Gecen kolyesini aldım. bircok ozelligi varmış. ama nedense gece boynumdayken uyuyamiyorum. huzursuz oluyorum. cikardiktan sonra uyuyabiliyorum.

Gecenlerde antikaci bir abimiz ile sohbet ederken suphelerimden bahsettim ve şöyle söyledi, "topraktan geldik taslar da topraktan. yilanin bile zehiri agzinda tedavisi kuyruğunda neden taslarin etkisi olmasin?"
👍👍
Yaratilan hicbir sey bos yere yaratilmamis elbet br faydasi ozelligi vardir ben hic kullanmadim bir bilgim yok
İlginç ama guzelmis. Pozitif etki veriyor diye biliyorum.
Taşların ve minerallerin iyileştirici güçleri yoktur.
Tamam kardes ismine gore yorum yaptin sagol
Cevap
3Cevap
her insanın kendine has bir enerjisi olduğu için belki o taşın enerjisi sana uymamış olabilir.
Haklisin belkide kardesim👍👍
Bende onu araştırıyorum sevdiğim bi ünlüde boynuna takmışta bi arkadaşımda o kolyeden takıyo burcuna göre alıp takıyomuşsun aşk çekiyomuş öyle diyo
Ne işe yaradığını bilsek
Ametist Taşı Faydaları
Radyasyondan ve negatif enerjiden korur.
Gözlere iyi gelir.
Negatif elektrik yükü taşıdığından dolayı; bedendeki fazla elektrik yükünü toplayarak beyin gücünü yükseltir.
Kalp rahatsızlıklarına iyi gelir.
Kanı temizler.
Alerjiye iyi gelir.
Öfkeyi yatıştırır, stresi giderir ve pozitif enerji verir.
Mantıken düşünücek olursak bir taşın nasıl gözlere iyi geldiğini, Alerjiye faydası olduğuna inanırsın. En komiğide kan’ı nasıl temizliyomuş yaa 🤔😂😂😂
Tamam kardes sen mantiginla devam et selametle
Tamam kardeş sende o taş’dan ümidini kesme 😂 Belki ameliyat falan’da yapabilir.😂😂😂
Tesekkur ederim gule gule
Tasi kullanmadan dinlendirdin mi?
Anlamadim?
Yani 1 gece toprakta ya da ay isiginda beklettin mi sekerim bilmeden almayin taslari negatif etki veriyor normalde ametist uyku duzenleyen tastir
Hayir bekletmedim. bekletmem gerekiyor mu?
Tabiki gerekiyor bak ayin 30unda dolunay var ya dolunayda gece disariya koy ya da topraga :)
Anladm tatlim cok tsk ettim
Rica ederim pozitif enerjiler diliyorum bunu her ay yapman gerekiyor sakin unutma :)
😍😍😍
bence bel bağlamayın böyle şeylere
Taştan topraktan böyle şeyler beklemeyin
Tebrizli Şemsde kullanirmis. yani boyle hafife almana gerek yok
Ne özelliği var
Ametist Taşı Faydaları
Radyasyondan ve negatif enerjiden korur.
Gözlere iyi gelir.
Negatif elektrik yükü taşıdığından dolayı; bedendeki fazla elektrik yükünü toplayarak beyin gücünü yükseltir.
Kalp rahatsızlıklarına iyi gelir.
Kanı temizler.
Alerjiye iyi gelir.
Öfkeyi yatıştırır, stresi giderir ve pozitif enerji verir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar