Yay burcu erkeğini anlatıyorum... Yay burcu erkeğiyle birlikte olan arkadaşlar var mı aramızda?

Yay burcu erkeği mecburi olmadıkça sakallarını kesmez. Kirli sakal bırakmaya meraklı tiplerdir.

Yay burcu erkeğini anlatıyorum... Yay burcu erkeğiyle birlikte olan arkadaşlar var mı aramızda?

Her zaman spor kıyafetler giymek ister. Hatta spor ayakkabı ile önemli bir toplantıya katılan kişi mutlaka Yay burcu erkeğidir. Giyimleri veya dış görünümleri onlar için pek önemli değildir.

Yay burcu erkeği için dostları çok önemlidir. Onlar için her türlü iyiliği ve fedakarlığı yapmaya hazırdır. Arkadaş canlısı karaktere sahip olduğunu söylemek gerekir. Her ortamda aranılan bir erkektir. Erkek arkadaşlarıyla takılmaya bayılırlar.

Her konuda açık sözlüdür. Yalanı sevmezler. Fakat kendileri ufak tefek yalanlar söylerler. Genelde İnsanların mutlu etmek için yalan söylemek ya da doğruları gizlemek ona göre değildir.

Yay burcu erkeği daima ''özgür olmak'' ve yalnız olmak ister. Kısıtlanmaktan nefret eder. Herhangi bir yere bağlılık gösterdiğini görmek oldukça zordur. O, dilediği gibi yaşamak ve istediklerini yapmak ister
Aşık olduğunda sadık bir partner olur. fakat kıskanç ve baskıcıdır. Sözünün dinlenmesini ister. Çabuk sinirlenen maço bir yapısı vardır. Birazda aşk konusunda odundur.. Ailesine çok düşkündür ailesine saygılı davranmalısınız. Suyuna gidip sözünü dinlerseniz elinizde tutabilirsiniz kızlar ;)

Hoşlandığı kadın tipleri ; Onu sorgulamayın ve ne yaptığını sorarken, hesap sorar tarzda konuşmamaya dikkat edin. Bunları uyguladığınız sürece Yay burcu erkeğini etkilemeyi başarabilirsiniz. Ona itaat edecek, düşünceli saygılı ve güzel kadınlardır...

Gezmekten, siyasette bilgili olmaktan hoşlanır.
Ona hediye almak istiyorsanız ;
Çok romantik hediyeler almayın derim.. Ayakkabılardan, eşortmanlardan çok hoşlanırlar.

Burç uyumu ;
Ateş grubuna mensup yay burcu, yine kendisi gibi yay. Koç ve aslan. Yay burcu erkekleri akıllı kova kadını ve çekici ikizler kadınına yakınlaşabilirler. Ben ikizler nişanlım yay burcudur.
Birebir gerçek yaşadıklarımı anlattım umarım beğenmişssinizdir. Eklemek istediklerinizi yazabilirsiniz. İyi akşamlar diliyorum :))
Katılmıyorum benim tanıdığım yay burcu insan öyle birisi değil !
Sana katılıyorum birebir doğru...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: