Lisede ki saflığım ve masumiyetimden dolayı birçok hata da bulundum. cinsel yönden ya da duygusal yönden sömürgeye uğradım diye bilirim. ve bu hatalar bana ruhsal zedelenme olarak geri döndü. şöyle söyliyim keşke hiç bir erkeğin eli elime değmeden evlenseydım ileride diyorum şimdi. çok pişman ve ruhsal yaralanma içindeyim çocuksu flortler ve cahilliklerimden dolayı.. kendimi nasıl affedebilirim nasıl iyileştirebilirim kafamda uçuşan pişmanlıklarımı? bir kez inthar girşmim bile oldu pişmanlıktan. ama zaman geri gelmiyor ne yazık ki.. kötü biri değilim sadece herkesi kendim gibi sandım ve çabuk kandım.. benım durumumda olan bayanlar var mı nasıl hssediyorlar ?
Cevabın nedir?
+1 yılBak canım bu durum cogu bayanda var ..boyle seylerı kafana takma nolursun bir erkek eger senın bacak arana bakarak evlenme kararı alacaksa gecsın onu bıkere insanın kalbini sevmelı dusuncelerını begenmelı... Bu yuzden pısmanlık duyma fakat secıcı olmaya ozen göster..erkege gelınce bna ılıskıye gırmemıs erkk goster desem bı elın parmaklarını gecmez heralde . Bu yuzden ıcın rahat olsun sadece tek solıycegım sey hayatını karartma degmıycek bısey bu .hayatı yasamayı sev tadını cıkart bırdahada oyle ıntıharlara falan kalkısma.. Hyatta hıc bır sey senın yasamandan ve nefes almandan degerlı degıl bunu da hıc bır zaman unutma. Goz yası dokme . Uzulme. Sende bır ınsansın gulmeye hakkın var hanı derler ya ucurumun kenarında dahı olsan sırf hayata gıcıklık olsun dıye gulumse dıye evet aynen bu yap gıcıklıgını .. Ve senı sen oldugun ıcın seven bırısı mutlaka vardır ve karsınada cıkacaktır ... Sabret ve bekle.. Bı de GULUMSE...
46 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederm iyi hissettirdi bu yorum...
- +1 yıl
Birde şunu söyliycem assalarda okudum.. Dinsel açıdan problemlı dusunme Allah affeder..ve kendı hıc bır zaman suclu hıssetme gulumse ve nese sac etrafına ınsanlar senın mutlulugunu kıskansınlar .. Anlastık mı ?
Soran+1 yılanlaştıkk :)
- +1 yıl
Hmmm bak bunu sevdım ıste cok harıkasın ve sımdıden pozitif enerjı vermeye basladın etrafına ;) gelısmelerden haberdar et benı merak ederım yoksa :))))
Soran+1 yılekledm seni konuşuruz.
- +1 yıl
Cok iyi konusmussunuz ayni durumu ben da yasadim bir kac kez aklimdan gecmede degil kendime zarar vermek ama yapmadim hic denemedim, ama nedense 10yil oldu olup biteni ben se aciyi daha da cok hisediyorum it gibbi pismanim elimde olsa hafizayi silerim hicbirsey hatirlamamak daha iyi dir diye dusunuyorum icimdekileri kimseyle paylasamiyorum bazen icim daraliyo ve birkac damla gozyasi hafletiyo baska elimden gelmez o yuzden arkadasi cok iyi ve icten anliyorum 😥
bak bende ergenliğinden 20 yaşına kadar yemediği bir bok kalmayan bir kaç günah hariç bütün günahları işlemiş biriyim.Bir dönem pişmanlıklarım oldu gerçekten sonradan bunların benim için özel birer deneyim olduğunu farkettim bunlar olmasa ben olmazdım ki ? kötü biri olmadım kimseye karşı kimseyi kırmadım ne kötülük varsa kendime oldu ancak artık yıkılmaz biriyim beni var eden şey bunlar.yaşadıkların & yaptıkların ne kadar kötü şeyler olursa olsun onlara sarılmalısın çünkü geçmişindekiler geleceğinin yönlenmesinde rol oynarlar .hemde gelecek için en önemli olan " deneyim " konusunda...intihar da ettim biri bana suni tenefüs bile yaptı tek pişmanlığım o açıkçası :)
02 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum. teşekkürler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmin ol emin ol aynı durumdayım kardeşim.Ben çok fazla şey yaşamadım fiziksel olarak belki ama duygusal yönden , ruhsal yönden çok fazla hata yaptım , çok fazla kişiye kaptırıp çok fazla şey hissettim.Duygu o*su olmak gibi bişi anlayacağın.Bazen ben de diyorum bunları kendime.O yüzdendir ki senelerdir benim gerçek bir ilişkim olmuyor, doğal olarak fiziksel şeyler de olmuyor.Çünkü pişman olmak istemiyorum.Aidiyet bir kişiye olmalı.Onun için beklemedeyim. Bence sen bunları geçmişte bırakmalısın,kimse mükemmel değil annem.
09 Yorumla- +1 yıl
İşte gerçek olan ve duygulu olan bu.
Soran+1 yılbazen kendimi çok kötü hissediyorum ne yazık ki :( ailemin yüzüne bakamıyorum ve ailem bunları öğrendi. çok utanıyorum ve ruhsal zedelenme içindeyim
- +1 yıl
Bunlara takılma önünde kocamaaan bir gelecek var ((:
Soran+1 yılama ailem takıyor her türk ailesi gibi çok yıprandım bu yönden napıcam bilmiyorum moralim çok bozuk pskolojmde öyle... iyileşemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAilen öğrendi mi? Anladım.. ailen seni her halükarda sevecek , bunları artık geçmişte bırakıp,geleceğine odaklan.İnsanız biz, senin şu masum pişmanlığın var ya hani,alıp seni sarılasım geldi.Ben de senin gibi ruhsal açıdan çökmüş hissediyorum ama bazı insanlar sen ve ben gibi pişmanlık duymuyor bir de o açıdan bak.Kıymetini sen belirle,geçmişin belirlemesin.
Soran+1 yılÇok üzgünüm.. dinsel açıdan da vicdanım rahat değil hani zina çok günah birşey ya bunu o zamanlar idrak edemiyordum olgunlaştıkça rahatsz oldum kendimden.. allah affeder mi beni diye düşünüyorum. çevrem ve toplum bana kötü gözle bakıyormuş gibime geliyor. kafam allak bullak...
Cevap sahibi+1 yılAllah affeder yaaa , neden affetmesin.Ben zina yapmadım , ama göz zinası yaptım,dedikodu yaptım,gıybet ettim :) Yani günah işliyoruz bir şekilde,ben zina yapmadım diye senden daha mı iyi bir insanım? Hayır. Ama ders çıkarmaktır mühim olan.Sen bundan sonra daha duygusal ve temkinli ilişkiler yaşarsan eğer,Allah da senin yüzünü kara çıkarmaz.Benim dileğim senin mutlu olman,kimseye kendini kabul etttirmek zorunda da değilsin. :)
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumlar ve samimi uslübün için.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, kendine zaman ver ve arınmaya bak.Arın arın arın ve nötr ol.Sonra huzur seni bekliyor olacak,iyi sabahlar:=)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeş kim hata yapmiyor ki bende ergenken cok hata yaptim ama tabi zina yapmadim cok kisiyle kisa sureli opusmusm pek hatirlamiyorum bile emin ol bndr cok pismn oldum cok gozyasi döktüm ama hayat bu sürüyor ve ben hep aci cekiyorum kimseye kske şana vermeseydm diyorum :(
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Gençken bunun olması normal o yaşlarda zaten herkesin aklı orada olur. Dikkatlı olmak lazımdır ama olmuş bikere sakın bidaha intihar lafını ağzına bile alma sen ne ilksin ne de son herkes neredeyse bu durumda Allah her günahı affedendir. Gerçek pişmanlığınla tevbe edip bunu unutmalısın ve normal olduğunu unutmamalısın. Tevbeni et Allah affediyor. Allah affedince senin kendini affetmemen gibi bir şey olamaz. Zehir etme hayatı hayat yaşamaya değer. Hani derler ya Beşer Şaşar he böyledir işte. Eğer bizler günah işlemeseydik Rabbim günah işleyen kullar yaratacaktı.. yani takma kafana..
10 Yorumlainsanoğlu şaşar beşer dir.kafana çok takarsan geçmişte çok takılırsan şimdiki hayatında bir noktaya varamazsın hepimiz insanız ve doğal olarak hepimizin hataları var önemli olan bu hatalrdan ders çıkarıp bidaha yapmamak ve hayat karşısında tecrübe kazanmış olmaz..
