Birisine kırıldığınız zaman hemen kırgınlığınız, kızgınlığınız geçer mi? Bulabilir misiniz bir çare?
Yoksa o kırgınlığınız geçmez mi?

O kadar çok şey yaşadım ki hepsi aynı film, sadece isimleri değişikti aslınd
Gider insanlar her dediklerine "evet" demezsen mesela ve senden kötüsü olmaz istedikleri gibi kullanamamışlarsa
Kimseyi mutlu etmek zorunda değilim veya birilerinin istediği gibi olmaya da mecbur değilim. Beni kıranları Allah affetsin
Kırılırsam tepik atarak uzaklaştırırım
Sende öylesin
Yetse de kıramazsın 😂
Ben can yakma taraftarı değilim kırmam.
Beni benden başka kimse bilmez
Keşke sadece ciğerimi alıp gitseydin Abicim.
Gül için teşekkürler
Haklısın Eser abim 2. abim olduğu için çok mutluyum bana bu mutluluğu yaşattırdığın için çok teşekkür ederim Ezel ebediyen Abimsin artık.😍
Teşekkür ederim Atakan abi🌺🌺
Teşekkür 😊🌺
Değer verdiğim bir insana kırgınlığım elbet geçer. Ama aynı şeyi defalarca yapan biri çok değerli de olsa geçmez. Zaten aklı yerinde bir insanın aynı hatayı defalarca yapmaması gerek.
Ne kırgınlığım ne de kızgınlığım geçiyor uzun zaman boyunca. Yıllardır görüşmediğim insanlar var. Ben gerçekten çok zor affediyorum.
kindar bir yapın var mı Münzevi?
Kindar değilim aslında. Kim olduğu fark etmeden aramızın kimseyle bozuk olmasını istemem, bugün varız yarın yokuz. En azından selamlaşmak için aramız biraz düzelsin isterim ama gurur meselesi işte. Yıllar oldu arkadaşlığım biteli mesela.
Peki ya sen?
Hayır istesem de kimseye kin gidemiyorum. Kin tutamam ben, çok kırıyorlar ama içime atarım her zaman. Onlar anlasınlar diye bekliyorum ama anlamıyorlar maalesef. Alıştım pek sorun etmiyorum insanlar sonuçta herkes kendine münhasır.
Ben de sen gibi yapıyordum eskiden, içime atardım ama doğru olan bu değil. Bazı insanlara karşı kırmızı çizgilerin olması iyi oluyor. Değer verdiğimiz insanlar da olsa, en sevdiğimiz de olsa kendimizden taviz vermemek ve en ufak can yakan bir durumda tepkiyi koymak gerekiyor. :)
Ben o tepkiyi veremiyorum işte olmuyor, yapamıyorum. :)
Seni az çok anlayabiliyorum Kablel :D
Peki bakalım.
İyi geceler :)
İyi geceler
Cevap
24Cevap
Geçmez, kırılır isem bende taşlar bitiyor. Kendilerini affettirmeleri çok zor oluyor.
ben hemen affediyorum :(
Kızgınlığım geçiyor ama ona olan kırgınlığımi unutamiyorum.
Çok kolay geçer diyeceğim ama kimse ile kırgın kalamıyorum :). Hemen barışmak istiyorum.
Ağlarsa veya böyle duygu yüklü bakıyorsa kiyamiyorum.. Çakallık sezdigimde ise sinirim artıyor
Nefret etmediysem geçiyor
Hayır. Hemen geçmez. Biraz zaman alır.
Geçmez kindar bir yapım var.
Ne yazık ki sadece kırgınlığım değil kızgınlığım da ilk günkü gibi aynı kalıyor
kim olduguna bağlı bazısına hemen gecer bazısına hiç gecmez
Kızgınlık ve kırgınlık farklı benim için. Kızgınlık geçiyor da bende bir süre sonra kırgınlık zor.
Kolay kolay kırılmam ama beni üzecek kıracak kadar ileri gideni hayatımdan silerim
Hayır kolay kırılan biri değilim o yüzeen geçmez genelde kıran insanları silerim.
Degerli biriyse bir güzel sözüyle bir tebessümüyle geçer
Geçiyor ya kıyamıyorum ben
Kime kırıldığıma bağlı..
Çok çabuk değilse bile eninde sonunda geçer.
Kolay kolay geçmiyor.
Kızgınlığım geçer, kırgınlığım kalır
hayır geçmez..
kırıldığımda silerim..
Geçer ya
Pek kinci biri değilim
Yok dürtseler affetmem
Seviyorsam evet, maalesef evet.
Çok sevdiğim biriyse geçmez. Hep kin tutarım
Kişiye bağlı karşı koyamayacağım biriyse geçer
Böyle devam ederse geçmiycek..
Geçmiyor, geçmez ve geçmeyecek.