Cok sinir bozucu bir durum ya hoslaniyorsan gel yuzume soyle neden gidip butun arkadaslrina soliyorsn en sevmedigim sey
birde bana bakarak konusmalar falan
birde bana bakarak konusmalar falan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer -Genelde ondan hoşlanan benim, kimse yanaşmasın hesabı bir yaklaşımdır.
-O kadar dolmuştur ki bunu paylaşmazsa içi rahat edemez, belki onun kulagına gider hesabı yapar
-Çok doldugu için arkadaşlarıyla paylaşmaktadır akıl verirler belki hesabı, belki bu konuda destekleyen artar hesabı
Bence bir gün git, niye millete öyle böyle konuşuyon lan de, zınk diye kalır :)
cut.
ya evet yani aylardir bakisiyoruz tamam ama yani hele bir tane arkadasi var oyle o yokken bana bakiyor telefonla konusuyor sinir oluyorum ya kendimi resmen kacak gibi hissediyorum
oda oyle bakiyor mal mal konusutugu yokki ondan sonra arkadaslriyla yanmdan geciyorlar ama o yaniz ken yolunu degisityor
nasil kirilma yani ya blmioyorm cozemedim ki cocugu bir bakiyor bir bakmiyor bende anlamdim ki :( cok sinir bozucu tamam arkadaim derdin ne anlat
nasil arkadaslarina mi bakmioyrum onalra cok sinir bozucular ama galba ben bu cocuga asigim :(
Senin istemenle olmuyor işte, adım gelmediği yerde sen zarf atacaksın bak arkadaşlarıma böyle böyle demişsin hiç hoşlanmadıgım şeyler diyeceksin mesela, buna ister bozulsun ister darılsın bir yerden başlamış olacaksınız anlıyor musun?
dipnot: aşık felan değilsin etkileniyosun sadece
benim arkadaslrima soylememis ki kendi arkadaslriyla hp konusuyor arkadaslrida bana bakiyor hic birini tanimiyorumki gidip konusayim :(
yanlısı olmasın kımsenın dıye. bı kız uzun sure teklıf almıyosa bır erkek o ortamda agırlıgını koymus ya benımsın ya toprağın demıstır.
nasil yanlis yani ?
ya bende anlamdim ck uzun zamandir bekliyorum gelmesini ama sadece bakiyor gerisini getirmiyor butun arkadaslrinada soylemis artik ne soylediyse blmiyorum sence bnim ona nasil cesaret vermem lazim :(
birde agir basli cekingen biri aylardir bekle bekle ama hic bir tik olamsin ya o kadarda okulda kaciyordum sirf onu gorebilmek icin ck kotu oluyotum dusunce :(((((((((((
:(((((((((((((((
bencede oyle giderse hic bir sey yapamam cok becerekszim cok :(
Oyle mi yapıyorlarmış. Çoook ayı etmişler hiç yakışıyormu beyler :D
Sen yine de birinci kişinin ağzından duymadan kendince ümitlenme.
Julide
Oğlum yaratık mısın zilyon kez yorum atıyorsun?
Basacağım sonunda engeli yani.
Sen yaratıklardanmı hoşlanıyon ?
Sen engeli bastıkça yanındayım
2 Dakka dinlersen aşkı ilan edicem
Cevap
14Cevap
sahipleniyor. çevresindeki erkeklere bu benim ona karşı adım atmayın demek istiyor :D Ama bence kızı sahiplenmeyi çevresindeki insanlara anlatmaktansa gidip gerçekten kızı sahiplenmesi daha güzel cevap
Ben hoşlandığım kızı herkesten kıskandığım için kimseye göstermem gözlerimden başka.
Ortakçı Çıkmasın, O Olmadığı Zaman Biriyle bişey yaparsan haberin ona uçsun diye
yoo ben kımseye soylemezdım
hatta o kadar kı kıza bıle gıdıp soylemezdım ('.')
platonık takılırdım ben
Alanını işaretliyor ışte sana yaklasmasinlar anlamında
İş koyuyor yengeniz hesabı ayık olun beyler dşye ;)
demekki senin vereceğin tepkiyi bilmiyo sende kendini ona karşı boş olmadığın konusunda kendine çekmelisin nsl cesaret edip gelsin hata birazda sende
belkide bimiyorum ya ona bakiyorum ama bazen bakamiyorum yapamiyorum cok cekingenm yuzune bakamiyorum bazn tum cesaretimi toplayip bir bakioyrum 1 saniye bile surmeden cekiyorm gozlerimi oda anlmiyor benmde ilgim olduguna nasil belli edebilirm bana biraz akil verirsen :(
hayvanlarda boleye ıseme vardır erkekte de soleme ne yane oraya buraya ısesemıydı adam :)
demı panpa ıseyek mı hoslanıyoruz dıye lan :)
Sana söylemediğinden olsa gerek, çocukça :)
Lisede olur böyle şeyler.
Tam tersini kadınlar da yapmıyor mu sanki?
Ne bileyim ben .
ben göstermem anlatmam
baska kimse takılmasın sonra katil olurum diye:D
Yoo ben öyle yapmıyorum yapmadım hiç :/
oda öyle bir manyaklık işte :)
Öğk itici erkek.
gençlik başka
Hava atmak için.)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar