Uzun suredir ARMY im ve sadece banami oyle geldi bilmiyorum sormak istedim. Amas roportajlarini falan izliyodum rapmon sanki baska biriymis gibi davraniyo gibi hareketleri falan normal bangtan in paylastigi gunluk videolardaki gibi degildi sanki ya da ingilizce konustugu icin oyle geldi bana ama tam olarak ondanda degil gibi Amerikanvarimsiydi ve bu durum beni uzdu ya cunku gercek halini seviyorum bide adini degistirme mevzusu var buyuk ihtimalle insanlar garipsemesin diye yapti bunuda. siz ne dusunuyorsunuz bu konuda yazin uzun uzun lutfen?
Görüşün çok saçma 'bence' türkler konuşmalarında ingilizce kelimeler kullanıyor, bunun gibi koreliler de kullanabilir. Ayrıca ingilizce isim sadece Namjoon'da yok J-Hope da ingilizce bir kelime ve hepsinin bir anlamı var. Hoseok'un J-Hope ismini seçmesinin sebebi küçüklüğünden beri çevresindekilere umut saçması olduğu gibi Namjoon'da kendine has bir isim seçmiştir. Ayrıca grubun lideri ve en iyi ingilizce konuşanı olması onun için büyük bir sorumluluk.. Ciddiyeti de buradan kaynaklı. Sadece birinde bulunmayan özellikler yüzünden bu tarz gereksiz yorumlar yaparak sadece onları kırıyorsunuz. Tae'nin de dediği gibi "Birimizi bile sevmiyorsan, hiç birimizi sevmeye hakkın yok!" Buna uyarak eleştirilerinize dikkat edin lütfen..😒
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yuh naptin sen ya anti ilan ettin iki dakikada yavas gel bir benim dedigim tamamen farkli biseydi korkmustum uzerinde baski var da oyuzdenmi kendini sakliyo diye ki oyleymis birazcik. Ustune okadar baski binmiski ondan baska kimsenin ing bilmemesi vs. Strese girmis daha sonraki roportajlari ve vlive konusmalarinin hepsini izlediysen bilirsin zaten Şu an beni monie yi sevmemekle sucladin gercekten sadece guluyorum sjjsjajajsj yani gercekten insanlar bir seyi nerden anlamak isterlerse ordan anliyorlar.
Adi konusuna gelicek olursak da biliyorum kimin isminin ingilizce olup olmadigini sagol jajsjs ve konu ing olmasi degil rap monster iken RM olmasiydi adini neden degistirdigini anlamaya calisiyodum ve zaten aciklamayi sonra yapti kendisi anladim yani. bu soru zaten eski yani baktiysan tarihe
Ya cidden yorumunu okudukca sinir katsayim artti ARMY im diyorum sen gelmis hepsinin isminin anlami var monie lider falan diyosun hadi ya? Gercektenmi? Ben onlarin yuz ifadesinden ne hissettigini bile anlayabiliyorum ki boyle olmasaydi kendime ARMY demezdim FAN derdim sadece. cidden yorumun uzucu ya beni bukadar anlayamamis olman falan neyse...
Sanırım İngilizce konuştuğu için bide lider olduğu için böyle yerlerde üzerinde fazla baskı olduğu için ola bilir unni, adını rap monster'ken RM yapmasının sebebini zaten söyledi. benden daha eski olan ve daha güzel rap yapan birsürü idol var ve adımın rap monster yani rap tanrısı olması onlara haksızlık olur diye açıklama yaptı :))
En İyi Cevaplar