Sadece bakımlı olması yeterli mi yoksa belli bir tercihiniz var mı?
Dış güzellik geçicidir ama bir yandan etkilidir. İç güzelliği en önemli faktördür.
Dış güzellik geçicidir ama bir yandan etkilidir. İç güzelliği en önemli faktördür.
Benim için dış güzellik böyledir ince belli ince ayaklı ince elli teni bembeyaz kendine bakım yapan dudakları kıpkırmızı gözleri mavi yani cildi kaymak gibi biri yani elinizi tenine Vurduğunuz da pamuk gibi hissi veren biri saçları sarı fazla takılar takan biri
Elinden geldiği kadar güzel olması, yani kendi imkanları dahilinde olan şeylere dikkat etmesi. Her insan güzeldir çünkü. :)
Dış güzellik çok önemlidir. Bunu mutlaka güzel/yakışıklı biri olmalı anlamında söylemiyorum. Yüzüne baktığında mutlu olan bir insan olmalı, kusurlarını sevebileceğin biri olmalı.
İç güzelliği merak etmede en büyük faktör dış güzelliktir. Hiç kimse dışını beğenmediği birinin içini görmeye çalışmaz... İstisnalar hariç insanların geneli böyledir.
Cevap
17Cevap
Kendinin öz güveni olsun yeterli gadasi
Dünyanın en büyük finans şirketlerinden J. P. Morgan’ın CEO’su James Dimon, zengin koca avcısı bir kıza bu konuda çok güzel bir kapağı vardır
Ben güzelliğinize yatırım yapmam çünkü sizin güzelliğiniz gelip geçicidir beni iflasa sürüklersiniz
O yüzden dış güzelliğe pek önem vermeyin yanılırsınız 😉
kendine saygı duydugunu hissettirecek bir görüntü yeterlidir benim icin.
ic guzelligine gelirsek , kalbi ADAM IM diye atsin
Kendine önem veren, sağlığına dikkat eden, bakımını yapan (makyaj değil) her insan benim gözümde güzeldir.
Dış guzellik onemlidir kim ne derse desin bakimli olmak yetmez birazda dogal guzellik olmali
Iç güzellik hikaye bence bir insan artık güzel gördüğü bayana güzel olduğu için aşık oluyor veya seviyor aslında bu yanlış elbette dış güzelliğe önem vericek ama iç güzelliği unutmucak.
Dış güzellik gelip geçici garantisi olmayan aldatıcı bir güzelliktir
Bakım ve az güzellik bide fazla kilo olmazsa tamamdır yani
Güzellik bir bütündür ve kimine eksik görünen kimine kusursuz görünebilir
Güzellik görecelidir kimine hoş gelir kimine itici gelir sal kendini bayıra gitsin biri elinden tutar umudum bu yönde yoksa yalnız ölecem dkskwk
Yeterlı sekılde bakımlı olması ve giyimıne ozen gostermesi
İri memeler, dolgun kalça, düz bir karın ve hoş yüz hatları iş görür.
Eski kafalı olsun yeter gerisine takıl mıyorum
Yok yok Siz gayet güzel bir bayansınız
deri rengi esmer olsun kalçası orantılı olsun
Keinslikle buyuk goguslu olmalo
Sen beni dünyada atwşe attın
distan görünen
Saymakla bitmez
Olmadan olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar