Çok güzel bir soru teşekkürler. Kısaca fazla değer soytarı kral eder. Aşırı kral görüyorum. Canımı sıkıyor. Ne değer istiyorum ne de değer veriyorum. Zararım da yok değerim de olmasa bişey olmaz. *Değer verdiğim kişiler bir elin beş parmağını geçmez.*
Bir başkasının benim değerimi bilip bilememesi asla önemli değil ben kendime değer veriyorsam zaten başkasına gerek kalmaz. Kendini seven insanın kendine güveni olur ve böyle insanlar da genel de ilgi görür. Tabiki sahte ilgi bunu iyi ayırt etmek lazım
O insana deger vermedigim surece o insanın degerimi anlamasını beklemiyorum. Eğer vermişsem büyük ihtimal karşılıgını beklememişimdir, vermişsem zayıflıgıma denk gelmıstır
Kimsenin bana verdiği değeri umursamıyor değilim ama çok değer görmek egolu olmakla karıştırılabiliyor ve eğer karıştırılırsa ülkemizin hali iyi gitmez çoğu insan eterli değeri göremediğinden çoğu insan çok değer gördüğünü sanıp egolandığında bir anda çıkacak kaostan intihar olayları çıkabiliyor yani verdiğimiz değer ya da aldığımız değer ne olursa olsun kendimizi bir olgun gibi sabit tutmalı ve egolanmamalıyız sonra büyük bir hayal kırıklığı olabilir
Ben kendime değer veriyorum başkalarının bana ne kadar değer verdiği umursadığım bir konu değil. Benim değerimi başkası belirlemiyor ki bunu farkedip farketmemesi umrumda olsun.
Çok gariptir, gerçek anlamda değer veren birisi kesinlikle verdiği değerin karşılığını göremiyor. Buna defalarca kez şahit oldum. Ya verilen değer ağır geldiğinden ya da ego yüklemesi gibi bişey zannedildiğinden bilmiyorum ama böyle. Yine de hayatımda yeri ve anlamı olan kişilere ayrı ayrı değer veririm çünkü herkes kendine yakışanı yapar 😊
Pek değer verdiklerini düşünmüyorum etrafımdakilerin. Ben çok değer veririm sayarım karşımdakini.. tabiki de karşılıklı değil ama insan az da değer görmek farkedilmek ister verdiğin değerin değdiğini görmek ister 😊
Bence insanların hepsi artık kendi çıkarları kendi mutlulukları için çabalıyo siz kendinizden bişeyler verirken onlar sizin değerinizi anlamaya değil hatalarınızı bulmaya çalışırlar bence hiç bir insan karşısında kine hak ettiği değeri veremiyo
Karşımdakinin anlayabildiği kadardır benim değerim. O nasıl görmek istiyorsa o kadarını görür. Daha fazlasını görmek için derinine inip anlam kazanmak gereklidir. Bu istisnai bir durumdur.
İnsanlar çok değişken olduğu için dönek oluyorlar. Mesela benimle konuşmak için her gün mesaj atan üyeler vardı burada ama şimdi arkamdan konuşuyorlar konuşmayı kestim diye değerim bilinmiyor kısaca
En İyi Cevaplar