Hani bazen nefes alamaz gibi oluruz, sanki tüm oksijeni bizden başkaları tüketiyordur. Belki biraz da bu yüzden etrafımızı temizleriz oksijen emicilerden. Yalnız kalmak isteriz. Bir ferahlık ve rahatlığın bizi beklediğine inanırız. Fakat her zaman umduğunu bulamaz insan. Kendi yarattığı yalnızlıkta boğulmayla yüz yüze gelir. Belki de camı açmayı unutmuştur, bilemiyoruz. Boğulsa gören duyan da olmaz, yazık.
Ufak tefek ayrıntıları geçelim, asıl soruya gelelim. İnsanın boğulmayı önlemek için nasıl bir simide ihtiyacı vardır?
Dua ya kardesim dua ya yapacak birsey yok ask acisi ceken biri olarak cok yalniz hissediyorum ailem arkadaslarim hicbir sey mutlu etmiyor yeni yeni toparliyorum herkesin hayatinda inislwr cikislar olabiliyor o yuzden kendinizi yuruyus yapmak huxunlu olmamak sartiyla muzik dinlemek seyahet etmek mesela vaktiniz varsa her aksam film izleyi tv de de oluyor geceleri guzel filmler varsa bulundugunuz yerde deniz kenarinda cay icin huzurlu hissetmeye calisin
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Huzursuz hissetmiyorum. Aksine sakinim. Dediğin çoğu şeyi de yapıyorum. Ve sevgili eksikliğinden kaynaklanan bir yalnızlık değil benimki. Aynı frekansa sahip olduğum birkaç insanın yokluğu..
Onca kalabaliga ragmen herkes yalnizdor hep dikkat ederim arkadaslarimin arasinda sen sevgilini anlatmaya kalkiyorsun arkadasin baslar anlatmaya oburu baslar kimse kimsenin derdinde degil aslnda bosverin hem bakalim o eskik hissettikleriniz sizin eksikliginizn farkinda midir
Bazen çok büyük bir kalabalık coşkusuna dönüşür yalnızlık. o tek başına yaşamanın hazzı ve memnuniyeti huzur verir insana elbet. bir sürü sebep oluşabilir yalnızlığa olan tutku için, herkesin ilginç bir hikayesi vardır mutlaka. ama şu bir gerçek ki, her yalnızlık peşinden dahada uzun dahada sessiz bir yalnızlığı getirir.
En İyi Cevaplar