Oğlak Burcu Erkeği Anlaşabildiği Burçlar Boğa Burcu: Maddiyata oldukça önem veren ve bu konuda çok hırslı olan boğa burçları ve hayatlarının her alanında hırslı olan oğlak burçları tanıştıkları ilk andan beri hayatlarındaki her planlamada birbirlerine destek olabilecek birilerinin bulduklarını anlarlar.
Başak Burcu: İkisinin de oldukça sorumluluk sahibi olması, işlerini titizlikle yapıyor olmaları, çalışkanlıkları vs. gibi birbirlerine oldukça benzer özelliklere sahip olmaları birbirlerini hayatlarına alınca çok hızlı bir şekilde anlaşmalarına ve karşılıklı olarak birbirlerini anlamalarına sebep olur.
Yengeç Burcu: Oldukça geleneksel bir bakış açısına sahip olan, ailesine çok değer veren yengeç burçları ve aile bağlarına bu kadar değer verip kendini buna adayacak birini bulmasının kendisini oldukça güvenli hissettireceğinin farkında olan oğlak burçları birbirlerini buldukları an bırakmak istemeyeceklerdir.
Akrep Burcu: Akrep burçlarının da oğlak burçlarının da hırslı yapıları birinden birinin bir şeylerden vazgeçme aşamasına geldiğinde diğerinin her daim düşeni ayağa kaldıracak ve kendine getirecek, destekleyici bir ilişki örneğidir diyebiliriz.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ruh ikizin en iyisi baliktir sana göre. boğa ve başak da senin gibi toprak grubu iyisinizdir. akrep de eh işte olabilir.
yengeç olmaz o karşıt burç. koc burcuyla aranda cekim olur ama uyumlu sayılmaz uzun süreli değil. ikizler kova terazi yaydan uzak dur. aslan da iyi sayılmaz.
Kişiden kişiye değişir lakin balık kadınıyla olması çok çok zor. Ruh ikizi demek de fazla iddialı sadece güneş burcuyla olmaz kompleks bir bilimdir astroloji.
Kendim oglak burcuyum yengec akrep kova balik olur basak pek olmaz ikizler hic olmaz hele aslan burcunun ne arkadasligi nede sevgililigi oluyor yani asla anlasamiyorsun.
Kendini belli eder aslinda biraz cekingenler ama sormadan anlayamazsin tabiki sonucta sadece burca gore insan degerlendirilmez eger bulursan ama balik burcu gayet iyi benim sevgilim balik burcu 5 senedir sevgiliyiz yani sen dusun 😀
Olani soyledim hic balik burcundan kiz tanimadim o yuzden bisey diyemiyecegim su grubundan yengec en sevdigim en sempatik insanlardan yani arkadas olarak ama eminim sevgili olarakda iyi olurlar yani sadik vs. akrep insanida gayet iyi ve mantikli aslinda en uyumlusu akrep oglak iliskisi tabiki ama su burclariylada kotu gitmezsin diye dusunuyorum umarim gonlunce olur hersey ^^
sevgılım tıpık oglak bende tıpık bır aslan burcuyum cok kolay kolay kavga etmeyız ama ettıgımızde de ortalıgı bırbırıne katıyoruz toplaması baya zaman alıyor cok bardak tabak kırmıslıgımız var ama 6 yılda toplam 6 kere kavga etmemısızdır
Off sen de sürprizin ortasinda gelen kötü haber gibi bir şey oldun ya😬😬sabahtan beri insanlar balik ve başak diyor. sen de şimdi balik olmaz diyorsun Ya bir şey bilmiyorsunuz ya da atiyorsunuz
Sevgilim oğlak ve en büyük hatam :) yok boyle bir zıtlık balının hayal dünyası oğlağın gerçekler duvarı var ve balık fena tosluyor gerçekler duvarına daha nasıl anlatayım oglum