Kız arkadaşıma kızgınım?

arkadaşlar 2 gün önce kız arkadaşım bir cafeye gittik oturuyoruz
ben bir tuvalete gidiyim dedim bir 7 dakkika tuvaletdeyim
biraz sıra vardı neyse tuvaleten çıktım kızın yanında adam oturuyor
saçıyla oynuyor omzuna dokunuyor e haliyle baya sinirlendim sorabilir miyim kim sinirlenmez? s
adamın üzerine yürüdüm tutum kıyafetinden kaldırdım sevgilim aşkım dur yapma dur diyor
dinlemedim tabi çaktım suratına yumruğu diğer masalara düştü kahveler falan saçıldı
tekrar kaldırıp vurdum yere düştü sonra 2-3 kere yüzüne vurdum adamın suratı kanadı kız arkadaşımı aldım tutup kolundan çıktım mekandan fena sinirliyim ama aşkım dur açıklayabilirim dedi sus dedim bin şu arabaya dedim oda bir dur dinle dedi selin bin şu arabaya diye bağırdım bindi evime götürdüm
aşkım lütfen bir dinle dedi neyi dinleyim lan dedim adam resmen sana yapıştı saçına oynadı omzunu öptü ! neyi dinleyecem lan dedim sandığın gibi değil beni beğendi mankenlik teklif etti dedi daha da sinirlendim ha iyi o zaman görüyormusun şu işi mankenlik teklif etti o zaman öpe bilir normal tabi dedim ağlamaya başladı aşkım tamam bir daha olmayacak dedi sarılmaya çalıştı nasıl bu kadar normal algılıyorsun dedim şimdi sen tuvalete gittin geldiğinde dibimde güzel bir kız var beni yanağımdan öpüyor saçımla oynuyor dibimde duruyor dedim sen naparsın dedim?
sustu bir şey demedi geç şu yüzünü yıka sonrada seni eve bırakacam dedim bıraktım
sizce haksız mıyım?
siz ne yapardınız?
bıraksa saten adamı öldürüyordum
bir de kişisel numarasını vermiş
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılamıyorum da ağlıyorum şu an yazarken
İntihar etmeyi düşündüm tam 3 kere !
yani bir insan günlük ilişkiye girdiği bir kızla nasıl ayrılabilir ki
o kadar aramızda bir şeyler geçti o beni öptü ben onu öptüm
öyle bağlandım ki ayrılamıyorum onu an görünce parçalandım
Güncellemeler