Erkek arkadasim mesele her sabah günaydin mesajlari yazar ve bendenden bekler unutunca der sen beni hatirlamadin gibi...ilk kez böyle bir sevgilim oldu hosuma gitmiyor degil aslinda kendi de deger veriyor deger istiyor normal olarak . Benimle deli givi sevisiyor seyi hep kalkiyor ..dilini agzigma sokuyor sevisiyor yiyip bitiriyor beni sonrada sana doyamiyorim diyor...beraber uyuyoruz romantik anlaf yasiyoruz hayatimiz gzl geciyor bir ay beraberiz ama sanki üc ay gibi yasa fazla geliyor sanki onu yillardir gibi taniyorum oda aynisiNi soyluyor birbimize cok isindikk bak ne gzl diyor beni cekici buldugnu daima söyler... ama bu zamana kadar seni seviyorum demedi bende demedim ama hissetrior oda yetiyor bazen ...benim yanimda hep ariyor soruyor hergün beni birakmiyor öburleri gibi degil benimle oldugu icin cok mutlu hep soLer aramizdaki seyler bir ay icinde gelisti ve devam ediyor ben dedim biz cok hizliyiz tempomuz ara verelim bir sure gorusmeyelim ve ozleyelim birbizmi hayir diyor ben senii zaten ozluyorum ...ne yapmam lazim cok tatli biri gercektwn ciddi dusunuyorum onunlaa ama cok skiyor beni bazen ne yapmam lazim Ve iliskimizi nasl yònetirim dogru sekilde ben ona kiyamiyorumdaa tatli bisey ne yapsamkii her haliyle asigim ona aslinda zamanin tadini cikariyorum onunlaa ne olursa olsunbakirelige ikizmde onem veririyoruz sevisiOruz sadece yuzeysel ben ilikimi nasl ayakta tutarim en öönemli noktalar nelerdir nasl saglikli yuruturum iliskimi ben?
Cevabın nedir?
+1 yılSeni tebrik ediyorum siz bence aşkın en safa halini yaşıyorsunuz seni seviyorum demeler inan bana okadar önemli değil sadece lafta ise bazen laftan ötesini anlamak gerekiyor ki sen bence bunu hissediyorsun bazı sınırların var bellki bencede doğru olan bu bu sınırlar dahilinde devam ettiğiniz sürece ilerisi için süphe etmene gerek yok yani neyin ne olacağı belli olmaz kimse ileriyi bilemez siz birlikteliğinize bakın sıkılıyorsan kötü fakat ona bunu dile getir bence nazik bir dille tabi sıkılıyorum senden deme çünkü bu sözden sonra kuracağın her cümle anlamsız olur eğer onla gerçekten ileriyi istiyorsan yapmanızı istediğin şeyi söyle yönlendir çünkü biz erkekler bunu göremiyoruz malesef...Bilmem anlatabildimmi bu tamamen kendi fikrim :)
01 Yorumla
+1 yılHer zaman böyle ilgi bekleyen siz kızlar bulunca da bunuyorsunuz. Bir süre görüşmeyelim demişsin ne o mutluluk poponu mu kaldırıyor ya da aşırı ilgi ? İlişkin zaten güzel yürüyor göründüğü kadarıyla . Bence Şımarık bir kız çocuğu gibi davranma ve gördüğün değerin fazlasını ver ve yeri geldiğinde hayır olmaz demeyi öğren. Cinselliği biraz arka plana al ve ara sıra yaşa yiyişmek öpüşmekten zarar doğmaz çırılçıplak aynı evde aynı yatak boyutuna getirmezsen. Biraz daha ağır al herşeye doyurma onu aç bırak ara sıra ver yemeğini bilmem anlatabildim mi =) ?.
03 Yorumla- +1 yıl
Bende sevgilimle haftada bir buluşuyorum. Öpüşüyoruz bazen dokunuşlar oluyor ama ayda 1 ilişkiye giriyoruz ve evet o büyük ilgili bende ona gösteriyorum ama bıkmıyor =) benimki işi biliyo sanırım :D Beni aç bırakıyor :)) sende 2-3 haftada 1 seviş ya da öpüş ne bilim bu haftada sadece el ele tutuşup gezmeyi dene .
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen senin erkek arkadaşın olsam ne yaparım biliyormusun?Ders vermek adına? Sana bir hafta mesaj atmam.Attığın mesajlara cevap vermem.Seni ilgisizliğe boğarım.Bir daha aynı hatayı yaparken 10 kere düşünürdün :).Hayırlısı
02 Yorumla- +1 yıl
Ne diyeyim bilmiyorum :).Bana sorarsan sana bir adım birisi geliyorsa sende ona 1 adım yaklaş.Kaçan kovalanır vs bunların hepsi palavra.Seviyorsanız bir birinize değerli olduğunuzu gizlemeyin gösterin.Bol şanslar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
burda hata sende değil sevgilinde sana güven vermiş onu kaybetmekten korkmuyosun bence yaptıklarınızda alışkanlık onu kaybetmekten korksan mesaj atmayı felan unutmazsın
10 Yorumla
+1 yılsen resmen cinsel yaşamını anlatmışsın soru sormamışsınki
00 Yorumlaona küçük sürprizler yap.
00 Yorumla
+1 yılİstediği ilgiyi ona göster.
00 Yorumla
+1 yılilgilen ara sor sürprizler yap
00 Yorumlaİlgilenme
00 YorumlaSev onu öp onu
01 Yorumla
+1 yılbıraz daha seviş.
00 Yorumla