Belki hayatınızda bazı şeyler yolunda gitmiyor olabilir. Hatta "Allahım bana neden yardım etmiyorsun." Diye düşündüğünüzde olabilir. Peki sen bunun karşılığında ne yaptın? Allahına dua ettin mi? Namazını kıldın mı? Merhametli davrandın mı? En önemlisi iyi bir insan oldun mu? Eğer cevabınız evetse. Biri sizi sevdiğinizi söylüyor o kişiyi sizde gerçekten test etmek istemezmiydiniz herşeye rağmen yinede beni sevmeye devam edecekmi diye? ya da parasız kaldığı zaman, bir şeyler ters gittiği zaman bana isyan edecek mi diye bilmek istemezmiydiniz? Bir düşünün sadece birşeyler istediğinizdemi Allaha dua ediyorsunuz? Belki çok şeye sahip değilsin, insanoğlu nankördür. Ama lütven unutma birileri senin şükretmeyi unuttuğun şeyler için Allaha yalvarıyor. Mesela sıcacık yatağın, bir bardak suyun, kiyafetlerin, ayakkabıların, gözlerin... okadar çok şey sayabilirimki. Bunlar sadece bir kaçı. Bunları yazmak içimden geldi belkide sadece bir vesileyimdir. Hayırlı geceler.
Allah diye bişey yok abuk subuk felsefe yapıyorsunuz kara mizah lan bu insanları o kadar çok seviyor ki imtihan edip sorunlu yarattıklarına sonsuza kadar eziyet ediyor böyle bir saçmalık olamaz
En İyi Cevaplar