:Dteşekkürler belki birgün
Cevap sahibi+1 yılbuna izin vereceğimi nereden çıkardın
- +1 yıl
selamıda kestın sarı
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla tiksinmem
21 Yorumla- +1 yıl
+1
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!