Kadınlar ütü yaparken neden bu kadar mutlu oluyorlar?
Kadınlar ütü yaparken sanki kırlarda çiçeklerin içinde mutlu mesut sevdiği adamla geziyor gibi mutlu oluyor. Bu kadar severek ütü yapmaları ne kadar da güzel değil mi? Siz de ütü yaparken böyle gülümseyip neşeyle mi yapıyorsunuz?
Kadınlar ütü yaparken neden bu kadar mutlu oluyorlar?
Bu fotoğraftan yola çıkarak ütü yaparken mutlu olduğumuzu dusunuyorsan yaniliyorsun o kesin ütü reklamıdir hangi reklamda oflaya puflaya ütü yapan kadın gördün ki 😀
Çünkü ütü yapmak insanın düzenleme isteğini destekliyor, kadın veya erkek fark etmiyor aslında bu istekte, evin, etrafın, eşyaların düzenli olması için harekete geçmek bize iyi geliyor, ütü yapanların mutlu olma sebeplerinden biri bence bu. Aklıma gelen diğer sebep ise tercih edilen ütünün memnuniyeti... Kullanılan ütüden alınan iyi performans, ütülemeyi hızlandırıp zaman kazandırıyor, bu da insanı mutlu eder takdir edersiniz ki...
Çünkü ütü yaparken o kumaşın düzelmesi bizi rahatlatıyor. Ayrıca ütü yapmak sadece kadınlar değil bence ütüyü yapan herkesi bir noktada mutlu ediyordur diye düşünüyorum. Sonuçta kıyafetlerin jilet gibi olmasından kimse şikayetçi olmaz. Tabi ütü yapmak başlı başına bir uğraş, bunu kabul edebilirim fakat kullanılan ütü başarılıysa, ütüsü yapılacak kumaşlar zorlu değilse bence ütü yapmak herkese keyif verecektir.
Severek ütü yapmak için ütünün güzel olması lazım 😁 ütü güzelse böyle tertemiz jilet gibi olması muhteşem ya pürüzsüz bir görüntü herşey mükemmel.. kaymak gibi.. huzur verir bana
Ütü yaparken mutlu olan kadın varsa büyük sorunları var demektir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sadece kisa kolu utulemeyi severim . Normalde ütuuden nefret edrim bi ara abim babam utu manyağı olmuslardi hergun birseylerini ütületiriyorlardi. Aeada elimi yakardim. utunun buhari içimi daraltiyo sevmiyom. En sonunda ütü bozulduda rahatladim. kim sevinir ki ütünün bozulduguna 😂😂😂
En İyi Cevaplar