Bir kadının, bir erkeğe, erkekten önce ilan-ı aşk etmesi gururunu ayaklar altına alması mıdır?
Sizce bu gurursuzluk mudur? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Sizce bu gurursuzluk mudur? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
erkeğe bağlı. kızı özgüveni yerinde, istediğini bilen biri olarak görüp çok hoşuna gidebilir erkeğin. ya da öğrenilmiş romantizm ezikliğinde olan veya karakteri zayıf olan bir erkek için kaşarlık alameti sayılabilir. üstüne üstlük bu kişiler sevgili olmayı kabul edip sonra arkadaş arasında sevgilisinin ardından devamlı atıp tutar.
söz konusu erkeğin bunlar arasından hangisi olduğunu anlamak çok zor olmamalı ortalama seviyede zeki bir kız için.
gururun oldugu yerde aşk olmaz
Aşk Hiç bir zaman pişman olduğunu söylememektir
dogrusu aşırı dramatik oldugum icin kız hep kacar, dogru erkek olarak gordugu sahtekarin tekidr kız bunu bilmesine rağmen ona kanar, erkek çekip gider.. kız sessizce izler , ikiside gurur yaptığı için birbirinden uzaktır, erkek onu görmek için hep tesadüfler yaratır fakat bir türlü karşılaşamazlar . en sonunda bunlar ikiside planlamazken karsilasir, ilk kız bağırıp çağırır sonra sarılırlar ve sonsuza dek mutlu yasarlar :) boyle olmali bence ask..
hayır kesnlikle değil. ben aşkını içinde yaşamaya karşıyım. ileride bi zamanda acaba söyleseydim ne olurdu birlikte olur muyduk deyip üzülmektense açıklar karsımdaki tepkiye de saygı gösterrm. belki bunu ben yapamam cesaret edemm ama olması gerekn budur. hayır bile dense cevabınızı almış olursunuz. gurursuzlukla alakası yok yani..
Cevap
4Cevap
ikisininde aklında var sa evlenmek kız ikna eder hatırlatır yani baktı erkek de ses yok kız kız kendini biraz geri çeker erkek mal değilse anlar :) neden böyle oldun dediğinde kız son kez daha evlilik konuşunu açar erkek gene aynı ise kız deli olmuştur kızda bi teklif ede bilir.:)
kesinlikle gurursuzluk değildir.cesarettir ve genelde erkekler cesur kendine güvenen ve kendinden emin kızlardan hoşlanırlar söylemen gerektiği yerde kibar ve güzel bir dille söylemeli insan..
Eğer erkek gerçekten buna değiyorsa, erdemliyse, kasılmayacaksa kadının ilanı aşk etmesi gurursuzluk sayılmaz. Şahsen ben sevinir mutlu olurdum.
eğer karşılıklı birşey varsa gurursuzlülk olmaz neden olsunki hep erkekler mi teklif edecek sonuçta aşık olmuşsam bana kim karışır
hayır aksine bi erdem olarak düşünüyorum eğer sevgini ilk sen belli edersen bu seni mutlu eder ve karşındakinide tabiki ama hep karşıdan beklersen mutlu olamazsın :(
Bu ve bunun gibi saçmalıkları aşabildiğimiz an, dünya daha yaşanılır bir yer olacak, emin ol..
Hayır aşkta gurur olmaz ama bi kızın önce bişeyleri itiraf etmesi,karşı tarafın qözünde biraz daha basit duruma düşülcqni hisstirir bana hep
yok bee ne alakası var oda sonra sana dicekse neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar