1. Yay
2. Kova
3. İkizler
4. Balık
Öyle bir burç yok. Normalde akrep burcu cok kıskanç vs derler. Eski nişanlım akrep burcuydu (soruna göre yazıyorum burçlara inanmam😂) evet kıskancti ancak ben ona bu yanını gösterecek şeyler yaşatmadım. Yerli yerinde davrandigim erkekler ile mesafeli olduğum muhafazakâr giyindigim çok gezme tozma sevmedigim için hiç kısıtlama hakkı bırakmadım.
Ama bıraksan kısıtlardı işte 😛 nice erkekler var sevgilileri yanlarında yarı çıplak bin tane erkek bakmış adamların kılı kıpırdamıyo 😂
Evet tersini yapsaydım değerli olurdum onun için. Bu da benim karakterim hiç ödün veremem vallah. 😂😂
Bende öyleyim. Nerde kıskanc manyak varsa beni buluyor. Aynı senin gibiyim kapalı giyinirim ve karşı çinsle alakam olmaz 😂 ama yinede illa birşey buluyorlar. Açık saçık rahat kız geçmiş olsa hayatlarından ozaman kıymetimiz bilinirdi ama böylede nerdeee
🌸InsaAllah gonlune göre hayırlı bir eş nasip olur canısı. Hani aşırı eve kapatacak kadar kıskanç eş hiç çekilmez vallah
Sağol canım. Öyle vallaha ama aşırı rahat olanıda çekilmiyor. Herşeyin ortası iyidir
Kesinlikle canısı
Yay burcu erkeği
Kesinlikle. Fazla rahat diyelim biz buna
Ben kesinlikle böyleyim hiç bir şey umurumda olmaz hatta hiç kimse.
Başak
Sksler de takmıyorum ya nede olsa ayrılık kadar kolay bir yol yok die düşünürüm. Umursamam. Kendini koruyan kadın baş tacıdır. İlla benim varlığımla korunan ise hiç birşey değildir
Yay tabiki 😂😂aga dunya yansa saclarm yanmasin diye islatirim
Evet yay kesinlikle doğru olabilir 😂
Ama gecim zordur sende beni kiitlamicaksin
Işte ozaman gerçekten zor olabilir 😂
Hep bana hep bana olmaz 😂 keser doner sap doner devran doner hesap yapilir
Bana karışmayacak ama ben istediğimi diyecem. Hayalim bu 😂😂
Yok o zor iste 😂 senin aradigin balik, olabilir
Ozaman yeni kriterim balık burcu 😂 sağol 👍🏼
Cevap
103Cevap
Yay burcu güvenirse hiç bir şekilde kısıtlamıyor ama kıskançlığı ve agresifliği var..
Boğa ve akrep ve aslan kesinlikle değil, koç da değil, balık da kıskanmam der ama onlar da kıskanıyor aslında , teraziler de kıskanç olur , yayları kovaları bilmiyorum , oğlaklar sanki rahatlar gibi ama bilmiyorum Yaa çok da sahipleniciler aslımda vazgeçtim :d , başaklar da aşırı kıskanç olurlar , yengeçler de balıklar gibi kıskanöaz ama kıskanır ':)
Çok fena kıskancımdır AMA kendini bilen, nerede nasıl davranacağını bilen, akıllı olan biri varsa neden kıskanıp kısıtlayayım. Kontrol manyağı değilim.
Burcun ne? Ve çoğu erkek bunlara rağmen yinede kısıtlıyor kızları buna açıklaman varmı? Erkeğin kendine güveniylede alakası yok baya kendinden emin adamlar.
Evet haklısın. Teşekkürler 🙏🏼
Rahatlık demeyelim, burçlarla da iliskilendirmeyelim bence;)
Sorunun cevabı ise, kıskançlık ve kisitlamayi tercih etmiyorum, balık burcuyum.
Bu şartlara bir madde eklemeyi unutmuşsun :)
İstediğin kişilerle gezip birlikte olmana ses çıkarmayacak :))
Yay kızı olarak söylemek isterim ki yay erkeği kadar gevşek insanlar görmedim.
Yayin ama oyle gevsek oldugumu düşünmüyorum 😂
@doganaydoganay Herkes sizi söylemiş ama😂
Herkes yanılıyor diye doğruları söylemeyek mi 😏
Haklı 👍🏼
Oğlak burcuyum ben, dengeliyimdir güzel sözle anlatıyorum sakin sakin ne yapılmaması gerekiyorsa. Zaten o da en çok bu yanımı seviyor ama burcumla alakalı değil pek diye düşünüyorum kendimle alakalı bir şey.
Burçla pek alakası yok.. yetişme tarzıyla alakalı.. Mesela koçlar normalde kıskançtır.. ama ben değilim.. Onun dışında illa burca bağlayacaksak ikizler ve yay rahattır..
Yengec , balik olabilir.
Benim terazi iki arkadasim var. Biri cok rahat digeri fazla kiskanc... belli olmuyor. Ya da yukselenleri de onemli onlara da Bak
Ya ne gommussunuz yayladi herkes ni yay dersinde.. yay kdr adam olan yoktur surda gelip yayi gomuyosunuz.. amac ne yani kiskanc olmayan bir inasani bulunca napcan sonra gelip burda aglican sevgilim hic kiskanmiyor diye
Aynen.
Oğlak hiç kiskanmaz vurdumduymazdir ama agresiflerdir genelde
Doğru 🤔
Herkes kendi burcunu yazmış bu alışkanlıkla alakalı yarın sınavı olum çalışmayan kadar rahatı yoktur ben gibi
Kova ikizler terazi kısacası hava grubu en rahattır genel olarak. Tabi diğer gezegenlerin konumuna göre değişebilir.
Aslan olamaz :)) burçlara inanmam bu arada. Kıskanırım kısıtlamam. Bazı kırmızı çizgilerim vardır orada müdahale eder konuşurum. Agresifliği sevmem.
Burclara bu kadar takılmayın ben koç unda akrebınde yay burcununda cok rahatlarını gordum alakası yok bunla
Bunun burçla alakası yok ailenin ne kadar yobaz olduğuyla alakası var. Ha birde beyin yapısı.
yengeç burcu eşi onu seviyorsa ona güvenir ama konuşma aşmasında çok kıskançtır aşırı derece
Doğru
Burçla falan alakası yok sevmiyorsam kıskanmam...
Bu yazdıklarının burçlar alakası yok ki. birazda yetiştiği ortam aile kültürü ilede alakalı.
Burç olarak değil de.. sülalesi rahat olan erkek rahattır. Umursamayan vurdum duymaz olan erkek/insan rahattır.
Burçlara göreyse evde kaldık o vakit 😏
Herkez yay demis neredeyse. Benim burc karismis kedin. Hem yay hem kiskancim. 😄
burçlardan pek anlamam ama terazi rahat bir burç gibi duruyor. Bitek onu biliyorum yani :)
İkizler bence.
En sıkıntılı da başak.. Mükemmel olsun diye kasıntı yapacak
İkizler sevgilim başak ben
Ve emin ol ikimizde rahat değiliz ben de kasıntı değilim
Yükselenim oğlak
Valla ben onu çok yıprattım 😥
güzel kardeşim Burcu ama Turkiyede yok sanırım ataerkil yetiştik kadını sahipleniriz
ben değilim orası kesin ben kadınımı sakınırım hırçınımdır
Burçla değil de insanla alakalı bu karakter meselesi
İkizler burcu genellikle gevşek oluyor ve aldatmaya meyilli. Linç etmeyin ama geneli böyle.
Rahatını bilmem ama en beteri kova abimden biliyorum 😏
Valla ben kıskanırım hayvan gibi hemde ama konuşurken rahat diyosan oda benim 😂 boğayım bu arada
Yay adamdır akıllın olun kızlar bu olay burçla değil kişilik ile alakalı olmasın ve birde oturun kendinizi sorgulayın
Yay -benim burcum. Kiskanma değilde fazla önem göstermeyiz
Burçalara inanma derim,
ama yine de bir şeyler söylemek gerekirse
Kova bence.