00 Yorumla
+1 yılOlmuşlar ölmüşe çare yok derler. Sen önüne bak artık. İnsan olduğumuz için hepimizin kusurları var. Yanlış arkadaşlar, yanlış arayışlar, yanlış zaman, yanlış yer... Sonra pişmanlık oluyor ama zaman da geri gitmiyor. Geçmişi geri getiremeyeceğini kabullenirsen gelecek için kafan daha rahat olur. Unutma; bakire olmak seni azize yapmayacağı gibi terside o... yapmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın yorum için sağol
Ah ablacim ,seni cok iyi anliyorum hatta yorumlarim icinde sana uygun olanlarida var,insaAllah korkulan olmamistir ,olduysa nasil anlatayim zor ,ben senin gibilere kizamiyorum.,suclu aslinda belli ama malesef dedigimiz zaman saldiriya ugruyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılevet kesinlkle...
+1 yılPişman olman çok guzel çünki pisaman olmak ayni zamanda tövbe etmek demektir bunu hicbir zaman unutma bizim öyle bir rabbimiz sahibimiz var ki denizin üstündeki köpukler kadar günahınız olsa affederim diyor çunkü Allahımizın bir ismide gaffar dır yani günahları çokca affedendir sakin birdaha intihara kalkısma Allah sana kendini affettirmek için zaman vermiş şimdi sana düşen yeni bir sayfa açıp birdaha o hatayı yapmamak için mucadele etmektir.
10 Yorumla
+1 yılBu hayatta yapılan herşeyin bir sonucu vardır insan bazen neden, keşke, ya da iyi ki diye düşünmekten kendini alıkoyamaz ama doğru olan çıkarılacak dersi çıkarmak ve hataların yanlışlara dönüşmesini engellemektir. Hata yanlışa dönüşürse karekter bozulmaya mahkümdür. sevgililerimle iyi dersler
00 Yorumla
+1 yılbakir ve bakire sevişir erkeğe adamsın derler kıza o*..
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlkle..
O zaman sen de digerlerine ornek ol yol goster insanlar su anda mangalda kul birakmiyorlar. Bi ozgurluk almis basini yurumus sonra da ver elini pismanlik dedigin gibi zaman geri gelmiyo.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Malesef uçarı geçen ergenlik döneminin izleri olabiliyor. Bundan sonrasına bak; geçmişi düzeltemezsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayanları bilmiyorum ama sana şunu söylemek istiyorum. Daha önce yaşadıklarını neden tecrübe veya birer anı olarak görmüyyorsun, bunu yapmana engel olan ne var ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılToplumun geri kafalılığı ve kadını namus olarak görmeleri. her erkeğin bakire kız araması... nişanlıydım ve nişanlım terk etti beni bakire olmadığımı öğrennce.
Cevap sahibi+1 yılSeni sen olduğun için sevecek biri elbet çıkar karşına. bunu bence kendine dert etmemelisin. toplumun geri kafalılığından bahsediyorsun, ama intihar etmeye kalkıştım diye ekliyorsun. onlar gibi olma. seni geçmişinle yargılamayacak kadar çok seven de çıkar karşına
Gerçekten pişman mısın yoksa birileri için yaptığın şeyleremi pişmansın
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten pişmanım.. cinsellik yönünden yaptığım herşeye...
hatasız kulmazdemişler önmeli olan o hatayı tekrarlamaman yani hayatı akışına bırak bnce olmasaydı o ama olmuş yapacak bişey war yok boşver bence bundan sonraki hayatına bak sen
00 Yorumlayaptığın şeylerin yanlış olduğunu görebilmen büyük birşey. bundan sonra evlendiğin kişiye ait olacaksın. ama nasıl anlatırsın bilmiyorum. geniş biri cıkar.
01 Yorumla
Soran+1 yılanlatmak zor.. nişanlım bu yüzden terk etti beni. çok zor durumdayım.. allah kmseyi benm durmuma düşürmesin.
şimdiki zamanda çoğu insan sen ben gibi bunda çokda suç arama
02 Yorumla
Soran+1 yılherkes öyle değil günah işleme bahanemiz olamaz dmi? herkes uçurumda atlar diye bizde atıcaz mı? pişmanlığım bu zatennn ...
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibi birini mutlu etmek namusum yapmak isterdim geçmişteki acılarının yarasını sarmak isterdim kader karşılaştırsa keşke bizi
215 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ediyorum...
Cevap sahibi+1 yılrica ederim belki kader karşılaştırır bilemessin
Soran+1 yılnerelisin
Cevap sahibi+1 yılistanbulda yaşıyorum anadolu çocuğuyum ama
Soran+1 yılhmm ben egedeym çok uzak
Cevap sahibi+1 yılkader karşılaştır belki helalim olursan burda yaşarsın ama
Soran+1 yıl:) hayaller güzeldir
Cevap sahibi+1 yılhayalleri severim kadere inanırım
Soran+1 yılzaten karşılaşsak bile ikimzde gizliyiz biz oldugunu bile anlamayız :)
Cevap sahibi+1 yılevlenmiş olsan eşin sana sorsa kızlar soruyor sitesini biliyomusun ne dersin?
Soran+1 yılevet biliyorum derim.
Cevap sahibi+1 yılkimse kimsenin duyguları ile oynamak istemez insanlık varsa ve benimde öyle niyetim asla yok emin ol
Cevap sahibi+1 yılegenin neresi
Cevap sahibi+1 yıltatlı rüyalar güzel güzel uyu kafanada takma anlaştıkmı?
Cevap sahibi+1 yılgünaydın:)
+1 yılbir kızın geçmişine bakmam büyük bir pok yememişse benle olduğu zamana bakarım
03 Yorumla
Soran+1 yılya büyük birşey yapmışsa? yani bakire olmaması senn için büyük birşey mi
- +1 yıl
hayır çıplak fotoları her tarafta varsa p*rnografisi varsa. bakire için birşey diyemem ama velakin erkeklere göre 1 erkekle yatsanda aynı 100 erkekle yatsayda aynı
Soran+1 yıltabkide o kadar değil.
herkes hata yapar çok takılma bunlara geçmişi bırak önüne bak..
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın.. sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin durumunda bişey yok kafana takma evlenilecek birisin
110 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler...
Cevap sahibi+1 yılcinsel yönden ne kadar ilerisi oldu
Soran+1 yılBakire değilm herşey oldu aklına ne gelirse.
Cevap sahibi+1 yılolsun bende bakire biriyle oldum şuan evli başkası ile
Soran+1 yılanladım teşekkür yorum içn
Cevap sahibi+1 yılgeçmişine bakma unut demek için misal verdim
Cevap sahibi+1 yıllafı g..tneden anlıyon ben hep arkasında oldum o istemedi abisi vermedi senin kzıkardeşin olsaydı sana deselerdi yattım diye napardın?abisine dedim gene vermedi başkasına sattılar kızı
Cevap sahibi+1 yılbende bakire ile girdim evlenmek istedim ama ailesinin yüzünden o beni terketti yoksa bakire biriyle olupta bırakmak bize yakışmaz
+1 yılKendin gibi bir adamla evlenirsin olur biter.
:))04 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerin hiç biri bakir değildir zaten evlenirken fakat onlarda zar olmadığı için kendilerinin düzgün olmadığını düşünmezler. sadce bakre kız ararlar. böyle bir erkek bulmak çok zor
- +1 yıl
Erkeklerin zannettiğinden çok daha fazlası bakirdir, fakat toplum baskısı erkeklerde bakirliği küçük gördüğü için bunu gizler ve söylemezler, bakir değilim diye yalan söyleyecek kadar büyük bir baskıdır bu. Sizin gözleriniz bakir erkekleri görmüyor o yüzden bulmanız zor zaten. Nerde yavşak piç hanzo varsa onların peşinde koşarsınız. Ben de 28 yaşına kadar bakirdim.
Soran+1 yılsenınle tanşmak isterdim. cinselliğe düşkün değilsin bundan mı kaynaklanıyor bakir kalman yoksa allah korkusundan mı
- +1 yıl
dini inancım yok, sağlık problemim de yok, ben yalnızca sevdiğim biriyle olmasını istedim bunun için bekledim, sevdiklerim beni sevmedi, ben de en sonunda sevmediğim biriyle oldum. bu kadar. anlatmayacağım daha fazla, boktan bir mevzu zaten.
+1 yılYazdıkların da duygu yok inandırıcı değilsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHissettiklerimi yazdım sadece saygı duyarım düşüncene. sanaldan bu kadar duygu olabiliyor
Şimdi bunları unutup, önüne bakman lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire misin patlattın mı
05 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim.
Cevap sahibi+1 yılyarrağı yedin :D
Soran+1 yılmanyak mısın sen ya kibar ol burası soru sorulan bir site küfür etme yeri değil .
Soran+1 yılevet haklısın sonuna kadar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler