Erkek arkadasim cok ilgi istiyor ne yapabilirim?

Erkek arkadasim mesele her sabah günaydin mesajlari yazar ve bendenden bekler unutunca der sen beni hatirlamadin gibi...ilk kez böyle bir sevgilim oldu hosuma gitmiyor degil aslinda kendi de deger veriyor deger istiyor normal olarak . Benimle deli givi sevisiyor seyi hep kalkiyor ..dilini agzigma sokuyor sevisiyor yiyip bitiriyor beni sonrada sana doyamiyorim diyor...beraber uyuyoruz romantik anlaf yasiyoruz hayatimiz gzl geciyor bir ay beraberiz ama sanki üc ay gibi yasa fazla geliyor sanki onu yillardir gibi taniyorum oda aynisiNi soyluyor birbimize cok isindikk bak ne gzl diyor beni cekici buldugnu daima söyler... ama bu zamana kadar seni seviyorum demedi bende demedim ama hissetrior oda yetiyor bazen ...benim yanimda hep ariyor soruyor hergün beni birakmiyor öburleri gibi degil benimle oldugu icin cok mutlu hep soLer aramizdaki seyler bir ay icinde gelisti ve devam ediyor ben dedim biz cok hizliyiz tempomuz ara verelim bir sure gorusmeyelim ve ozleyelim birbizmi hayir diyor ben senii zaten ozluyorum ...ne yapmam lazim cok tatli biri gercektwn ciddi dusunuyorum onunlaa ama cok skiyor beni bazen ne yapmam lazim Ve iliskimizi nasl yònetirim dogru sekilde ben ona kiyamiyorumdaa tatli bisey ne yapsamkii her haliyle asigim ona aslinda zamanin tadini cikariyorum onunlaa ne olursa olsunbakirelige ikizmde onem veririyoruz sevisiOruz sadece yuzeysel ben ilikimi nasl ayakta tutarim en öönemli noktalar nelerdir nasl saglikli yuruturum iliskimi ben?
Erkek arkadasim cok ilgi istiyor ne yapabilirim?