Seksapalite sözlük anlamı olarak bir erkeği "çekici", bir kadını "dişi" yapan özellikler bütünü. Yani seksapalite cinsel çekiciliktir. Detaylı bir tanımla ; seksapalite sizi cinsel olarak çekici kılan fiziksel ve ruhsal duruşunuzdur.. Örneğin; yüz hatlarınız, vücut hatlarınız, davranışlarınız, bakışlarınız, dudaklarınız, kokunuz vs.. gibi. Bunların etkisiyle karşınızdaki kişide salgılanan biyokimyasallar olur. Yani sizden etkilenir.. Seksapaliteye sahip misin?
Yanı bir bayan veya erkek sırf yakısıklı ve guzel diye sexapelitesı var dıyemeyız cunku fızıksel yakınlasma da etken dusunsene bırısını cok sexı goruyorsun fakat ilişki başlangıcında bı bakıyorsun agzı kokuyor, vucudu ya da sadece vucudu bakımlı. Biyolojık kokusu ve ten uyumu daha onemlı. Bu soruya kımse ben dıyemez. Bırıne gore evet oyleydım ama baska bırı için deıl. Real kabuledılebılır bır durum soylım. Orneğin bir sarısın sana sexı gorunebılır ama bır esmer deıl !
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kız arkadaşımın yorumunu söylüyorum :D alkol alınca çakır keyifi yakalayınca bakışlarımdan etkilenirdi birde beraber kaldığımız bir gece gömleğimi giymiştim ama önü açıktı hafif karın kaslarım var ona eriyip bitmişti. Tekrar soyunmak zorunda kalmıştık ahaha
Türk kızlarındaki seksapalite ancak dar bir beyin yapısı onuda açıklayacağım; dar siyah taytını giy poponun kalçalarının kıvrımlarını çıkart sora erkekler poponu süzsün bedenine bir şişe parfümü boca et.. Türk kadını güsel değil ki arkadaş seksapalitesi olsun ırk olarak birleş baştan kaybediyor. kapris dolu canlılar Türk kızları giyip dar taytını ya da dar kangren edecek derecede kotları al sana seksapel,,, geçiniz efem komik çünkü 👌😂😂
En İyi Cevaplar