Tüm insanlar Önündekini görmeyen Önündeki direk gören Gördüğünü kabul eden Görmeyip gördüm diyen Görüp görmedim diyen Önündekini görüp es geçen Önündekini beğenmeyen Önündekini beğenip sonra beğenmeyen Önünü görmeyen Önündeki görüp önlem almayan Buradaki ön (gelecek fırsat insan iyilik herşey anlamında )
Allah korkusu olmayan insan. Kibirli, egolular.. Bencil.. Kendini daima haklı gören.. Sürekli ondan ona laf taşıyan; dedikoducular.. Sinsi, ikiyüzlüler. Sürekli bir şeylerden şikayet edenler. Ve hiç bir konu hakkında doğru düzgün bilgisi olmadığı halde, kendini uzman sananlar.
Gereğinden fazla iyi davranan insanlar. Kendini gizleyen insanlar. Hayatı boyunca hiçbirşey olamamış ama karşısındakininde, başarılarına tahammül edemeyen, destek veriyormuş gibi yaparak, köstek olan insanlar.
Tabi değişen oldu ama aşırı derecede az. Hayatım boyunca hislerim bu yüzdede doğru çıktı buda bir gerçek. Bu konu hakkında bile saatlerce konuşabiliriz. Yapılan araştırmalar iyi - kötü diye başlar bebeklikten. Aşırı bir bilgi paylaşımı var İnterneti kullanmak gerek. yaxşı araşdırma.
En İyi Cevaplar