Ve
Yay derler de çok inanma yay burcuyum 😂 yerini bilirse kısıtlamayiz bilmezse gar gış gıyamet
Yay kesinlikle doğru :D
Ben değilim öyle burç da zaten yoktur varsa da domuz burcudur 🤓
En genişi sordun herhalde sevgili dediğin kıskanmalı
Aslan burcuyum hiç kıskanç değilim manitamla cuckold yapıyorum 👍
Cuckold ney
@hannibaldrr burda açıklayamam Google yaz öğrenmek istiyosan ama tavsiye etmem 😂
Manita diyorsun. Bunu nikahlı karındada hoş görebileceğini sanamam. Aksi taktirde gavatlığa girer kusura bakma 😀
İtirazım yok, evliyken boyle bir durum yaşamam zaten dediğin gibi ama şu an ki pozisyonum çok heyecan verici öğrenci evinde kalıyorum sen düşün gerisini gırla şamata mezesi de bu tarz fantaziler knk
Yani. Kızı sahiplensen vs. bu rahatlık olmayabilirdi. Şu an şartlar farklı sende. Zaten kiskanc erkeklerde bir kızı namusu olarak görmezse istediğini yapsın onu kapsamaz bu kıskançlığı...
Ay inanmıyorum baktım ayyy
Kesinlikle katılıyorum 😁
@hannibaldrr hahahaha okadar kötü değil be 😂😂😂
Harbiden anlaştılar 😂
@hannibaldrr zevkler ve doruklar knk napcan işte hayat 😂
Ben kızım sizin yaptıgınızı yapamam ki karınıza 😂
Ahaha bende o şeyden yok😂
@hannibaldrr o tam olarak öyle olmuyo ama anlatamam sana şimdi ama özelden link atabilirim merak ediyorsan nasıl olduğunu 😂
Çok ayıplı ama 😂
@hannibaldrr hayatın gerçekleri knk inceleme amaçlı bakıcaksan atıyım istemessen sorun yok 😄
Yok ben girmem öyle yerlere 😂
ben inanmıyorum ama ikizler burclu yakın arkadaşım var baya rahat
Hiçbiri. Burçlar saçma. Insanlar türlü türlüdür. Onları sınıflandırmayı baırakın artık
Akrep olmadigi kesin..
bende akrepim akrep sondan 1.
Kova
*Gecen bol olsun.*
Ai evett
Kesinlikle başak diyildir
Bencede
Oğlak tek sıkıntı içimde tutmam o daha fena :D
Bak bu çok kötü haha
İyi yanı saf çabuk değiştirir kendimden biliyorum öfkesi patlarsa anlıktır kendi tarafına çekersen bir daha aynısını yapmaz.
En fenasını sorsan akrep derim düşünmeden
Fena derken?
en kiskanci aslan sanardim hep 🤔
İkizler hiç kisitlamazdi beni
İkizleri için çok farklı şeyler söyleniyor. bir öyle bir böyleler
Evet çift karaktertiler. Benim burcumda çift karakterli. Beraber iyi eğleniyoduk asdfds
yay burcu muydın
Yay sanırım.
Yaylar rahat ve kafa diye biliyorum ✩
Aynen 😃
Burca göre değil kişiliğe göre değişir
Biliyorum. Ama genelde tutuyor.
Balık diyesim geldi 😶
Abimden biliyorum... kendisi boga burcudur...
Herkeş yay demiş, 3 xper kaçmasın. Yay!
Yaydır. Gerçi aslan da var ama
Aslan zikinde bile olmaz
Sevgilime seçiminde stratejik taktikler diyosun :D
Burç ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Yengeç Kesinlikle / Akrepten uzak dur yeter :D
En raht benim valla akrep burcuyum
Ben boga yim, bilmem gerisini
Kesinlikle boğa. Daha gamsız bir burç görmedim 😅
Gömdün bizi ya😂
Agresif tir o.. agresiv olsa duramazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar