Gay takıntısı? Hastalık derecesinde. Yardım?

Arkadaşlar yaklaşık 3 ya da 4 yıldır gay takıntım var. Sürekli gay filmi izliyorum, izlemeden uyuyamıyorum. Hatta bir filmde gay karakter varsa filmi sevmesem bile içinde gay var diye izlerim. Yakında dünya üzerinde işlenmemiş bir gay videosu bırakmıcam. Nerdeyse tüm gayleri tanıyorum. Gayler çok ilgimi çekiyor. Normalde sevmiyeceğim bir insanı bile sırf gay diye sevebilirim. Herkese gay gözüyle bakıyorum baba oğul ilişkisine bile durum çok ilerledi. Durduk yere gay videoları izleme isteğim geliyor ve bu hiç farketmiyor japon, koreli, çinli, taylandlı, türk, Brezilya, İtalya, Almanya, İspanya... uzar gider tüm ülkelerin gay filmlerini izledim. Ve hala izliyorum ve sadece filmler değil gaylerle ilgili herşey. Sınava çalışmam gerek ama bu takıntımdan dolayı çalışamıyorum sizce nasıl azaltabılırım? Tabı ki bırakmak istemıyorum ama bu kadar da çok sevmek de istemiyorum. Bilim adamları yüzyıllardır bunu araştırıyor ama inanır mısınız çözüm yok. Belki inanmazsın ama doğduğumda ilk kelime gay mış normal insanlar anne baba der ben gay demişim. lütfen yardım?
Gay takıntısı? Hastalık derecesinde. Yardım?